Съвети и въпроси относно закупуване на CLK W208или "какво мислите за тази обява", "помощ, не мога да си х
Започната от sleyd, 22 мар 2015 - 14:02:35
323 мнения по тази тема
Публикувано 01 юни 2017 - 19:20
От книжките снимани се вижда, че е сменяно масло два пъти годишно през около 20к. 16 годишна кола средно по 40к на година прави около 640 000
Публикувано 02 юни 2017 - 07:25
Според мен е криво, струва ми се че е имало много силен удар по цялата лява страна и нищо чудно да е покривило купето. Но ако това не притеснява клиента... откъм екстри е ОК
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Officeservices.bg
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Officeservices.bg
Този пост е редактиран от Krasi.Martinov: 02 юни 2017 - 07:25
Публикувано 02 юни 2017 - 07:47
Нещо не мога да схвана каква е логиката да им афабричен парктрник и съответно дисплей в средата на таблото, и в същото време да има монтиран и китайски парктроник и да е боднат още един дисплей на таблото.
Публикувано 02 юни 2017 - 08:44
Бутоните на вулана не работят почти всичките, само тези за увеличаване и намаляване на звука това не ме притеснява, оправя се.
Ръжда няма, доста залягах и я гледах. Тавана е малко увиснал от предната му част и естествено светлините на часовника и температурата не светят напълно.
Има и други забележки но от всичко само скоростите ме притесняват. За съжаление е от автокъща и там човека не е съгласен да я карам където и да е, само ако искам мога да отида с майстор на място да я гледа.
Колкото до визията, нямам думи. Цялото ми сърце остана на място като я видях ! Красота е !
Джантите са много прилични, имат одраскано и тук там някой удар но и гумите са нови.
Публикувано 02 юни 2017 - 09:00
Нещо не мога да схвана каква е логиката да им афабричен парктрник и съответно дисплей в средата на таблото, и в същото време да има монтиран и китайски парктроник и да е боднат още един дисплей на таблото.
Taка са, заводско е. левият дисплей е за левите, десният за десните.
При претапицирането са омазали нещо за бутоните, нямат навик да се развалят. Това не е хубаво. Продължавам да съм скептичен за ръждата.
Тази кола не прилича на 500+ х,км., но сервизната книжка показва много каране. На снимки седалките изгеждат перфектни, а те имат навика да изглеждат зле
Двата малки дисплея си се развалят на всички, няма драма.
Аз не бих я карал с тези джанти, но това е мое мнение.
Само това, че не иска да я караш никъде малко ме притеснява.
Ако качиш колата на пътна помощ и я закараш някъде, не би трябвало да му е проблем, щом ти си покриваш разходите. Даже може да му обещаеш протоколите от прегледа подарък, ако не я купиш
Не знам.... аз не бих я взел без щателен оглед. Щвейцарските коли идват в България основно насипни, но тази е стара и има надежда да е било нещо дребно.
Трябва да огледаш внимателно къде е бил удара.
Публикувано 02 юни 2017 - 09:21
Скоро приятел имаше проблем на неговия "нов" бенц, не му работеха бутоните на волана, оказа се че му бяха сложили несъвместим с неговото оборудване Airbag и отдолу платката която управлява не беше като за него, сложихме правилния бег (на вид бяха еднакви но с различни номера). Сменихме го и всичко проработи като с магическа пръчица, предполагам и тук може да е имало някакъв сбирщайн.
Публикувано 02 юни 2017 - 09:41
Kdl, да със сигурност ако реша да ходя втори път да я гледам ще е щателен преглед, имам човек с компютър за диагностика и имам качествен майстор който да види скоростите.
За ръждата и аз съм скептичен, шфейцарка е но от долу няма.
Благодаря на всички за мненията и съветите, ако има някакво развитие по този екземпляр ще пиша.
Публикувано 02 юни 2017 - 10:07
От скромния опит, който имам колите от Швейцария нямат толкова ръжда.
Драмите са с Австрия, Германия, Холандия...може би въпрос на химикалите, които се ползват.
Щом отдолу и по вратите няма ръжда, значи няма
Моята е "швейцарка" и мога да кажа, че няма грам ръждичка по нея.
Публикувано 02 юни 2017 - 19:00
Така си е оригинално. Дисплея в средата е за отпред в дясно, а дисплея в ляво за отпред в ляво.
Публикувано 02 юни 2017 - 19:43
Така си е оригинално. Дисплея в средата е за отпред в дясно, а дисплея в ляво за отпред в ляво.
Моя грешка, но на мен ми изглежда много недомислено дори грозно. На 210 преди фейса дисплеите също са два - за ляво и дясно, но са елегантно вкарани в лайсната на таблото. Това ми изглежда все едно са забравили за дисплеите и са ги сложили безразборно.
Публикувано 03 юни 2017 - 13:42
Публикувано 03 юни 2017 - 14:44
Моя грешка, но на мен ми изглежда много недомислено дори грозно. На 210 преди фейса дисплеите също са два - за ляво и дясно, но са елегантно вкарани в лайсната на таблото. Това ми изглежда все едно са забравили за дисплеите и са ги сложили безразборно.
И след фейса е така
Публикувано 03 юни 2017 - 14:49
На снимки изглежда добре!Това ме има три ключа е също добре(хубаво е да ги пробваш дали работят и са от тая кола)Здравейте,
какво мислите и как ви изглежда този модел
www.cars.bg/offer/c2059635
Ако ти харесва като цена и екстри трябва да я видиш и пробваш.
Публикувано 03 юни 2017 - 15:32
Едните фарове са по-тъмни? Единият ключ е от по-новите, защо? Трябва да се види на живо.
Публикувано 12 юни 2017 - 14:29
Здравейте,
От известно време се оглеждам за автомобилче и един от моделите на които съм се спрял е именно CLK W209. Има един екземпляр, който ми грабва окото, но седи поне от половин година в мобилето. Някой случайно да е ходил да го гледа? Също така цената ми се струва доста завишена имайки предвид че е януари 2005 год., а и едва ли е на 99 000 км...
Ето и линк към обявата: http://www.mobile.bg...91&slink=3nd39t
Някой ако има впечатления от автомобила нека сподели, ще съм му благодарен
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни