Много балгодаря.
Това по долу доста отваря очите.
Ако се видим, имаш една бира от мен
http://www.svong-1.c...snake1.htm#ptfe
Е не е истина!
Толкова дълга статия, че и на не особено родния ми английски в живота си не бях чел. Да не говорим на такава скучновато-суховата тематика, като добавки за масло.
Както и да е, на няколко пъти и с пауза за кафе +цигара, се справих някакси с над 2/3. А ти ако си я прочел ЦЯЛАТА, имаш от мен не една, а цяла каса бира!
Човече, първите абзаци направо ме уплашиха! Лелеее, то като ги четеш тези изследвания, направо ми настръхна косата какви съм си ги слагал аз по колите и какво мазало е станало! Пък после си викам - е, нали резултатите ги усещам все като добри, дай да продължа да чета преди да се шашкам.
Общо взето мога да кажа няколко неща относно "отварянето на очите" с тази статия.
1. Статията звучи много добре от гледна точка на това, че е що-годе обективно написана и се цитират предимно факти без да цели на всяка цена да убеждава хората в нещо - негативно или позитивно.
2. Статията е от 1992 г. Сам би се съгласил, че оттогава всички видове технологии по света са напреднали със светлинни години, нормално е да е така и с този вид PTFE-та, за които говори автора.
3. Този пич Heatwole (както и да му се произнася префърцуненото име) е казал следното: 'The radical growth in technology has overcome the problem areas associated with PTFE in the I980s'.
Щом от 80-те до 92-ра е имало някакъв страшен напредък, представяш ли си за какво става въпрос от 92-ра до 2007-ма?
Тук спорът стана малко агресивен, избихме го на реклама и какви ли не глупости и не ми се занимава повече. Ти беше питал за отзиви за SX 6000 и аз изобщо писах само защото съм използвал и използвам добавката и съм супер доволен. Това е личното ми мнение след третиране на всичките ми коли в последните години, вкл. и тези на приятели, които все са били доволни. Съответно аз ще си го ползвам, докато не видя някакъв отрицателен ефект от него.
Пита за мнение на "очевидци", демек хора, които са го пробвали на практика и аз ти дадох моето.
Ако има някой, който го е пробвал и нещо не е било наред, нямам нищо против да прочета.
От тук нататък решението дали ще го ползваш е твое.
От мен успех и каквото и да решиш, карай внимателно, че само днес станах свидетел на 3 катастрофи из София.