Бъркам градовете .. грешката е моя
Иначе са си факири пичовете
Публикувано 24 март 2016 - 14:26
Бъркам градовете .. грешката е моя
Иначе са си факири пичовете
Публикувано 24 март 2016 - 14:56
Прецени сам дали ако го претапицираш няма да го направиш прекалено нов на фона на цялата кола?въпреки, че темата е за кожен салон аз търся инфо за кожения волан. Моя волан е такъв:
IMG_0203.JPGIMG_0205.JPG
Та въпроса ми към колегите, които ползват крем нивеа е дали само се втрива крема и се оставя, или се обработва и с нещо допълнително.
Освен това имам две протривания на волана:
IMG_0201.JPGIMG_0202.JPG
За този проблем какво решение бихте ми предложили. Да го претапицирам (и къде) или нещо друго?
Този пост е редактиран от daimler1: 24 март 2016 - 15:00
Публикувано 15 април 2016 - 23:28
Този пост е редактиран от r1der: 15 април 2016 - 23:28
Публикувано 26 май 2016 - 20:16
аз лично с нивеата като съм пробвал е ок като омекотяване но колкото и да се внимава някъде се позапълват дупките на перфорираната кожа което е гадно. Аз лично съм със синтетична кожа ARTICO. Бенцбос доста е коментирал в една предишна тема в раздела за S-класа за хубави препарати, предлагат се и у нас вече от http://detailingstorebg.com/ но не са и евтини у нас около 50 лв излизат повечето. Докато в ebay в щатите са около 20$ но доставката до бг е дебела.
Публикувано 27 май 2016 - 07:12
аз лично с нивеата като съм пробвал е ок като омекотяване но колкото и да се внимава някъде се позапълват дупките на перфорираната кожа което е гадно. Аз лично съм със синтетична кожа ARTICO. Бенцбос доста е коментирал в една предишна тема в раздела за S-класа за хубави препарати, предлагат се и у нас вече от http://detailingstorebg.com/ но не са и евтини у нас около 50 лв излизат повечето. Докато в ebay в щатите са около 20$ но доставката до бг е дебела.
Повечето от препаратите в сайта съм ги ползвал и не съм останал впечатлен.
За тези пари може да се намерят далеч по-добри средства за почистване.
Стресни се, племе закъсняло! Живейш ли, мреш ли, ти не знайш! След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?
Иван Вазов.
Публикувано 29 май 2016 - 11:03
Повечето от препаратите в сайта съм ги ползвал и не съм останал впечатлен.
За тези пари може да се намерят далеч по-добри средства за почистване.
Публикувано 29 май 2016 - 15:03
От този крем (лосион) останах доволен, тъй като попива (изветрява) бързо, но не го намирам вече, може би е възможно да се поръча онлайн.
Стресни се, племе закъсняло! Живейш ли, мреш ли, ти не знайш! След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?
Иван Вазов.
Публикувано 29 май 2016 - 15:59
Колега,ти не разбра ли че синтетичната кожа може да си я мажеш само за блясък.Дай пример какво си ползвал от което да си доволен. Чел съм че и в аутобавария предлагат хубави, не съм ги пробвал
Публикувано 29 май 2016 - 20:24
За естествена кожа ми препоръчаха обикновен вазелин на актавис, струва около 5 лв. Първо почистване на седалките с топла вода и сапун, с четка, после забърсване с влажен парцал и накрая втриване на вазелина, бавно и внимателно с ръце, все едно масажираш жена с ароматно олио. Колата трябва да престои едно денонощие, да попие и изсъхне и след 24ч кожата ставала като нова! Мека, приятна и изчезвали малките пукнатинки по нея. Още не съм намерил време за процедурата, но съм си купил вазелина от преди месец време. Като го извърша, ще пиша да споделя резултата.
Публикувано 29 май 2016 - 22:17
Публикувано 29 май 2016 - 23:35
Този пост е редактиран от cyberpig1: 29 май 2016 - 23:41
Публикувано 30 май 2016 - 22:23
Колега,ти не разбра ли че синтетичната кожа може да си я мажеш само за блясък.
В нея нищо няма да попие.Ще попие или в парцала или в дрехите ти.
Не знам от личен опит ли казваш, че новите синтетични кожи не попипат или си чул от някого. Аз лично с няколко препарата съм пробвал и всичките попиват просто ефекта е различен. Включително и с нивеата един единствен път пробвах като определено за около час максимум си беше попила и я омекоти кожата, просто там където има перфорация кожата и трябваше повече време да се махне от дупките. При това времето навън не беше повече от 20-23 градуса. Не обичам да споря с хора които никога не са пробвали нещо на даден вид кожа но дават безброй съвети, не визирам теб
Публикувано 31 май 2016 - 08:16
Публикувано 31 май 2016 - 09:51
Аз може ли да питам концептуален въпрос за перфорираните кожи (без значение изкуствени или естествени).... Как точно се поддържат? Опитвал съм няколко пъти да мажа моя салон, но като видя как се запълват дупките и се отказвам.. Каква е принципно концепцията? Да се ползват предимно течни препарати ли? Как ГО правите вие?
Публикувано 31 май 2016 - 10:24
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни