Между другото вървежа на газ е както на бензин - никаква разлика. Нарочно съм натискал както си трябва (след 5000 оборота) и поне аз не усещам разлика във ускорението на колата.
Вярно е, че в моя случай е рано да се хваля и да изказвам компетентни мнения, но в никакъв случай в момента колата не се чувства като вързан кон, точно това ми харесва че разхода не е за сметка на вървенето. То ако беше така и аз нямаше да се навия да слагам ГИ и да спъвам колата си.
Относно разхода през зимата и 20л./100км. да ми харчи пак ще е по-малко в сравнение с бензина, така че мисля че не е болка за умиране.
Моята предишна кола също беше на газ и нямах никакви ядове с нея. Карах я около 6 години, като първите 2 на бензин не работеше и палеше само на газ - както през лятото, така и през зимата и се оказа бетон от всякъде. За тези 6 години се наложи само веднъж смяна на изпарител.
От там съм останал с добри впечатления относно газта, но си прав че при Бенцовете си е съвсем друга бира. Важното е всички да имаме безаварийни километри, пък дали ще е на газ или не няма значение