Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Помощ !!! S600 (500hp) монтаж на газова уредба !Препоръки !!!

• Please log in to reply
57 мнения по тази тема

#46 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 09 юни 2014 - 20:55

Да газаджията който прави и чипове и тунинг конверсии.Сега на въпроса...едните стават добре на газ тези които са такива че не гасят цилиндри,давате номер на рама и ви казва дали ще стане.Ще ги направи с два компютъра Томасето два испарителя за атмосферните и два двойни за битурбото,с две тръби и една сонда и гаранция.Защото е коректен ми каза че проблеми няма да има с работата на газ но ще има загуба на мощност няма как.Рейка слага на Валтек и цена на всичко с настройки е м/у 2500 и 2800 лв като работи в Пловдив.Ако се захване успеха е гарантиран ако ли не ще откаже,известен е с корекната си работа в БМВ средите...ако имате други въпроси...заповядайте.

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Номер на рамата не му трябва на инженера, ако е отворен само като го види ще разбере, но явно не виждал.

Интересно ми е къде ще навре карантиите на газовата, че и два изпарителя....

Представям си и как ги чипва....

• 0

logo-600-1002.png

#47 mitkofitnes

mitkofitnes

Майстор

• Потребители на форума
  • 1134 Мнения:
  • Град:Благоевград
  • Автомобил:
    CLK230TURBO/LPG

Публикувано 09 юни 2014 - 21:07

Колега не нападай не само ти си виждал Мерцедес с 12 цилиндров двигател :) и нали ако не навре газовия котлон нема как да стане...пък ако целта ти е да се ядеш и да злословиш за хора които въобще не познаваш твоя си работа дано ти се впечатли някой ;)

• 4

#48 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 09 юни 2014 - 21:20

Колега не нападай не само ти си виждал Мерцедес с 12 цилиндров двигател :) и нали ако не навре газовия котлон нема как да стане...пък ако целта ти е да се ядеш и да злословиш за хора които въобще не познаваш твоя си работа дано ти се впечатли някой ;)

Погрешно ме разбираш, както и да е давайте си парите ;)

• 1

logo-600-1002.png

#49 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C124- 92г 200CE -продаден
    Mercedes-Benz W210-97г E200 Avantgarde- продаден
    Mercedes-Benz C208- 99г CLK200 Kompressor-продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 09 юни 2014 - 22:07

С извинение да попитам,понеже следя темата с интерес,тия хора дето ги "правят" тия газови след това как следят автомобилите дали работят безпроблемно и какво е за тях (които обикновено карат голф или пежо) нормална работа на двигателя?Дали това е просто колата да има шанс да запали и да държи някакви обороти и при всеки опит за изпреварване да глъхне или гасне или как?И после да ти обясняват,че няма как,че колата не е първа младост и в същност проблема е в теб?Защото мен като ме направят на маймуна няколко пъти просто отивам при други и като не стане пак,продавам само и само да се отърва!Пък оня първия си мисли,че след последната ни среща всичко е оправил!?

Ей тая тънка нишка някъде ми се къса и се мъча да разбера нещо гаранция,сервизна книжка,удостоверение в какво състояние е постъпила колата и после как излиза!?

-Ше ми я напрайш ли на газ?

-Няа проблем!-Толкоз струва!

-Няа проблем!

-И ся ко стана,колата не върви!

-Ам тя стара,тя и преди сигурно не е вървяла!

..............................................................

Иди обяснявай че нямаш сестра!

Личи си че караш дизел :D :D
Пак почвате да усирате темата с полемики за и против газта. Щом си е решил човека да слага газ, защо се мъчите да го разубедите?
Ако ти си попадал на майстори подобни на тези от посочения пример- ок, ама да знаеш, че не всички са такива и не всички газаджии карат голф или пежо ;)
Специално препоръчания от мен има две лични коли с V8 под капака и знае какво е моторът да работи и върви перфектно на газ и на бензин ;) Точно там са газифицирани достатъчно коли с големи мотори, движещи се безпроблемно след това, че да мога да му се доверя.

Преди да газифицирам настоящия ми джип, ей така от любопитство, а и защото майсторът беше на почивка и така или иначе не можеше да ме приеме за монтаж, се разходих да поразпитам на други места....то бяха едни суми и едни прогнозни тридневни монтажи.... страх да те хване.

Дочаках да свършат празниците, закарах си колата в 9 сутринта, в 20:30 имах отлично газифициран двигател с перфектно настроен газов инжекцион. 
На същото място си газифицирах и ЦЛК-то, след което навъртях 50'000км с единствени ремонти смяна на филтри (консуматив)

Едва ли ще си говорим празни приказки, ей така, да пълним форума
Или какво излиза, че човека пита къде да сложи газ, а ние го пращаме някъде си, ей така да се пробва, без да сме проверили ли????

• 2

#50 daimler1

daimler1

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5183 Мнения:
  • Град:Варна
  • Автомобил:
    в миналото W111 280E 62г.
    W123 230E 83г.
    W 124 220Е,
    W202Т 250 TD 97г.
    W210 E220CDI
    Сега:
    E500T 4-matik AMG
    SL500 R 230

Публикувано 10 юни 2014 - 00:32

Личи си че караш дизел :D :D
Пак почвате да усирате темата с полемики за и против газта. Щом си е решил човека да слага газ, защо се мъчите да го разубедите?
Ако ти си попадал на майстори подобни на тези от посочения пример- ок, ама да знаеш, че не всички са такива и не всички газаджии карат голф или пежо ;)
Специално препоръчания от мен има две лични коли с V8 под капака и знае какво е моторът да работи и върви перфектно на газ и на бензин ;) Точно там са газифицирани достатъчно коли с големи мотори, движещи се безпроблемно след това, че да мога да му се доверя.

Преди да газифицирам настоящия ми джип, ей така от любопитство, а и защото майсторът беше на почивка и така или иначе не можеше да ме приеме за монтаж, се разходих да поразпитам на други места....то бяха едни суми и едни прогнозни тридневни монтажи.... страх да те хване.

Дочаках да свършат празниците, закарах си колата в 9 сутринта, в 20:30 имах отлично газифициран двигател с перфектно настроен газов инжекцион. 
На същото място си газифицирах и ЦЛК-то, след което навъртях 50'000км с единствени ремонти смяна на филтри (консуматив)

Едва ли ще си говорим празни приказки, ей така, да пълним форума
Или какво излиза, че човека пита къде да сложи газ, а ние го пращаме някъде си, ей така да се пробва, без да сме проверили ли????

Да,ама преди да карам дизел съм карал и бензин :) и не виждам защо да осирам темата,като единствено и само търся конкретика ,която и получих.Исках да отбележа,че е добре да се дават обширни примери а не да се изказват с недомлъвки.Така смятам,че ще е по-полезно.Както и да се чете цялата тема,а не да се вадят само цитати.Тука вече отиде на политика...

За успокоение или не на някои ще отбележа,че лично на мен не се е случвал подобен проблем когато съм карал на газ,но всеки грамотен може да прочете в този форум доста дългите теми на колеги които се оплакват от невъзможност да си направят колата да върви/гори нормално и си я карат с проблеми докато не се отърват от нея.

И за последен път да повторя на не разбралите,че мнението ми беше провокирано с цел не да се оплюе газифицирането,а да се обяснява конкретно и подробно за да може нуждаещия се да почерпи опит!

• 3

#51 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 11 юни 2014 - 14:07

Браво :D :D :D

• 0

#52 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 19 юни 2014 - 21:22

Отдавна не съм писал, но да пускаш 12 цилиндъра на газ е все едно да си правиш барбекю само с кокалите, а месото да го гледаш мариновано и сурово в хладилника.
Който търси икономия не взема 12-так, който да се чуди как да храни.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk 2
  • 5
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#53 sers

sers

Напреднал

• Потребители на форума
  • 502 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Коли
  • Автомобил:
    C280

Публикувано 20 юни 2014 - 20:45

Оставете човека да си решава . Отстрани могат да се кажат 1000 приказки....

• 0
S-класите не правят мъжете - мъже , но ги правят гъзари, нали , Ехе хе-хе

#54 reagas

reagas

Прохождащ

• Нови потребители
  • 1 Мнения:
  • Интереси:Автомобилни газови уредби
  • Автомобил:
    S 550 2007

Публикувано 21 юни 2014 - 09:50

Здравейте, занимавам се с газови уредби от 14 години. Много скоро в сервиза правихме Мерцедес ЦЛ600 v12 367 bhp с уредба, която използва два компютъра, които работят заедно с едно обединяващо ги устройство. Ако имаш интерес мога да ти разкажа всичко и да ти покажа колата, за да види твоя приятел дали го удовлетворява резултата

0878 103 764 - Александър

Писането на кирилица е задължително !

Този пост е редактиран от hammer^BaTe: 21 юни 2014 - 12:14

• 0

#55 Marto BS

Marto BS

Напреднал

• Потребители на форума
  • 649 Мнения:
  • Град:Варна
  • Автомобил:
    Opel Omega 2.5 V6 Aut.
    ex. 1996 W210 E 300D Avantgarde
    ex. 1993 MB 200 CE

Публикувано 27 юни 2014 - 23:02

забелязвам, че заядливите коментари в темата са написани от хора, които едва ли някога ще карат 12-цилиндров мерцедес изобщо.... та се чудя - защо са тия напъни - има си хора за всичко. то бива хейт и себеизтъкване, ама.....

• 3

#56 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 юни 2014 - 23:35

Абе голяма гордост е да наливаш за по 20-30лв гориво от 2,60лв литъра в резервоара на 15-годишен кошник... ама да си е на оригиналното гориво, щото той инженера немеца така си го е измислил.... няма що. Масовият случай е такъв.

Нямам против да се кара на бензин и дизел. Не че не мога и аз да си карам на бензин, карал съм и то доста години и километри и на бензин, че и на дизел имам известен брой километри, ама ми е психологически дискомфортно да плащам двойно за едно и също нещо, като знам, че има далеч по-хубави неща, за които  да си издумкаш парите ;)

• 0

#57 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 28 юни 2014 - 08:54

Без хейт, моля. Всеки си кара на каквото иска. Темата е v12 на газ, а аз резултат не виждам... да се появят резултатите и после да коментираме, ок?
  • 1

Audi_A4_avatar.gif

#58 mitkofitnes

mitkofitnes

Майстор

• Потребители на форума
  • 1134 Мнения:
  • Град:Благоевград
  • Автомобил:
    CLK230TURBO/LPG

Публикувано 28 юни 2014 - 09:42

Мисля че резултат има...дадох имфо и ако не изключва цилиндри имам човек да го направи да върви добре и да не създава проблеми.Всъщност мога да предложа много такива газаджии правили такива коли.
  • 0

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни