Вярно е ама за твоята кутия .
При 722.6 няма вакуум регулатор, всичко е електроника .
Какво точно масло и колко точно сложи .
Този пост е редактиран от vencislav: 16 март 2014 - 20:39
Публикувано 16 март 2014 - 20:34
Вярно е ама за твоята кутия .
При 722.6 няма вакуум регулатор, всичко е електроника .
Какво точно масло и колко точно сложи .
Този пост е редактиран от vencislav: 16 март 2014 - 20:39
Публикувано 16 март 2014 - 22:59
на диагностиката нищо не излиза , иначе го прави от втора на трета и от трета на четвърта .
Ако нищо не излиза на диагностика, чистете мозък. Има ли проблемно приплъзване в кутията, ще има режими, ще покаже грешка в датчици засекли нереално движение. Ако диагностиката е 6, няма ли грешки, след смяна на маслото бих пробвал следващото малко зло, чистене или проба с друг мозък и други клапани.
... проблемни са ви и турбинките.
Не е грешка че си сменил маслото, при следващи интервенции ще ти го пазят и влеят пак. Иди при вещ човек да я подкара, да я изчете, да премерят дали няма антифриз в маслото..... трябва си пръч!
Този пост е редактиран от Вай Басо: 16 март 2014 - 23:18
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 05 април 2014 - 13:14
Публикувано 14 април 2014 - 10:53
Здравейте колеги! Тъй като търсих доста във форума, но не открих моя проблем, реших да не пускам нова тема, а да пиша в тази.Колата е автоматик, та проблема е, че при движение при превключване от 1-ва на 2-ра понякога се получава леко ритане. След това все 1 караш на полусъединител, и след спиране и отпускане на педала на спирачката колата не тръгва докато не подадеш газ. След като отново спрях, при опит да тръгна не се получи. Подавах газ, но колата все едно беше на свободна, и само се изфорсираше. Преместих лостчето на задна, но без ефект отново не тръгна. Изгасих колата след това пак я запалих и проблема го нямаше. След около 2-3 дни пак ми го направи и след като вчера ми го направи отново, реших да ви попитам. Ходих на дниагностика при един преподавател от МЕИ Варна след първият път, и ми каза, че проблема е в някакъв блок под скоростния лост, но бил много скъп и щом само веднъж ми го е направил този проблем да си карам. Ако може някой да каже дали наистина е от този блок проблема, или може да е от някъде другаде?
Благодаря предварително!
Поздрави!
Публикувано 14 април 2014 - 18:38
не е от този блок
по вероятно е да е от блока в кутията
Публикувано 14 април 2014 - 18:53
Ами тя колата по принцип има приплъзване между 3-та и 4-та и Руслан от Оброчище ми каза, че имало някакъв алуминиев блок, който се сменял, но ми каза, че ако карам така нищо няма да стане, освен да се увеличи това приплъзване. За този блок ли говориш?
Публикувано 14 април 2014 - 22:13
Здравейте колеги! Тъй като търсих доста във форума, но не открих моя проблем, реших да не пускам нова тема, а да пиша в тази.Колата е автоматик, та проблема е, че при движение при превключване от 1-ва на 2-ра понякога се получава леко ритане. След това все 1 караш на полусъединител, и след спиране и отпускане на педала на спирачката колата не тръгва докато не подадеш газ. След като отново спрях, при опит да тръгна не се получи. Подавах газ, но колата все едно беше на свободна, и само се изфорсираше. Преместих лостчето на задна, но без ефект отново не тръгна. Изгасих колата след това пак я запалих и проблема го нямаше. След около 2-3 дни пак ми го направи и след като вчера ми го направи отново, реших да ви попитам. Ходих на дниагностика при един преподавател от МЕИ Варна след първият път, и ми каза, че проблема е в някакъв блок под скоростния лост, но бил много скъп и щом само веднъж ми го е направил този проблем да си карам. Ако може някой да каже дали наистина е от този блок проблема, или може да е от някъде другаде?
Благодаря предварително!
Поздрави!
Стефчо май съвсем е изпращял!Алкохола и математиката не прощават!Предполагам това е преподавателя в МЕИ.Руслан и за него чувам,че не му се работи...
Публикувано 14 април 2014 - 23:00
Публикувано 15 април 2014 - 06:13
С това преплъзване което обесняваш освен да изпържиш дисковете в кутията друго не можеш да направиш.Проблема ти може да е от 100 неща,за това погледнете колата със стар диагноза за по-голяма яснота по проблема.
Аз лично не бих карал така колата,защото за много кратко време автомата ще е за боклука........
Публикувано 15 април 2014 - 08:03
колата не тръгва докато не подадеш газ.
Проверихте ли нивото на маслото?
Ако всичко е наред, тествайте още един път със СТАР, дебнете за грешка в датчик за обороти в кутията
- налична ли е - проблема е механичен.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 15 април 2014 - 08:18
Колега, с това не помогна особено. Искаш да кажеш, че проблема не е в нито 1 от двете неща ли?
Ходиш при грешните хора.Стефан не работи със Стар,а с някаква обща програма.
Радо-0884 978 961
Илиян-0887 617 119
Публикувано 15 април 2014 - 15:14
Публикувано 16 април 2014 - 07:12
Чума,която на два пъти върши работата от втория път.Личен опит.После аз се чудя какво да обяснявам понеже съм го препоръчал.
Познавам го от 1998г.и съм с добри чувства към него,само че от тогава нещата се промениха,света върви напред.
Всеки си решава какво да прави с личните си вещи.
Публикувано 16 април 2014 - 19:59
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни