Mercedes-Benz CL 65 AMG
Започната от Jesus_Capita, 04 мар 2007 - 15:25:15
175 мнения по тази тема
Публикувано 17 март 2007 - 00:10
Уважаеми Jesus_Капута,
Аз па мисля че е пълно с тъпи идиотчета излезнали от дата.бг форума, чудещи се къде другаде да се правят на голяма работа, а всъщност ходещи с кафяви ивици по гащите щото и задниците си не могат да избършат добре без да викнат мама за помощ. Бате оди се гръмни некъде! Ако не можеш мини през Гео Милев, питай на стрелбището за Борис и ще ти помогна. А снимките на цл-а си ги нахакай у простия задник, белким се поизбърше малко.
Аз па мисля че е пълно с тъпи идиотчета излезнали от дата.бг форума, чудещи се къде другаде да се правят на голяма работа, а всъщност ходещи с кафяви ивици по гащите щото и задниците си не могат да избършат добре без да викнат мама за помощ. Бате оди се гръмни некъде! Ако не можеш мини през Гео Милев, питай на стрелбището за Борис и ще ти помогна. А снимките на цл-а си ги нахакай у простия задник, белким се поизбърше малко.

Селянин (човек от село) и селянин по душа са две коренно различни неща!
STI Ranger II 9x19
CZ 75 TS .40
Публикувано 17 март 2007 - 00:11
еи помиар ,раздрънкана е на баба ти ...............
я се кротни малко и не обиждай колегите да ти го намаам у богаташкия гъз,кой квото има възможност това кара

СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 17 март 2007 - 00:17
НЕ съм искал да обиждам никой просто го казах илюстративно (ако си се засегнал извинявай).
Колкото до Психо или там къвто е да почне да живее в реалния живот има хора дето просто им върви в живота. Ако толкова настояваш ще дойда в Гео Милев ама не знам кой ще пострада повече не че се заяждам ама не позна човека на който да се отваряш............Който кара 124 моля да не се обижда от думите ми който вече ги е прочел и се е обидил моля за извинение........
Колкото до Психо или там къвто е да почне да живее в реалния живот има хора дето просто им върви в живота. Ако толкова настояваш ще дойда в Гео Милев ама не знам кой ще пострада повече не че се заяждам ама не позна човека на който да се отваряш............Който кара 124 моля да не се обижда от думите ми който вече ги е прочел и се е обидил моля за извинение........
Публикувано 17 март 2007 - 00:22
Вземи ти да живееш реалния живот, ела, искам да видя какво ще ми кажеш и какво ще ми направиш, пе*******е такова.
От поденедлник до петък можеш да ме намериш там, от 14:30 до 16:30 - 17 часа.
От поденедлник до петък можеш да ме намериш там, от 14:30 до 16:30 - 17 часа.

STI Ranger II 9x19
CZ 75 TS .40
Публикувано 17 март 2007 - 00:24
Ееее аман от семкаджий ало превъзбудения иди си земи един вибратор да се успокоиш
Публикувано 17 март 2007 - 00:26
абе малко под нивото си ми ама може и да мина като няма кво да правя.НЕ мога да разбера защо реагирате толкова негативно на постовете ми.Хубаво не сте съглесни с нещо ами кажете си мнението в един пост съдържащ съответните думи а не само да обиждате ( в края на краищата не сме първобитни хора та да се обиждаме и да си уговаряме срещи за побоищаи такива работи.
Публикувано 17 март 2007 - 00:33
Батенце
дадох ти съвет,но ти явно си дебил или мазухис та
се навираш още тук с твойте глупости. ЩЕ ти дам последен съвет
:1 наспи се добре 2 сритай дзадника на твоя приятел и го накарай да те закара с CL на доктор 3 на който и кабинет да почукаш все ще ти обърнат внимание 4 ако и предписаното от доктор не ти помогнеобърни се към г-н ПСИХО той ще ти реши мъките кардинално
Край на урока
Надявам се да съм бил полезен

В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
Публикувано 17 март 2007 - 00:34
Пич, ти лъжеш та се кинеш, как искаш да реагираме, па е верно че не си ми на нивото - доста под него си. Казах ти, като си толкова тежкар - ела ме потърси, да ти набия шамарите и да си затваряш устата, ако не - просто замълчи. Не ти се дървя, ИЗРАЗЯВАМ ЛИЧНОТО СИ МНЕНИЕ, баце. И между другото, не мислиш ли че ти е късно вече, сънчо мина доста отдавна, да не ти се скара мама че се заяждаш с непознати батковци в нета

STI Ranger II 9x19
CZ 75 TS .40
Публикувано 17 март 2007 - 00:36
Да ви се похваля вчера си купих CLS brabus rocket ама баба ми оди на бал и и треаше апарата не съм го снимал иначе сега пиша от на леля ми на втория и братчет компютъра щот на моя му влезнала муха при вентилатора на процесора и му се еба мамата че и покрай процесора си отиде и храда разви 145 000 оборота единия диск фръкна и отряза на комшията елхата иначе колата си е моя няма грешка
Публикувано 17 март 2007 - 00:40
и аз треаше да излизам ама то минало полунощ и слизам пред блока и Г класата станала на тиква ,заеби

MY FACEBOOK
Публикувано 17 март 2007 - 00:44
ами не не ми е късно.Радвам се че се възползвате от правото си на мнение, похвално е вече сте разбрал че живеем в свободна държава.И много моля да не обсъждаме роднинските връзки (малко е пубертетско а се смята че аз съм такъв с една дума се излагаш) Според теб лъжа-ОК ти мислиш така ами ако ти покажа снимки на колата с BG регистрация, какво ще ти е мнението тогава..........
PS: Благодаря за съветите, оценявам че се грижите за мен, но съм в перфектно здраве (на последната ми военна психоложката каза че съм нормален
). Смятам да продължа да отстоявам мнението си докрай, възпитан съм да не се отказвам и както надявам се сте забелязали никой не съм обидил със споменаване на роднините му............ няма и да го направя.
PS: Благодаря за съветите, оценявам че се грижите за мен, но съм в перфектно здраве (на последната ми военна психоложката каза че съм нормален
Публикувано 17 март 2007 - 00:46
Тиквените каляски са на мода бацеи аз треаше да излизам ама то минало полунощ и слизам пред блока и Г класата станала на тиква ,заеби

В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
Публикувано 17 март 2007 - 00:47
снимки на убави коли с Бг номер дал господ

MY FACEBOOK
Публикувано 17 март 2007 - 00:49
колко ти душа сака моем ти покаемснимки на убави коли с Бг номер дал господ
Публикувано 17 март 2007 - 00:49
Jesus_Capita давай Глория ти сиии
1 потребител(и) четат тази тема