Публикувано 14 юли 2017 - 19:10
Здравейте Колеги ! Да споделя и моя опит.
Изчетох доста коментари в почти всеки форум и в крайна сметка понеже нямам опит с кожен салон, реших и аз да пробвам сонакс . Все пак фирма с традиции , видях и опита на колегата димитър стойчев с подглавника , но понеже шофьорската седалка си е съсипана, (мислех че е мръсно яко седеше като от мъстило ама си се оказа протъркано),и викам болиме кво ще стане тя и без това си е и понапукана. Та понеже се чудех кой от двата продукта,пяна или лосион си взех и двата. Направих нарочно една черта с пяната по гърба на седалката с идеята да видя кво ще стане, изчаках малко 2,3 мин и с микрофибърна кърпа забърсах. Отначало изтръпнах викам си опа стана същото както колегата димитър е писал ,хептен си е... мамата обаче напръсках цялата седалка и установих, че просто си е била мръсна и препарата демек чисти. Потърках доволно и навсякъде си стана еднакво, няма някви петна , не ми изглежда да е прецакано нещо. Мирише малко странно обаче и не стана бляскава кожата. След това реших на читавата седалка да пробвам с лосиона. Капнах доволно на кърпата и започнах да търкам, направи ми впечатление, че попива бързо, аз съм бежовия салон с дупките, не се запълваха много не долових дали чисти, но кожата омекна и стана леко лъскава. Пак мирише малко странно, хем готино така свежо ама хем и на препарат. Не се сетих да снимам. Та това е моя опит с тези препарати. Не знам стават ли не стават ли,нямам база за сравнение