Здравейте всички , нов съм в форума и ще бъда нов в клуба на МБ , от одавна се каня и точа да закупя Mercedes CLK 230 , та това което до тук съм преценил като за критерии са : да е от 2000г. на там (фейса) , да е максимум 5000лв , по това което съм чел от вас тук да е 2,3 компресор и да е автоматик , това е което знам , че трябва да искам от едно CLK , но нищо повече.
ПРЕДВАРИТЕЛНО СЕ ИЗВИНЯВАМ , че пускам тема , която вероятно я има N на брой пъти , но днес попаднах на обява за едно CLK , което страшно много ми хареса и бързам да се посъветвам с вас , можете ли да ми дадете някакви съвети както да гледам , за какво да внимавам и т.н.
ето линк и към самата обява http://www.mobile.bg...481999889450769
единствения минус и единственото , което не ми харесва , е че не е с ЛЕД климатроника и ако може да ми кажете дали може да се подменят врътките с лед дисплей (новия климатроник)
Аз съм от софия , колата е чак във Варна и няма как да се съветвам с моя майсотр , а дори не знам той колко е на "ти" с тези коли , понеже предимно ремонтира wolksvagen , audi , opel и т.н. ,до сега не съм виждал мерцедес при него , колкото до мен дори не съм карал такава кола и ми е тъмна индия , знам само , че съм хлътнал по тези коли като първото децко влюбване и много искам такава кола.
Още един път , извинете ме за правилата , които съм нарушил , обещавам веднага след покупката да се запозная подробно с тях