Дрънченетомго наюерих днеска от къде идва, направо ме подлуди... Оказа се пласмасовия капак на седалката, този който стои отпред от едната страна е хванат а от другата не. Утре ще го оправя... Там проблема е решен. Днеска пробвах да отворя шибидаха, но като че ли пак заяде и ме достраша да пробвам, понеже валеше и да не би да не мога да го затворя после. Поръчах тази сутрин ате дискове и накладки комплект предни и задни, понеже мойте да за смяна! До края на седмицата трябва да пристигнат. Поръчах ги от един холандски сайт със седалище с Берлин! Плюс гуми за чистачките всичко сддс 340 евро. А тука само за дисковете с накладките ми искат 440 през интернет а от магазина отова над 560 евро. Така, че съм на далавера, като пристигнат ще ги снимам... Сзадните прозорци, могат ли да се смажат и те по някакъв начин и ако да с какво и как, а също така и шибидаха с какво да го дмажа, какъв спрей да купя? Най-големия ми дерт е алармата, утре ще проверя да ли имам кабел за модула о да го поръчам и него, че стой отключена, да го е..!
Ейнтова е модула който ми трябва a1298204126! Излезе днеска по Вин... Утре трябва да погледна да ли кабела е там, че не обърнах внимание...
Този пост е редактиран от babaneze: 24 февруари 2015 - 19:53