Вече имам набелязани поне 10на 2 от тях са в моя град и първо от тях ще почна варират м/у 6500до 10000лв всичките пише че са обслужени и всички с-ми работят безупречно даже на един пише че е направено обслужване за 10000лв а самия екземпляр струваше под 10000 стори ми се смешно и да си призная по ме тегли на към ес 500 по яки джанти имат
Покупка на S клас W220
Започната от ubiboy, 04 ное 2014 - 16:02:51
211 мнения по тази тема
Публикувано 05 ноември 2014 - 23:07
Публикувано 05 ноември 2014 - 23:28
По темата,имай на предвид,че кола на 300 000 км.ако е карана от нормален човек,а не марляч трябва да мирише на ново...И да изглежда така!
Публикувано 05 ноември 2014 - 23:43
Моята е на 37100 км и смея да кажа че е на реакни километри и си е чук,но е карана преди мен от само от един човек,аз съм и втори собственик.Има си разбира се някои дефектчета за годините и километрите но все пак е кола на 14 години.За бензин на газ според мен си гори нормално.Градско от 16.8 до 19,8л/100 и на дълго от 10.2 до 12,5/100.,а имам и снимани едни други разходи по борд ама няма да ги постна щото ще се измени идеята на темата.
Преди бях си изградил лошо мнение за модела ,но си го промених.
Аде стига съм се хвалил да не вземе да ми се строши колата
Този пост е редактиран от mimo160: 05 ноември 2014 - 23:44
Публикувано 06 ноември 2014 - 11:44
Прощавай пожарна правилно ли си изписал 37100 тя твоята си е нова най близо до нея барнах една на 106000км реших да взема ето тази http://www.mobile.bg...90&slink=7ywpnc говорих с човека каза че при него е 3 години обслужена е и в момента си я кара
Публикувано 06 ноември 2014 - 11:56
Тая кола е била на 106000км преди 10 години.Имаш да вкараш още толкова в нея за колкото ще я вземеш за да заприлича на кола.
Този пост е редактиран от alipi: 06 ноември 2014 - 11:59
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 06 ноември 2014 - 12:12
съгласен съм с теб но не е колата от линка колата от линка е на близо 260000км
Публикувано 06 ноември 2014 - 13:10
чудно ми е защо ли не са снимали предните седалки
(отг. да ти загубят времето като видиш колко са амортизирани)
Публикувано 06 ноември 2014 - 13:13
вероятно си прав ще разберем другата седмица ще огледам и други разбира се няма да се глоба като шаран
Публикувано 06 ноември 2014 - 15:11
Тази от линка е коментирана някъде по другите теми.Много запомняща се оказа топката на скоростния лост.
Публикувано 06 ноември 2014 - 16:04
Тази от линка още от снимките си личи че е
изморена, изхабена и побългарена .
Ако обикаляш България да видиш на живо всички разковани щайги за по 7-8 000 лв
накрая като теглиш чертата "твоята" ще е на цена около 15000 лв .
Публикувано 06 ноември 2014 - 18:16
Прощавай пожарна правилно ли си изписал 37100 тя твоята си е нова най близо до нея барнах една на 106000км реших да взема ето тази http://www.mobile.bg...90&slink=7ywpnc говорих с човека каза че при него е 3 години обслужена е и в момента си я кара
Мимо е забравил една нуличка да допише,а колата от линка е пълен кош както и много други.Колегите те насочиха в кой ценови диапазон да се целиш за да не си губиш времето.
Публикувано 06 ноември 2014 - 18:30
Спал съм като съм писал. 371000км е моя кошник.
Публикувано 06 ноември 2014 - 18:45
Добрееееееееее отказах се от въпросната имаше няколко по 10 хилки я да им вкарам линковете да не се окажат и те кошници все пак като пишат че тия коли са обслужени а те да речем не са не ги ли е страх че некой може да им клъцне зелката щот мен малко ми е акъла и сте прави на повечето шофьорската седелка съвсем неволно са пропуснали да я снимат
Публикувано 06 ноември 2014 - 20:01
Ми... не.
Щото обслужена за мен е едно, за друг - друго, за трети означава някога да е сменено маслото.
За кво някой да им клъцва зелката? Не ти е харесала, не си си купил. Това е! То верно, че има купувачи с нереални очаквания, ама това е друга тема
Стига с тея псевдо-мутренски филми. Минаха им времената.
Търсенето на кола е свързано с разходи: първо разход на време (който понякога никак не е евтин), второ с нерви, трето с обикаляне, гориво, и т.н. Най-накрая намираш нещо и си го купуваш.
Да не би една разходка до Германия или Италия да си купиш кола да е евтина? Ще заминат 5 хилки преди да си разбрал. А и там по някаква станна причина няма такива коли за малко пари (или са същите кочини като в България евтинките).
Предимството (и недостатъка) на българският пазар е, че са малки. Хубавите коли за жалост се продават на цените на среден клас гадни, понеже "толкова вървят". Ти търсиш хубава кола, в горният ценовият клас на гадните.
Или... гадна кола, която да си пооправиш, но аз лично не бих се занимавал да пооправям S-класа
Щото обслужена за мен е едно, за друг - друго, за трети означава някога да е сменено маслото.
За кво някой да им клъцва зелката? Не ти е харесала, не си си купил. Това е! То верно, че има купувачи с нереални очаквания, ама това е друга тема
Стига с тея псевдо-мутренски филми. Минаха им времената.
Търсенето на кола е свързано с разходи: първо разход на време (който понякога никак не е евтин), второ с нерви, трето с обикаляне, гориво, и т.н. Най-накрая намираш нещо и си го купуваш.
Да не би една разходка до Германия или Италия да си купиш кола да е евтина? Ще заминат 5 хилки преди да си разбрал. А и там по някаква станна причина няма такива коли за малко пари (или са същите кочини като в България евтинките).
Предимството (и недостатъка) на българският пазар е, че са малки. Хубавите коли за жалост се продават на цените на среден клас гадни, понеже "толкова вървят". Ти търсиш хубава кола, в горният ценовият клас на гадните.
Или... гадна кола, която да си пооправиш, но аз лично не бих се занимавал да пооправям S-класа
Публикувано 06 ноември 2014 - 20:28
Аз мисля, че човекът не е за W220ка.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни