Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Mercedes-Benz CL 65 AMG

• Заключена тема Тази тема е заключена
175 мнения по тази тема

#46 W140

W140

Майстор

• Потребители на форума
  • 4552 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:фото, музика, пътувания
  • Автомобил:
    Двуколка '87

Публикувано 08 март 2007 - 15:40

чакаме снимки Публикувано изображениеПубликувано изображение
  • 0
=> W140 <=
"Jeder Tag ist ein neuer Anfang, jede Nacht eine neue Versuchung."
Галерия W140
Публикувано изображение

#47 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C124- 92г 200CE -продаден
    Mercedes-Benz W210-97г E200 Avantgarde- продаден
    Mercedes-Benz C208- 99г CLK200 Kompressor-продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 08 март 2007 - 22:59

Верно чакаме снимки и то с голям интерес. А г-н. БЕНЦБОС, младежът говори за нова кола а не "на малко км. или крадена или удряна , така че ЗА КАКЪВ :censored: му е кола от щатите а не от Германия????
  • 0

#48 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 09 март 2007 - 03:24

Вьпроса беше принципен и отговора беше такав.Има сметка да се внася от тук,но това е друга тема.

Без значение дали е нова,може ли някои да ми каже колко цифра е тази кола в Европа?

Тук мернах една а 170 000$,под 10 000 мили може да се намери за около 90 000$ без да ровиш много.Дали има сметка??? :rolleyes:
  • 0
.

#49 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C124- 92г 200CE -продаден
    Mercedes-Benz W210-97г E200 Avantgarde- продаден
    Mercedes-Benz C208- 99г CLK200 Kompressor-продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 09 март 2007 - 04:56

О.К. ти да не се разсърди нещо? Просто мисълта ми беше че тоя малкия послъгва малко, замисли се. Аиде много здраве на цялата банда в USA. :beer:
  • 0

#50 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 09 март 2007 - 19:45

:D Теле сам аз,няма как да се ядосам на човек които не познавам еле по интернет.Имах един сьрбин тук който само с това се занимаваше - вкарване на коли от укк за Европа.Разликите си залсужават ако колата е скьпа,това евро скочи доста.Сащия номер с големите лодки - един и сьщ модел тук и в Европа е на коренно различни цени. :D Кола от този клас се намира на цена от около 65 000 евро,кола та дрьнка на около 12-15 000 километра.В Германия не ги знам колко са,но тук не са скьпи,АМГ 55 леко фраснато в предницата го взеха на тьрг за 15 000$ ппреди около 2 седмици - броня,решетка,фарове....................и аиде на пазара,За тия пари в БГ запазена 124 могат да ти пробутат,да им таковаш майките. :angry:
  • 0
.

#51 Jesus_Capita

Jesus_Capita

Чирак

• Потребители на форума
  • 80 Мнения:

Публикувано 09 март 2007 - 23:50

не мога да разбера защо за вас всеки послъгва.Просто не е имало такава в наличност в Германия и са пратили от Щатите, къде виждате проблем не ми е ясно. всички документи на колата са изрядни. и с идването на някоя сбирка удряме на камък защото колегата не иска щял да патува извън България и нямал да може скоро. :dontknow:
  • 0

#52 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 10 март 2007 - 00:00

не мога да разбера защо за вас всеки послъгва.Просто не е имало такава в наличност в Германия и са пратили от Щатите, къде виждате проблем не ми е ясно. всички документи на колата са изрядни. и с идването на някоя сбирка удряме на камък защото колегата не иска щял да патува извън България и нямал да може скоро. :dontknow:

защо ли не ме учудва че няма да го видим по срещите :D :D :D
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#53 kombi124d

kombi124d

Майстор

• Потребители на форума
  • 805 Мнения:
  • Автомобил:
    Бяла техника на колела

Публикувано 10 март 2007 - 00:33

Батенце само да не си мислиш,че ние тука сме се разбили в някой покрив с АЛФ и досега сме били в нелегалност и незнаем къкво става :dontknow: Та в Германия ако няма Мерцедеси следващия път го поръчайте от Сумалия там е пълно и ще го получите направо пред дома си :0_yahoo:
  • 0
Публикувано изображение
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!

#54 Bustter

Bustter

Напреднал

• Потребители на форума
  • 615 Мнения:
  • Град:Не се знае, знае ли се...
  • Интереси:Финикийски знаци.

Публикувано 10 март 2007 - 02:28

Събота е доиде ли колата :rolleyes:
  • 0

#55 Jesus_Capita

Jesus_Capita

Чирак

• Потребители на форума
  • 80 Мнения:

Публикувано 10 март 2007 - 12:31

Колата ще е пристигнала ама джипа с който ще ходим е в бокса за ремонт и в понеделник ще е готов. така че вторник сряда ще го докараме. :dontknow: :dontknow: :dontknow:
  • 0

#56 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 10 март 2007 - 14:35

Да,бе,да,как не-ще ми дойде такаеа кола,а аз ще поотложа взимането и щото джипа тва-онова,и няма да мога да намеря нещо друго да я извозя???!!!Пътна помощ дъл няма да свърши работа...?Я да се впиша и аз в темата-тези дни ми пристига един Макларън Ф1 отнякъде си...забравих откъде,ама съм го платил/мноооо е скъп/ и като го получа и го регистрирам,и застраховам ще го видите...ама друг път! :D
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

#57 Jesus_Capita

Jesus_Capita

Чирак

• Потребители на форума
  • 80 Мнения:

Публикувано 10 март 2007 - 15:09

Много сте оригинални спор няма :D :D :D Като невярвате що още очаквате да го видите. Аз щом отидем веднага ще го снимам и ще покажа снимките, дано тогава се покажете като пичове и да се извините.
  • 0

#58 W123

W123

Майстор

• Потребители на форума
  • 2824 Мнения:

Публикувано 10 март 2007 - 17:13

Да,бе,да,как не-ще ми дойде такаеа кола,а аз ще поотложа взимането и щото джипа тва-онова,и няма да мога да намеря нещо друго да я извозя???!!!Пътна помощ дъл няма да свърши работа...?Я да се впиша и аз в темата-тези дни ми пристига един Макларън Ф1 отнякъде си...забравих откъде,ама съм го платил/мноооо е скъп/ и като го получа и го регистрирам,и застраховам ще го видите...ама друг път! :D

Aбе остви го момчето да се радва....
  • 0

#59 Bustter

Bustter

Напреднал

• Потребители на форума
  • 615 Мнения:
  • Град:Не се знае, знае ли се...
  • Интереси:Финикийски знаци.

Публикувано 10 март 2007 - 19:26

Много сте оригинални спор няма :D :D :D Като невярвате що още очаквате да го видите. Аз щом отидем веднага ще го снимам и ще покажа снимките, дано тогава се покажете като пичове и да се извините.

Веднага щом видя снимките ще ти се извиня имаш ми думата, но искам да снимаш всички отличителни белези на 65-цата от 55цата ;) двигетеля да се види че е V12 таговете отстрани и вътре на киломтража трабва дапише V12 AMG... те такива ми ти работи. Но чакам още със захлас и се надявам да не лъжеш защото това е просто уникална машина както каза Кларксън "Wellcome everybody to the most powerfull automatic road car aver made" или погледнато от друга гледна

• 0

#60 Jesus_Capita

Jesus_Capita

Чирак

• Потребители на форума
  • 80 Мнения:

Публикувано 10 март 2007 - 20:37

Нямаш грижи колега, всеки детайл ще снимам. Дано само и останалите последват твоя пример. ;) ;) ;)
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни