Mercedes-Benz CL 65 AMG
Започната от Jesus_Capita, 04 мар 2007 - 15:25:15
175 мнения по тази тема
Публикувано 04 март 2007 - 15:25
Здравейте, току що се регистрирах и искам да отворя темата за любимия ми модел на Mercedes, а именно CL и това му спортно изпълнение
. Знаете ли че дори и в Бъллгария има ценители на качествата на този спортист. Другата седмица се очаква да пристигне единствения до момента в България.

Публикувано 04 март 2007 - 16:11
Mного ме съмнява да няма в България такъв.Все пак е от 2004 година и за 2 години и пловина никой да не се е сетил да си купи...малко странно ми се струва
Публикувано 04 март 2007 - 16:14
Mного ме съмнява да няма в България такъв.Все пак е от 2004 година и за 2 години и пловина никой да не се е сетил да си купи...малко странно ми се струва
и на мен ми се стриваше странно докато не отидох с един приятел да си поръча в Балкан Стар и там му казаха че щял да бъде първия собстеник на такъв модел внесен от тях. може и да има още някой но не е внасян от Балкан Стар.
Публикувано 04 март 2007 - 16:19
поредния интересен случай
няма лошо нека се радва
ама като го "купи" cl, смятам, че е редно да се пуснат снимки
ама не от интернет
няма лошо нека се радва
ама като го "купи" cl, смятам, че е редно да се пуснат снимки
ама не от интернет

Публикувано 04 март 2007 - 16:21
Направо ще го чакаме на някоя сбирка, колегата да го нащрака едно убаво.

Селянин (човек от село) и селянин по душа са две коренно различни неща!
STI Ranger II 9x19
CZ 75 TS .40
Публикувано 04 март 2007 - 16:24
Балкан Стар въобще не са критерий.и на мен ми се стриваше странно докато не отидох с един приятел да си поръча в Балкан Стар и там му казаха че щял да бъде първия собстеник на такъв модел внесен от тях. може и да има още някой но не е внасян от Балкан Стар.
Ще се радваме да отидеш с твоя приятел там като го получи,и да снимаш чисто нов CL барабар с найлоните по седалките и километража.Такава снимка нямаме тук и ще се радваме да му кажеш за форума и да се регистрира,а снимките може да се сложат на началната страница.
Публикувано 04 март 2007 - 16:28
Балкан Стар въобще не са критерий.и на мен ми се стриваше странно докато не отидох с един приятел да си поръча в Балкан Стар и там му казаха че щял да бъде първия собстеник на такъв модел внесен от тях. може и да има още някой но не е внасян от Балкан Стар.
Ще се радваме да отидеш с твоя приятел там като го получи,и да снимаш чисто нов CL барабар с найлоните по седалките и километража.Такава снимка нямаме тук и ще се радваме да му кажеш за форума и да се регистрира,а снимките може да се сложат на началната страница.
за снимките по пристигането не се притеснявайте.тази седмица ще ходим до Варна, там трябва да пристигне и ще снимаме как го изкарват от контейнера в който е бил. После му слагаме едни транзитни номера и газ към София и разбира се по пътя пак ще се снима. само кажете кога ще има сбирка и къде и ще се постарая да го накарам да дойдем.
Публикувано 04 март 2007 - 16:29
най-близката е в срядаБалкан Стар въобще не са критерий.и на мен ми се стриваше странно докато не отидох с един приятел да си поръча в Балкан Стар и там му казаха че щял да бъде първия собстеник на такъв модел внесен от тях. може и да има още някой но не е внасян от Балкан Стар.
за снимките по пристигането не се притеснявайте.тази седмица ще ходим до Варна, там трябва да пристигне и ще снимаме как го изкарват от контейнера в който е бил. После му слагаме едни транзитни номера и газ към София и разбира се по пътя пак ще се снима. само кажете кога ще има сбирка и къде и ще се постарая да го накарам да дойдем.
от 6 и 30 часа на опет на 4-ти км
Публикувано 04 март 2007 - 16:33
съмнявам се да пристигне до тогава, най-вероятно ще е тук в петък. Но иам време нека се оправи с регистрации и застраховки и ще доидем на някоя от сбирките. Сега уговарям някой от форума на бмв да се дърпаме ама липсват ентусиасти.
Публикувано 04 март 2007 - 16:36
Ша са дърпате...
Първо ако този който ще го купува,ако има акъл ша се дърпа с чисто нова кола ама друг път.
Знаеш ли цената на тази кола?
Първо ако този който ще го купува,ако има акъл ша се дърпа с чисто нова кола ама друг път.
Знаеш ли цената на тази кола?
Публикувано 04 март 2007 - 16:38
знам че е много скъпа и че с неразработен двигател не е работа да се дърпаш но предполагам че ако намеря някой сега който е съгласен ще се сугласи да изчака месец два за да се разработи тва чудовище.
Публикувано 04 март 2007 - 16:41
Е нали си бил с твоя приятел там като я поръчва.Колко са му поискали.
Питам понеже ценевата листа на Балкан Стар е пред мен и ми е интересно дали има отстъпка някаква?
Питам понеже ценевата листа на Балкан Стар е пред мен и ми е интересно дали има отстъпка някаква?
Публикувано 04 март 2007 - 16:43
нямаше никви отстъпки
или поне не помня да са споменавали

Публикувано 04 март 2007 - 16:44
Е колко струва де?
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни