Поддръжка на кожен салон
Started by simeon stefa, 01 Mar 2014 - 16:46:48
119 replies to this topic
Posted 28 November 2016 - 10:32
Ужас. Добре че е само подглавника.
Posted 28 November 2016 - 10:42
Нямам представа защо се получи така.
Слагах съвсем малко от препарата и ползвах тяхна кърпа за интериор. Аз в първия момент даже не можах да повярвам какво се случва. В описанието на продукта пише да се напръска и да се изчака 5 мин и после да се ползва кърпата.
Не ми се мисли ако бях спазил инструкциите. Днес ще им звънна да се разправяме, да видим какво ще ми кажат.
Posted 28 November 2016 - 11:08
Мании мислех да си го купувам, ама май ще продължавам да си мацам само Нивея...
Не знам Нивеята колко помага ама поне не вреди
Edited by vonko1988, 28 November 2016 - 11:09 .
Posted 28 November 2016 - 11:22
Аз съм доволен от това на сонакс. Но като цяло на всички препарати си пише върху опаковката първо да се тества на невидимо място. За да няма такива гафове като при теб. Не се знае всяка кожа как ще реагира, и по точно боята на кожата.
Posted 28 November 2016 - 11:33
Аз съм доволен от това на сонакс. Но като цяло на всички препарати си пише върху опаковката първо да се тества на невидимо място. За да няма такива гафове като при теб. Не се знае всяка кожа как ще реагира, и по точно боята на кожата.
Аз мислех да си взема лосиона за кожа но ми препоръчаха тази пяна, като по лек вариант, защото кожата ми не е толкова захабена, лосиона бил много агресивен. Колкото до теста на кожата беше извършен предния ден, на една от седалките в един определен участък и нямаше никакви признаци за това което ще се случи. Колата е гаражна на година се кара по 4-6К километра и варианта с изгорялата кожа не ми звучи ок.
Attached Files
Edited by dimitar stoichev, 28 November 2016 - 11:37 .
Posted 28 November 2016 - 11:46
Да не би проблема да е в подглавниците. Там имам съмнение, че кожата не е естествена кожа. Както по-принцип е задната част на седалките. Иначе лосиона си мисля че е по-добрия вариант. Маже се, изчаква се да попие малко и се избърсва. Не се натиска парцала а се действа нежно.
Posted 28 November 2016 - 12:03
От къде я купи и кой ти я препоръча като по-лек вариант? Аз също исках да си купя пяна, но момчето в Сенакс (вносителите на Sonax) ме посъветва да взема лосиона. Беше категоричен, че пяната е доста по-агресивна и ако салона ми е чист е излишно.Аз мислех да си взема лосиона за кожа но ми препоръчаха тази пяна, като по лек вариант, защото кожата ми не е толкова захабена, лосиона бил много агресивен...
Бях писал по-горе, че ще дам отзиви за лосиона на "Sonax" - харесва ми, нямам забележки, в сравнение с "Костенурка" и "CarPlan" дупките не се запълват, мирише по-хубаво (макар и за кратко), попива добре и кожата си остава матова (каквато по принцип е като нова), а не лъскава и хлъзгава.
Edited by Bokouser, 28 November 2016 - 12:16 .
Posted 28 November 2016 - 13:15
Това е сайта от който си поръчах продукта.
http://www.senax.bg/products/sonax/
Потърсих съвет от телефона за контакти който е в сайта.
Сега ще звънна да видим какви ще ми кажат.
Edited by dimitar stoichev, 28 November 2016 - 14:40 .
Posted 28 November 2016 - 14:39
Хората бяха супер любезни и отзивчиви.
Говорих с тях обясних им проблема и те както мен останаха супер изненадани.
Говорих с тях обясних им проблема и те както мен останаха супер изненадани.
Пратих им снимки които ще приложат в писмото до Германия и сега ще чакаме отговор.
Edited by dimitar stoichev, 28 November 2016 - 14:40 .
Posted 28 November 2016 - 16:33
Проблема едва ли е в препарата, защото иначе е логично да се случи същото и със седалката. Въпросът е, че информацията за по-щадящия продукт е грешна, говорят си каквото им падне, чул-недочул. Но да видим какво ще отговорят.
Posted 28 November 2016 - 18:09
В този сайт е обяснено по-друг начин.
1. Пръскаш от пяната върху чиста микрофибърна кърпа
2. Търкаш замърсената част на кожата.
3. Обръщаш наобратно кърпата и избърсваш останалата пяна.
http://www.autogeek....ather-foam.html
Posted 29 November 2016 - 07:40
В конкретния сайт начина на употреба:
Употреба: Флаконът се разклаща добре и пяната се нанася в тънък слой директно върху кожата или чрез мека кърпа, която не оставя власинки. След това се разнася равномерно.
Оставя се да изсъхне няколко минути и след това се полира с мека кърпа, която не оставя власинки, или с кърпа за полиране на SONAX.
Ето го и клипа
Другото което ми прави впечатление, че опаковката е различна.
Attached Files
Edited by dimitar stoichev, 29 November 2016 - 07:50 .
Posted 29 November 2016 - 11:52
Ебеш ли го. От SENAX едва ли е менте. Нали са официален вносител.
Posted 29 November 2016 - 15:38
Днес ми звъннаха и се разбрахме другата седмица да им закарам колата, искат да я погледнат на място.
Posted 29 November 2016 - 18:56
Да,ще гледат да не би да е пребоядисван салона...
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users