Mercedes-Benz CL 65 AMG
Започната от Jesus_Capita, 04 мар 2007 - 15:25:15
175 мнения по тази тема
Публикувано 17 март 2007 - 01:46
Даже бях с Jesus_Capita Като го сваляха на митницата!

Публикувано 17 март 2007 - 01:47
мен ме сваляха от властДаже бях с Jesus_Capita Като го сваляха на митницата!
като тато едно време

Публикувано 17 март 2007 - 01:48
Бил си в отрезвителното бате и са ти се привиждали некви работи.

Селянин (човек от село) и селянин по душа са две коренно различни неща!
STI Ranger II 9x19
CZ 75 TS .40
Публикувано 17 март 2007 - 01:49
Видели сте на коча кайсиите
вие знете ли къде е митницата? И ти ли си контейнерджия SL 55 AMG? Ония джизас го гони неква докерска носталгия по контейнери та питам да не си прифанал

В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
Публикувано 17 март 2007 - 01:49
Psyho защо не рамишляваме по темата като нормални зрели хора. освен проблеми по другия начин нищо няма да направим.Какво точно не ти изнася от постовете ми? Единственото което не ми харесва от теб е че обиждаш прекалено много. Друго няма. След няколко дни ще сложа снимки на кола с БГ регистрация ако настояваш дори ще снимам как й слагат номерата.
Публикувано 17 март 2007 - 01:52
А ако дойдете и на сбирка най-добре, снимай как ги слагат. Само да не ти изгърми пак пц-то, мир на бакелита му. Па нали горе пишеше че бил вече с бг номера, кво става бате, май се объркахте нещо вече?

STI Ranger II 9x19
CZ 75 TS .40
Публикувано 17 март 2007 - 01:52
контейнър с надпис ВОЛФВидели сте на коча кайсиите
вие знете ли къде е митницата? И ти ли си контейнерджия SL 55 AMG? Ония джизас го гони неква докерска носталгия по контейнери та питам да не си прифанал

СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП

Публикувано 17 март 2007 - 01:53
Eми ок като не вярваш няма да се занимавам да те обеждавам!
А колкото до на коча каисиите не сам ги виждал!
А колкото до на коча каисиите не сам ги виждал!

Публикувано 17 март 2007 - 01:54
щом настояваш ше снимам. на сбирка едва ли бихме дошли, доста негативни мнения се насъбраха. очаквам обаче след като видиш снимките да си признаеш грешката и да кажеш поне едно извинявай
Сребрист и тъмно сив има голяма разлика.С бг рег е бил сребрист, който го изкарваха беше тъмно сив.
Сребрист и тъмно сив има голяма разлика.С бг рег е бил сребрист, който го изкарваха беше тъмно сив.
Публикувано 17 март 2007 - 01:58
Бате, не се обиждай ама "извинявай" няма да ти кажа щото и снимки няма да видя. Ако видя пак няма да ти кажа защото си дебил, а и не спя с теб та да ти се извинявам за щяло и нещяло.

STI Ranger II 9x19
CZ 75 TS .40
Публикувано 17 март 2007 - 01:59
ще видиш. давам ти дума. попринцип кажа ли нещо ако не веднага то поне се опитвам да гонаправя скоро но тук вече не зависи от мен.
Надявам се също така след това да сне стават повече такива изцепки и да няма заяжданици и караници. големи сме вече за такива детски работи. не смятате ли така?
Надявам се също така след това да сне стават повече такива изцепки и да няма заяжданици и караници. големи сме вече за такива детски работи. не смятате ли така?
Публикувано 17 март 2007 - 02:12
Тия подигравки ти си ги просиш сам, не сме те нарочили, но си смешен. Или давай снимки, идвайте на среща да го видим това животно, никой не сме били, няма и да бием, или спирай да пишеш тука ебати. Чети си форума къде мислиш че ще кажеш нещо адекватно го казвай ама не пиши глупости, мнението ми ще се промени когато го видя на живо, снимки и аз мога да ти намеря. Коли колкото щеш, номера също, фотошоп и интернет има....

STI Ranger II 9x19
CZ 75 TS .40
Публикувано 17 март 2007 - 03:26
Мммдааа....е те тая тема я изчетох цялата , пиклъото се опита да направи впечетление...ама е още "пуберче" (с две "висши" от Кембридж) и го прави по детски начин...
Лошото е че дори когато е "разконспириран" пак държи на своето...като "умрел - свещ".
Браво "готин" , като оправите малките проблемчета по рег. на колата и ако никой от БМВ форума не иска да се "дърпа" с вас...разчитай на мене , аз ще те "уважа" с моя МНОГО "ЗЛОБЕН" 124-200дизел...с четири скорости...
Лошото е че дори когато е "разконспириран" пак държи на своето...като "умрел - свещ".
Браво "готин" , като оправите малките проблемчета по рег. на колата и ако никой от БМВ форума не иска да се "дърпа" с вас...разчитай на мене , аз ще те "уважа" с моя МНОГО "ЗЛОБЕН" 124-200дизел...с четири скорости...
Публикувано 17 март 2007 - 03:39
Батенца, скоро не бях влизал, ама сега като видях колко се е избълвало ???????????
Що се занимавате с тоя дрислъо не знам
....................................
А относно теб ИСУСЕ :
Нарушаваш Божийте заповеди-
Лъжеш като ДЪРТ ЦИГАНИН
и ще бедеш наказан
Ще гориш в пъкъла заедно с Лукавия
Продължавай така и после ако щеш пусни снимки на гаджето ти без дрехи
,
вече на никой няма да му пука.
Не си ми интересен, лъжеш грозно и нахално, ще те пипна
Накажи се сам
и Господ
ще прости греховете ти!!!!!!!!!!
АМИН!!!
А ония SL55 AMG направо се НАСРА!!!! Сега се регистрира, човека има 4коментара, ама вече ни убеждава да вярваме на ИСУС?? То и в Библията пише така ама.........
Ще ти кажа бате, хващайте се двамата и скачайте в контейнера.
Що се занимавате с тоя дрислъо не знам

....................................
А относно теб ИСУСЕ :
Нарушаваш Божийте заповеди-
Лъжеш като ДЪРТ ЦИГАНИН

и ще бедеш наказан

Ще гориш в пъкъла заедно с Лукавия

Продължавай така и после ако щеш пусни снимки на гаджето ти без дрехи

вече на никой няма да му пука.
Не си ми интересен, лъжеш грозно и нахално, ще те пипна

Накажи се сам

АМИН!!!
А ония SL55 AMG направо се НАСРА!!!! Сега се регистрира, човека има 4коментара, ама вече ни убеждава да вярваме на ИСУС?? То и в Библията пише така ама.........
Ще ти кажа бате, хващайте се двамата и скачайте в контейнера.
Публикувано 17 март 2007 - 10:40
Леле хорааааа, абе оставете ги тия дрисльовци бе...аз имам по-голям шанс от тях да си вкарам такава кола...ама интересно ми е...зрели хора сме, все пак не сме фен клуб на голф...дайте да блокираме темата, и да запазим добрия тон...

0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни