Колега, моля те, преди да си пуснеш следващия пост, мнение, отговор или каквото и да е - прочети си го поне веднъж. Пишеш ужасно, случайни букви из текста ти са сменени с други букви, на места дори вместо интервали има букви. Това е адска мъка да се чете. Не е много трудно да се пише нормално, след като повечето хора във форума го правят!
CL 420 07/1997 Elegance Final Edition във клуба!Кола мечта
Започната от babaneze, 21 фев 2015 - 00:10:21
CL
211 мнения по тази тема
Публикувано 05 март 2015 - 00:02
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 05 март 2015 - 00:09
Колега, извинявам се за писането. Постоянно ми се случва, когато пиша от телефона. В бързината натискам по две букви или редактора понякога бърка думите... Това е причината понякога да се чете по трудно!
Този пост е редактиран от babaneze: 05 март 2015 - 00:10
Публикувано 05 март 2015 - 11:09
Снимките плакнат окото!
На една от тях обаче има поставен гаечен ключ върху акомулатора!Мислех че само в Бг.правят така!
На една от тях обаче има поставен гаечен ключ върху акомулатора!Мислех че само в Бг.правят така!
Публикувано 03 май 2015 - 20:41
Здравейте колеги!
От както съм взех дзверо нищо не съм сменял по него освем дискове и накладки. Искам да сменя маслото на двигателя, автоматика, на дифа (трябва ли да се сменя?) за да не пропусна нещо. Моля, някой който знае и разбира да напише последователно кое трябва да се смени и съответно с кой продукт(по спецификация) и марка(само най-доброто. Искам да направя цялостно обслужване на колата. Благодаря предварително и поздрави от Тайланд!
От както съм взех дзверо нищо не съм сменял по него освем дискове и накладки. Искам да сменя маслото на двигателя, автоматика, на дифа (трябва ли да се сменя?) за да не пропусна нещо. Моля, някой който знае и разбира да напише последователно кое трябва да се смени и съответно с кой продукт(по спецификация) и марка(само най-доброто. Искам да направя цялостно обслужване на колата. Благодаря предварително и поздрави от Тайланд!
Този пост е редактиран от babaneze: 03 май 2015 - 20:47
Публикувано 04 май 2015 - 00:17
Там ли ще го обслужваш или?
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
Публикувано 04 май 2015 - 04:23
5 седмици са достатъчни, довечера летя за Амстердам.
Публикувано 11 май 2015 - 17:18
Up
Публикувано 26 май 2015 - 22:49
Колеги някой знае ли как се казва паразитен хебел на немски или английски?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
Публикувано 12 юни 2015 - 17:41
Здравейте на всички!
Открих няколко дупки в кората на багажника и ми се струва че проблема с алармата ми идва от там. Установих кога се включва ал. , когатло езичето на багажника се покаже(когато е заключена, се показва, но не винаги) и ме кара да си мисля, че причината е в тези дупки. Може ли някой да каже какво е имало там?
От скоро време лявата врата не ще да се заключва. Трябва да е затворя, да влезна от дясно и да е заключа. Натискам петлето слиза на долу и после когато заключа с дистанционното се прибира до долу. Може ли да се направи някаква профилактика на вакуум помпата?
Открих няколко дупки в кората на багажника и ми се струва че проблема с алармата ми идва от там. Установих кога се включва ал. , когатло езичето на багажника се покаже(когато е заключена, се показва, но не винаги) и ме кара да си мисля, че причината е в тези дупки. Може ли някой да каже какво е имало там?
От скоро време лявата врата не ще да се заключва. Трябва да е затворя, да влезна от дясно и да е заключа. Натискам петлето слиза на долу и после когато заключа с дистанционното се прибира до долу. Може ли да се направи някаква профилактика на вакуум помпата?
Прикачени файлове
Този пост е редактиран от babaneze: 12 юни 2015 - 17:44
Публикувано 12 юни 2015 - 17:52
Колата ти е била поръчана с допълнително заключване на багажника. Според мен няма нищо общо с алармата.
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 12 юни 2015 - 18:09
Явно допълнително заключване са го свалили... Но защо?
По вин ми излиза амг джанти, които и те липсват...
Един приятел провери вин в БГ и ми каза, че била с газови амортисьори,а когато похледнах ме си бяха обикновени. Може ли да се разбери да ли е имала газови по някакъв начин или моя авер нещо се е объркал?
А за вакуум по пата нещо да кажеш колега?
По вин ми излиза амг джанти, които и те липсват...
Един приятел провери вин в БГ и ми каза, че била с газови амортисьори,а когато похледнах ме си бяха обикновени. Може ли да се разбери да ли е имала газови по някакъв начин или моя авер нещо се е объркал?
А за вакуум по пата нещо да кажеш колега?
Публикувано 12 юни 2015 - 19:42
Причини може много да се намерят защо са го свалили, но е факт, че го няма.
Почти не знам кола, която да си е с оригиналните джанти
Не съм виждал по ВИН да излиза дали са газови или не. Може да пише нещо за тях ако имаш нивомат (доколкото видях от снимките нямаш).
Какво й е на вакуум помпата ?
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 12 юни 2015 - 19:45
Когато заключа и копчето на шофьорската врата не заключва(не слиза на долу). Когато натисна копчето от вътре(при затворена врата) слиза до долу и тогава заключвам с дистанционното.
Публикувано 12 юни 2015 - 22:50
А като натиснеш с дистанционното и колата се заключи (без шоф врата) свети ли индикатора на дръжката на вратата ?
Публикувано 13 юни 2015 - 04:54
Колега, къде се намира този индикатор на дръжката на вратата?
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни