Здравейте колеги. От бая време търся нещо да ми грабне окото но все удрям на ръжда....
Идеята ми преди 4-5 месеца беше w210 200K(186kс.), но пуст късмет не мога да намеря моя автомобил. Преди 3-4 седмици направих тест на 3.2 v6 просто така, да видя как е. Не знам дали беше грешка или не беше ама забравих 200К. Тъй като паралелно с 200К съм гледал и 3.2 знам, че и там няма много свестни, но ми се струва, че като по-НЕмасов ще намеря по-лесно кола. От едно известно време гледам обявите " мерцедес...Е-класа.... години 99-01...бензин...коне 224- ... " и в отговор ми вада чат пат 4.3ки мн яки. Замислих се че тая кола е извънземна и няма смисъл да мечтая. После проверих в сайтовете на Liqui Moly и MannFilter двата мотора и се оказа, че са с еднакво малсо(по вид и литри) еднакви филтри... и започнах да си мисля, че май разликата няма да е чак толкова болезнена ?? Моля ви драснете по едно изречение ей така да тръгне приказката из форума... Много по-скъпо ли ще е(изключваме данъци, консумативи) ?? Как се държат на пътя-зиме, лете ? Къде най-често ги боли и колко струва "доктора"...
Мисля, да си карам следващата кола на LPG течна фаза. Можете ли да ми дадете мнение и по този въпрос( не е на 100% решено)..??
Благодаря на всеки, който реши да пише по темата!
Поздрави!