Към съдържанието

•  

Снимка

QMI SX6000PTFE

• Please log in to reply
32 мнения по тази тема

#16 rudiRO

rudiRO

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 11 Мнения:

Публикувано 15 март 2007 - 14:15

Пичове,

Предполагам вече сте дискутирали нещо подобно (макар че не го открих на търсене) - искам да попитам за SX6000 - добавка/заместител на масло на тефлонова основа.

Имате ли мнение за него, пробвали ли сте го, имате ли нещо против

Твърдят че би намалило доста шума на дизеловия двигател, а както знаме CDI-тата са си шумнички :angry2:

Аз карам предимно Мерцедеси. Ще опиша една кратка история. След като всички коли от 1993г. карам само с SX6000 на QMI-БЪЛГАРИЯ, през 2002г.
сменям маслото в двигателя с черния кастрол - Мерцедес дизел. Появява се един шум след поредната смяна, от двигателя източвам невероятна каша.
Промиваме двигателя и отново го третираме с SX6000. Невероятно но след третиране така затихна двигателя,че не се чуваше.В сервиза на В.Илиев ми казаха.
Благодарете се на SX6000, той дори предпазва от фалшивите масла.
SX6000, не е заместител на маслото и не е тефлон. SX6000 е формулата на тежкия PTFE, който има по-голяма плътност и трайност. Покритието издържа около
100хил.км. С SX6000 при поредна смяна на маслото се заместват 20%SX6000 и 80% базисно масло или при 5л.обем - 4л.масло и 1л.SX6000.
Аз и моите приятели се убедихме в продуктите на QMI-SX6000 - за двигател,трансмисий,към горивото, LekWek и т.н.
Препоръчваме ви ги. Пробвайте. Дискусията ще стане интересна. :D
  • 0

#17 rudiRO

rudiRO

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 11 Мнения:

Публикувано 15 март 2007 - 14:32

И нея съм я пробвал-нищо!!!А е скъпа!Преди беше още по-скъпа!А ти говорех за Руския клуб на Мерцедес- www.mbclub.ru

Ако наистина си я пробвал трябва да имаш мнение.
До сега моят кръг от запалени шофьори, сервизи не съм чул да кажат за обратен ефект или поне нещо негативно.
Димитър Илиев ми е приятел. Той ми разказа, че 1994г. на писта София му се е отдало възможност един от първите в
България да тества /тогава се казваше NOVO SLICK2000-от 1997г SX6000/. След третиране с SX6000 е карал тренировачната кола
без масло - 3 обиколки, след това в Сливен и Казанлък е повторил теста. Не само, че след отваряне на двигателя няма нищо, а и:
повишаване на мощността, намаляване на температурата, намаляване на разхода на гориво над 5%, разхода на масло. Вече
колата е над 450хил.км. без ремонт, само с SX6000.
  • 0

#18 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 15 март 2007 - 14:52

Ако това е дори наполовина истина тази тема изобщо нямаше да съществува-просто всеки щеше да си сипва и нямаше и да пита добро ли е,лошо ли е,кво е!!!И един добре поддържан и каран двигател на цедес щеше да изкарва не по 800 000км. приблизително,а по 1 500 000км.!Да не съм ги пробвал и аз,ама съм!И нищо-никакъв ефект!Чак ми се струва,че преставител на фирмата вносител е писал някои от мненията! ;)
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

#19 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 15 март 2007 - 15:26

Как ще ти каже коя е колата,като състезателна кола на такива километри няма!Дори и с няколко ремонта да е!!!Абе тва си е направо WS Teleshop! :wub:
  • 0

#20 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 15 март 2007 - 15:52

Announcement of lie [ri] being lazy

In announcement “according to the findings from of 0 laboratory”, “according to the experiment of 0 state ×× engineering department university”, “0 troop recognition item”, with the advertisement complaint which is said is happened to see, but this majority may assert that it is lie. Actually it is the laboratory where it does not exist, name is used selfishly without permission of the university and the institution, past there was also a case which the university and the laboratory where you looked at announcement deny, as for that kind of experiment that it has not gone altogether, cause lawsuit at the manufacturer. When example of the laboratory where it does not exist is increased, name of the institution which is called to the announcement “of QMI SX6000” Gottolab investigation technology it comes out, as for this kind of institution not existing it has been ascertained.

