Mb club Bulgaria- мобилно приложение на android, iOS & Windows phoneКлубно мобилно приложение
Започната от
dimitrovivdi
, 14 юни 2016 - 09:43:55
Приложение
65 мнения по тази тема
Публикувано 14 юни 2016 - 09:43
Здравейте,
Видях ,че във App Store няколко Мерцедес клуба имат мобилни проложения, същите имат и приложения за андроид и уиндоус фон.
Мисля ,че ще е страхотно ако и нашия клуб има мобилни приложение за 3те основни ос при мобилните телефони.
Видях ,че във App Store няколко Мерцедес клуба имат мобилни проложения, същите имат и приложения за андроид и уиндоус фон.
Мисля ,че ще е страхотно ако и нашия клуб има мобилни приложение за 3те основни ос при мобилните телефони.
OMFG
Публикувано 14 юни 2016 - 10:00
И какво трябва да прави приложението ?
Публикувано 14 юни 2016 - 10:09
Мисля че ще е по достъпно за потребители през мобилен телефон, пък става въпрос за престиж да речем
OMFG
Публикувано 14 юни 2016 - 13:16
За Tapatalk ли говориш? Дай някакъв пример... може аз да съм нещо не в час, но наистина не схващам какво трябва да прави приложение за форум (различно от Тапаталк)
Публикувано 14 юни 2016 - 17:24
Ами да речем когато си във въпросното приложение, пак си във форума и тн. Но на пример когато някой ти пише те известява, докато ако си заредил форума през браъзъра на тел няма никакви известия, за тапатолк не знам какво е това приложение, но сега ще си го изтегля и ще го видя.
Приложено изпращам снимка от апстора на епъл за приложение което имам Мерцедес клуба от Америка
да речем когато си във въпросното приложение, пак си във форума и тн. Но на пример когато някой ти пише те известява, докато ако си заредил форума през браъзъра на тел няма никакви известия, за тапатолк не знам какво е това приложение, но сега ще си го изтегля и ще го видя.За Tapatalk ли говориш? Дай някакъв пример... може аз да съм нещо не в час, но наистина не схващам какво трябва да прави приложение за форум (различно от Тапаталк)
Приложено изпращам снимка от апстора на епъл за приложение което имам Мерцедес клуба от Америка
OMFG
Публикувано 14 юни 2016 - 19:08
Да, значи за нещо като тапатолк говоря, но да си е собствено приложение на клуба, тъй като този тапатолк, просто дава достъп до всякакви фороми
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
OMFG
Публикувано 14 юни 2016 - 20:09
идеята е интересна, може би не е сложно да се направи апп който да отваря мобилната версия
Публикувано 14 юни 2016 - 20:44
И аз мисля че ще е добре собствено приложение отколкото тапатолк
OMFG
Публикувано 09 юли 2016 - 18:57
ще е перфектно ако има mobile приложение вместо tapatalk, да ще стане факт ?
Публикувано 09 юли 2016 - 19:13
ще е перфектно ако има mobile приложение вместо tapatalk, да ще стане факт ?
подкрепям!
OMFG
Публикувано 10 юли 2016 - 09:19
Ще бъде хит! Представете си само как излиза на първа страница при търсене и под иконата гордо пише: 4 downloads
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 10 юли 2016 - 13:55
Би било много добре, защото този Taptalk е отвратителен. Дори и през телефона предпочитам да рънвам web-a. Незнам само дали на някой ще му се занимава да прави приложение, особено за Android и iOs. Но би било перфектно да се направи едно приложение, което да изпраща push нотификации, ако някой ти пише съобщение или отговори в тема, в която си драскал.
И какво трябва да прави приложението ?
Мобилен дизайн и удобен интерфейс, плюс нотификации.
Публикувано 10 юли 2016 - 14:49
Добре бе,като ги разбирате толкова нещата защо не го направите?
От един месец дъвчите едно и също мън мън мън мън.
Може би си мислите че тук някой е на щат за да изпълнява желания?
Пък и така като ви гледам не сте от най-честите потребители на форума и не се сещам за какво ви е?
На мен лично ми е супер пълната версия и не ползвам друга.
Пък и така като ви гледам не сте от най-честите потребители на форума и не се сещам за какво ви е?
Публикувано 10 юли 2016 - 17:57
Добре бе,като ги разбирате толкова нещата защо не го направите?
Ако има такова приложение може пък и да има по често редовни потребители, а може да има и много нови... кой знае ...
Аз примерно като съм на работа, през служебните PC или Лаптоп не мога да отварям външни сайтове и за това форума ми е отворен през телефона.За финал, не искам да споря но не считам ,че някой "мън, мън мън мън мън мън" от месец, не смятам и ,че някой е на щат да изпълнява желания на "мънкащите".
Обаче не мисля и ,че някой може да прояви своеволие и да направи приложение на своя глава без да е обсъдено със съответните хора които имат някакви правомощия и права върху сайта, форума и тн.
OMFG
Публикувано 10 юли 2016 - 19:16
Много интересна тема. И за да я погребем нека вече си поговорим за пари
Явно никой от далите предложението не е програмист. Значи трябва да се търси такъв и да се ангажира.
Как да финансираме приложението и най-вече кой с колко влиза?
Може директно да пишете по-долу име и сума. Превеждате ги на клуба, а УС търси програмист, сключва договор като дава отчет за парите.
Действаме ли?
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни