С извинение да попитам,понеже следя темата с интерес,тия хора дето ги "правят" тия газови след това как следят автомобилите дали работят безпроблемно и какво е за тях (които обикновено карат голф или пежо) нормална работа на двигателя?Дали това е просто колата да има шанс да запали и да държи някакви обороти и при всеки опит за изпреварване да глъхне или гасне или как?И после да ти обясняват,че няма как,че колата не е първа младост и в същност проблема е в теб?Защото мен като ме направят на маймуна няколко пъти просто отивам при други и като не стане пак,продавам само и само да се отърва!Пък оня първия си мисли,че след последната ни среща всичко е оправил!?
Ей тая тънка нишка някъде ми се къса и се мъча да разбера нещо гаранция,сервизна книжка,удостоверение в какво състояние е постъпила колата и после как излиза!?
-Ше ми я напрайш ли на газ?
-Няа проблем!-Толкоз струва!
-Няа проблем!
-И ся ко стана,колата не върви!
-Ам тя стара,тя и преди сигурно не е вървяла!
..............................................................
Иди обяснявай че нямаш сестра!
Личи си че караш дизел
Пак почвате да усирате темата с полемики за и против газта. Щом си е решил човека да слага газ, защо се мъчите да го разубедите?
Ако ти си попадал на майстори подобни на тези от посочения пример- ок, ама да знаеш, че не всички са такива и не всички газаджии карат голф или пежо
Специално препоръчания от мен има две лични коли с V8 под капака и знае какво е моторът да работи и върви перфектно на газ и на бензин Точно там са газифицирани достатъчно коли с големи мотори, движещи се безпроблемно след това, че да мога да му се доверя.
Преди да газифицирам настоящия ми джип, ей така от любопитство, а и защото майсторът беше на почивка и така или иначе не можеше да ме приеме за монтаж, се разходих да поразпитам на други места....то бяха едни суми и едни прогнозни тридневни монтажи.... страх да те хване.
Дочаках да свършат празниците, закарах си колата в 9 сутринта, в 20:30 имах отлично газифициран двигател с перфектно настроен газов инжекцион.
На същото място си газифицирах и ЦЛК-то, след което навъртях 50'000км с единствени ремонти смяна на филтри (консуматив)
Едва ли ще си говорим празни приказки, ей така, да пълним форума
Или какво излиза, че човека пита къде да сложи газ, а ние го пращаме някъде си, ей така да се пробва, без да сме проверили ли????