As for the advertisement complaint, “0 troop recognition item”, there is the commodity kind of image which can be trusted surely in the high performance, but to tell the truth this is lie clearly. It is said that presently in Japan it is best, “Microlon (the teflon /PTFE resin based additive)”, “the recognition item of the troop” you have praised in announcement and the package, but the US military verifies really in 1991 to tell the truth concerning the effect of teflon /PTFE, is not suitable in the raw material of the oil additive the result that is published, “has not used for the military establishments altogether.”With it was announced formally.

In the past it could sell “Microlon” explosively in the American country, but presently because it becomes impossible, to sell with the market of the home country, it has flowed into to Japan. Presently as for the store which sells “Microlon” the fact that it is not almost found is actual condition in the American country.

Това май обяснява нещата дано го прочетеш, че не ми се превежда.
Успех
  • 0

#21 rudiRO

rudiRO

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 11 Мнения:

Публикувано 15 март 2007 - 16:02

.
Димитър Илиев ми е приятел. Той ми разказа, че 1994г. на писта София му се е отдало възможност един от първите в
България да тества /тогава се казваше NOVO SLICK2000-от 1997г SX6000/. След третиране с SX6000 е карал тренировачната кола
без масло - 3 обиколки, след това в Сливен и Казанлък е повторил теста. Не само, че след отваряне на двигателя няма нищо, а и:
повишаване на мощността, намаляване на температурата, намаляване на разхода на гориво над 5%, разхода на масло. Вече

Извинявай за конкретизирането, но можеш ли да ми кажеш коя ТОЧНО от тренировъчните коли на Митко Илиев от 1994 година е на над 450 к км, и е без ремонт?

Конкретно синьо/червената лада - тогава не беше на 450хил.км. сега вече е в друг собственик. Нещо не схващаш или..... . Сега е вече около или над 450хил.км.
Но щом питаш ти трябва да знаеш по-добре. Още една история се сещам.Мой приятел дал BMW-то на жена си. И тя като всички жени, знае само да кара.
Светнала лампата на маслото, тя не обърнала внимание.Вечерта той изтръпва - картера се е спукал и маслото изтекло. Предавам изказването му, няма
да го забравя: На следващият ден в сервиза установиха,че нищо няма на дивигателя. Е това се казва спасение.SX6000 ми спести един ремонт.
Но бих бил щастлив да чуя и други употребявали SX6000. Много приятели го използват. Всеки е решил проблема си.
  • 0

#22 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 15 март 2007 - 16:20

.

Извинявай за конкретизирането, но можеш ли да ми кажеш коя ТОЧНО от тренировъчните коли на Митко Илиев от 1994 година е на над 450 к км, и е без ремонт?

Конкретно синьо/червената лада - тогава не беше на 450хил.км. сега вече е в друг собственик. Нещо не схващаш или..... . Сега е вече около или над 450хил.км.
Но щом питаш ти трябва да знаеш по-добре. Още една история се сещам.Мой приятел дал BMW-то на жена си. И тя като всички жени, знае само да кара.
Светнала лампата на маслото, тя не обърнала внимание.Вечерта той си изтръпва - картера се е спукал и маслото изтекло. Предавам изказването му, няма
да го забравя: На следващият ден в сервиза установиха,че нищо няма на дивигателя. Е това се казва спасение.SX6000 ми спести един ремонт.
Но бих бил щастлив да чуя и други употребявали SX6000. Много приятели го използват. Всеки е решил проблема си.

Уважаеми колега, каня те на следващата среща на Клуба.
Аз лично ще си закупя продукта SX6000, ще източим маслото и ще налеем добавката за проба,
Ако блокира мотора, ти ще ми платиш ремонта, ако НЕ аз се задължавам да правя безплатна реклама на продукта в сайта и форума в продължение на 3 години.
  • 0

#23 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 15 март 2007 - 16:23

Ами казах си мнението-ползвал съм го-НИЩО!Щях да съм мноооо щастлив,ако действаше наистина и не се налагаше да се правят ремонти!Ама да не бъркам нещо-тва може би има ефект,ако си спукаш картера...?А,ако не го спукаш-чакаш да се спука и тогава се радваш на ефекта му..? :dontknow: :rolleyes:
  • 0

#24 KPAHK

KPAHK

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3768 Мнения:
  • Град:MLADOST CITY
  • Автомобил:
    MB E 200, 2016
    MB E 320 CDI, 2007
    Mazda3 BL, 2011
    Toyota Hilux DLX, 2007
    Punto MK1, 1998
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 15 март 2007 - 16:24

тук май никой не го е ползвал освен теб и твоите много приятели от вносителя :D

надали някой си мисли че ака това беше толкова чудотворен лек, мерцедес(и други производители) биха се поскъпили за 20,50 или колкото срува евра и нямаше още първоначално да зареждат двигателите с него и до го препоръчват на собственниците :cool:
  • 0

#25 rudiRO

rudiRO

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 11 Мнения:

Публикувано 15 март 2007 - 16:26

In announcement “according to the findings from of 0 laboratory”, “according to the experiment of 0 state ×× engineering department university”, “0 troop recognition item”, with the advertisement complaint which is said is happened to see, but this majority may assert that it is lie. Actually it is the laboratory where it does not exist, name is used selfishly without permission of the university and the institution, past there was also a case which the university and the laboratory where you looked at announcement deny, as for that kind of experiment that it has not gone altogether, cause lawsuit at the manufacturer. When example of the laboratory where it does not exist is increased, name of the institution which is called to the announcement “of QMI SX6000” Gottolab investigation technology it comes out, as for this kind of institution not existing it has been ascertained.

As for the advertisement complaint, “0 troop recognition item”, there is the commodity kind of image which can be trusted surely in the high performance, but to tell the truth this is lie clearly. It is said that presently in Japan it is best, “Microlon (the teflon /PTFE resin based additive)”, “the recognition item of the troop” you have praised in announcement and the package, but the US military verifies really in 1991 to tell the truth concerning the effect of teflon /PTFE, is not suitable in the raw material of the oil additive the result that is published, “has not used for the military establishments altogether.”With it was announced formally.

In the past it could sell “Microlon” explosively in the American country, but presently because it becomes impossible, to sell with the market of the home country, it has flowed into to Japan. Presently as for the store which sells “Microlon” the fact that it is not almost found is actual condition in the American country.

Успех

Триенето е трибология. Износването се получава от триене. Противоречиви са мненита за различните добавки. Но прочети в www.qmi.de или www.qmisx6000.com. Изследванията и тестовете
SEQUENCE III E - намаляване на износването до 88%. Практическото приложение обаче е най-силно. Опита от 1994г. до днес красноречиво говори за качеството на продукта.
Много го бъркат с тефлона не е тефлон.
  • 0

#26 rudiRO

rudiRO

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 11 Мнения:

Публикувано 15 март 2007 - 16:45

тук май никой не го е ползвал освен теб и твоите много приятели от вносителя :D

надали някой си мисли че ака това беше толкова чудотворен лек, мерцедес(и други производители) биха се поскъпили за 20,50 или колкото срува евра и нямаше още първоначално да зареждат двигателите с него и до го препоръчват на собственниците :cool:

Надявам се че ще се появят и други за да се получи истинска дискусия. Ако разсъждаваш логически и си чел за SX6000, ще резбереш: 1. Не може да се третира чисто нов двигател.
Трябва да има разработване - иначе ще остане вечно нов, а нищо не е вечно. 2. Големите производители на масла като Мобил, Кастрол използват QMI-SX6000, но не и в маслата.
PTFEтежък е на дъното утаен и ако не се разбие не става нищо. Цистерната, която кара масло, на дъното PTFEтежък е сещаш се........ и 3. Мазда Япония от 1995г започва производството
на някои типове автомобили като разработва и третира скоростните им кутий. Така решават редица проблеми.
  • 0

#27 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 15 март 2007 - 16:47

И ние сме попрочели едно-друго,не се съмнявайте!Ама никак!И ви препоръчвам да прочетете в руския сайт обширно изследване на тоз вълшебен продукт от Американски лаборатории!
И често намаленото триене води до по-голямо износване!Странно,нали?Не се учудвам,ако не ме разбирате!Ако задълбаем полу-професионално по темата точно тук ще загубите-бъдете сигурен!Инак всеки може да разправя това,онова,синьо-червената кола от 94г. дет сега е на 450000км.,супер,страшно,невероятно...и най-вече:КУПЕТЕ СИ!Та ще ви помоля да не подценявате хората от МВ Клуба!Вижте-ако нещо не ви е ясно и не разбирате-питайте-с радост ще ви помогнем! :D
  • 0

#28 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 15 март 2007 - 17:09

Ми да-няма смисъл!Дано само не продължи с "Телешопа" тук,че се нервя...малко...! :wub:
2 пъти му казавам,че съм го ползвал и нищо,и пак-опитайте,ше останете доволни...ако нищо не ви се прецака по матората! :D :lol: А,ценичката си я биваше-над 60 лефта беше преди 7-8 години!
  • 0

#29 bon_bonev

bon_bonev

Напреднал

• Потребители на форума
  • 253 Мнения:
  • Град:Стара Загора

Публикувано 15 март 2007 - 22:14

.

Светнала лампата на маслото, тя не обърнала внимание.Вечерта той изтръпва - картера се е спукал и маслото изтекло. Предавам изказването му, няма

rudiRO,синьо - червената Лада Митко Илиев я купи от вуйчо ми от Търново и беше значително под 450 000 км.още я помня щото съм я карал.през 1994 М.Илиев имаше само нея . през1995 взе голфа . навигатор му беше още Бойчо. Беше голяма пила и едва ли е стигнала тези километри/ двигателя де/.Тази Ладюха ако не бъркам е ставала шампион в класа си на рали "Златни" Тъй , че баш на мен не ми говори за тази машина.двигателя беше много напилен и едва ли е изкарала и 100 000. и стига с тия реклами
  • 0

#30 rudiRO

rudiRO

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 11 Мнения:

Публикувано 16 март 2007 - 17:35

Успех

ALEXONE, чак сега имах време да прочета подробно постинга ти и да го осмиля.
Не знам защо считаш това за достоверна информация, особено имайки предвид, че е написано на доста неграмотен английски език.
Целта ми е много далеч от това да правя реклама на който и да е продукт. Исках само да споделя опита си с нещо, след използването което лично аз се родих, да не говорим за колите ми. Както вече написах, ползвам SX6000 от доста години и досега нямам оплаквания - нито аз, нито приятелите, на които съм го препоръчал. От тук нататък изборът дали да "рискувате" и да опитате си е лично ваш. Аз така или иначе дивиденти няма да получа.
Но относно спора ни, склонен съм да се съглася с теб, ако ми намериш официално изследване на официална и оторизирана институция някъде по света, която да е тествала тази добавка и да е установила, че е менте.
Извинявам се, но с някакъв self-made руски сайт, в който даже преводът им на английски е почти неразбираем даже за хора, родени в Америка, не можеш да ме убедиш. Не би трябвало да се чувстват убедени и останалите във форума.
Всички знаем, че всеки може да си направи сайт и да напише вътре каквото си поиска, но това не прави подадената информация достоверна, доказана, проверена и т.н.
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни