Здравейте колеги,колата е мерцедес 126 500 сел 84 година двигателят е М117 IMG_0371.jpg 139,84K 9 Брой сваляния. Проблема ми е следният,главно в градски условия двигателя загрява. Доста вдига температурата,100 градуса и продължава нагоре .Това се получава общо взето по светофарите като седя ,иначе като се движи колата градусите са нормални около 85-90. Термостатът го смених наскоро отваря на 75 градуса ,сложих и заварена перка за да съм сигурен че не е от виското.Радиаторът е еднакво топъл навсякъде когато е загряла колата,преди няколко дни ми протече и водната помпа, та и нея я смених с чисто нова. И пак продължава това греене.Колата има и газова уредба,старата ми пура която е 280 se,като зацепи стрелката на 86-87 градуса и не мърда оттам,предполагам и на тази трябва да е нещо такова.Също така маслото е чисто няма вода в него,нито прави балончета в охладителната система и не надува маркучите,не е заминала някоя гарнитура поне за момента.Прочетох доста за загряването,но явно не мога да намеря решението.Ако някой може да помогне с нещо ще съм много благодарен!
Прикачени файлове
Този пост е редактиран от svetlio2604: 08 юли 2015 - 22:30