Тръгнах от 124, минах през123, че накрая май 126 купе ще си вземам, това в Ботевград. Салона е много запазен, няма забележки, уплътнения на прозорците са леко понапукани, махагона е разлепен на места, иначе по централната конзола няма почти напукано, ел. седалките, огледлото, прозорците и шибедаха работят, коланите не се подават и двата. Двигателя запали от раз, по калпата няма мазно, компресора на климатика не включва. Колата не върви много, но аз незнам колко трябва да върви, при отпускане на газта забива муцуната, скоростите се сменят добре според мен, на място от директна към задна и обратно има едно прихлопване. Гърнетата и катализатора са оригиналните, има и ръжди от долу, но мисля че не са фрапантни. По веждите няма ръжди, само на едно място на предния капак до решетката забелязах малко надигнато. Няма блокаж и задна щора, това е което липсва от екстрите за тея години. Това е което мога да кажа, ще видим какво ще излезе....
Колега за коланите и аз имах подобен проблем на цл. Само левия се подаваше. И го оправих последния начин: скъсах едно парченце картон от опаковката на дъвките и го лепнах с тиксо на вратата, където е копчето за коланите. Според мен с годините копчето е леко хлътнало и не уплатняваше хубаво. Откакто лепнах картончето за подложка и колана си работи...че и при теб може да се окаже същия проблем.