Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Поддръжка на кожен салон

• Please log in to reply
119 мнения по тази тема

#76 dimitar stoichev

dimitar stoichev

Напреднал

• Потребители на форума
  • 320 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 01 декември 2016 - 11:31

Да,ще гледат да не би да е пребоядисван салона...

Нека да гледат мисля, че ще останат разочаровани.
А и все пак за да излезнат с някакво решение по случея трябва да я погледнат.

Прикачени файлове

• Прикачен файл  3.jpg   90,95K   16 Брой сваляния
  • Прикачен файл  4.jpg   120,63K   16 Брой сваляния

Този пост е редактиран от dimitar stoichev: 01 декември 2016 - 11:33

• 0

#77 vonko1988

vonko1988

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 1717 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    който носи кеф :)

Публикувано 19 юни 2017 - 14:02

Как ви изглежда този препарат?

http://detailingstor...r-oil-kit-250ml

По-нагоре колега вметна, че е много доволен от продуктите на марката. Честно казано ми се иска да намеря нещо, което се нанася сравнително бързо и лесно и върши работа, че не ми се отделя много време да си мажа колата.

• 0

#78 daimler1

daimler1

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5183 Мнения:
  • Град:Варна
  • Автомобил:
    в миналото W111 280E 62г.
    W123 230E 83г.
    W 124 220Е,
    W202Т 250 TD 97г.
    W210 E220CDI
    Сега:
    E500T 4-matik AMG
    SL500 R 230

Публикувано 19 юни 2017 - 14:09

Аз си купих Балканстарския препарат,една пяна две в едно.Маже се и след като попие, леко се забърсва с чиста кърпа.Не се чака много защото препарата е "лек",не е много мазен.Пише че хем почиства,хем подхранва...
Не съм много възхитен от ефекта,сякаш не омекотява първоначално както съм свикнал,но може пък да е полезен за кожата.
  • 0

#79 PeevG

PeevG

Чирак

• Потребители на форума
  • 181 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK 270 CDI

Публикувано 12 юли 2017 - 19:44

Здравейте, ще използвам темата, за да направя запитване към хората изпробвали тази паста https://www.otrovi.c...-swirl-remover/
Върши ли работа, като цяло и може ли да се намери във физически магазин в БГ(София) или само онлайн?
Знам, че не е точно по темата, но предполагам хората, които се грижат за интериора на автомобила си, обръщат внимание и на екстериора.

Поздрави, Георги :)

• 0

#80 vonko1988

vonko1988

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 1717 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 12 юли 2017 - 20:42

Колкото и да е добра тази паста едва ли ще върши работа ако нямаш инструмента за пастиране(това, което е като флекс с пухче не знам как се казва)

• 0

#81 vonko1988

vonko1988

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 1717 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 12 юли 2017 - 20:43

Аз си купих Балканстарския препарат,една пяна две в едно.Маже се и след като попие, леко се забърсва с чиста кърпа.Не се чака много защото препарата е "лек",не е много мазен.Пише че хем почиства,хем подхранва...
Не съм много възхитен от ефекта,сякаш не омекотява първоначално както съм свикнал,но може пък да е полезен за кожата.

Сега намазах с препарата на Сонакс, кожата поумекна но драскотините и пукнатините няма как да изчезнат :)

• 0

#82 Bokouser

Bokouser

Напреднал

• Потребители на форума
  • 637 Мнения:
  • Автомобил:
    E350 CDI BlueEFF Avantgarde
    CL203 SportCoupé

Публикувано 12 юли 2017 - 21:18

Нека да гледат мисля, че ще останат разочаровани.
А и все пак за да излезнат с някакво решение по случея трябва да я погледнат.

Колега, какво беше разитието по твоя казус?

Аз продължавам да използвам лосиона на Сонакс и все повече го харесвам. Но...
Понеже кожата ми е много светла, ми се иска преди следващото намазване да я почистя с нещо една идея по-агресивно. Мислех си за тази пяна на Сонакс и за това ми е интересно какво стана със случая на Д. Стойчев

Този пост е редактиран от Bokouser: 12 юли 2017 - 21:19

• 0

#83 PeevG

PeevG

Чирак

• Потребители на форума
  • 181 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK 270 CDI

Публикувано 12 юли 2017 - 22:02

Колкото и да е добра тази паста едва ли ще върши работа ако нямаш инструмента за пастиране(това, което е като флекс с пухче не знам как се казва)

На мен ми трябва само за определени участъци, не за цялата кола, надявам се да стане и с кърпа. Лошото е, че не я намирам по магазините и май ще трябва да я поръчам на 8лв доставка О_о :D колко половината паста
Относно кожата, чувам все добри отзиви за този лосион на Сонакс, ще го пробвам и аз.

• 0

#84 vonko1988

vonko1988

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 1717 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 13 юли 2017 - 08:29

Понеже кожата ми е много светла, ми се иска преди следващото намазване да я почистя с нещо една идея по-агресивно. Мислех си за тази пяна на Сонакс и за това ми е интересно какво стана със случая на Д. Стойчев

Пробвай с това. И него го пробвах, кожата омекна много но беше чистена и нямаше как да разбера дали чисти.

Някой може ли да препоръча пробван филър за запълване на пукнатитни?

Или просто като стане много зле да намеря да ми я претапицират...

• 0

#85 bronc

bronc

Напреднал

• Потребители на форума
  • 679 Мнения:
  • Автомобил:
    W211 E280 CDI 4Matic - ex
    Ford Focus 1.6 EcoBoost

Публикувано 13 юли 2017 - 08:33

Препоръчвам това (аз го ползвам на черен салон) Едното е за почистване, а другото за подхранване. http://www.ebay.co.u...E8AAOSwxN5WZqKn

Можеш също да потърсиш и нещо на Meguiars или Chemical Guys. Цените в Detailing Store BG са завишени спрямо тези в Amazon/eBay в повечето случаи, но ако не ти се занимава - давай.

Този пост е редактиран от bronc: 13 юли 2017 - 08:33

• 0

#86 Bokouser

Bokouser

Напреднал

• Потребители на форума
  • 637 Мнения:
  • Автомобил:
    CL203 SportCoupé

Публикувано 13 юли 2017 - 13:51

Препоръчвам това (аз го ползвам на черен салон) Едното е за почистване, а другото за подхранване. http://www.ebay.co.u...E8AAOSwxN5WZqKn

Можеш също да потърсиш и нещо на Meguiars или Chemical Guys. Цените в Detailing Store BG са завишени спрямо тези в Amazon/eBay в повечето случаи, но ако не ти се занимава - давай.

Напоследък чета хубави неща за Gliptone Liquid Leather GT11 & GT12 и май ще взема него.

Пробвай с това. И него го пробвах, кожата омекна много но беше чистена и нямаше как да разбера дали чисти.

На това описанието му е много обещаващо, но за първи път го чувам.

Този пост е редактиран от Bokouser: 13 юли 2017 - 14:01

• 0

#87 vonko1988

vonko1988

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 1717 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 13 юли 2017 - 14:35

Напоследък чета хубави неща за Gliptone Liquid Leather GT11 & GT12 и май ще взема него.

На това описанието му е много обещаващо, но за първи път го чувам.

Ами няма да те прецака. Като намажеш с първия лосион кожата наистина се оцветява странно и сякаш от дълбините й изплуват петна и мазнотии. После става чиста и мека. Забележи, че тук последователността е обърната от повечето препарати - първо се омекотява, после се чисти.

• 0

#88 Koleto88

Koleto88

Прохождащ

• Нови потребители
  • 11 Мнения:
  • Автомобил:
    W211 E280 CDI

Публикувано 14 юли 2017 - 19:10

Здравейте Колеги ! Да споделя и моя опит.
Изчетох доста коментари в почти всеки форум и в крайна сметка понеже нямам опит с кожен салон, реших и аз да пробвам сонакс . Все пак фирма с традиции , видях и опита на колегата димитър стойчев с подглавника , но понеже шофьорската седалка си е съсипана, (мислех че е мръсно яко седеше като от мъстило ама си се оказа протъркано),и викам болиме кво ще стане тя и без това си е и понапукана. Та понеже се чудех кой от двата продукта,пяна или лосион си взех и двата. Направих нарочно една черта с пяната по гърба на седалката с идеята да видя кво ще стане, изчаках малко 2,3 мин и с микрофибърна кърпа забърсах. Отначало изтръпнах викам си опа стана същото както колегата димитър е писал ,хептен си е... мамата обаче напръсках цялата седалка и установих, че просто си е била мръсна и препарата демек чисти. Потърках доволно и навсякъде си стана еднакво, няма някви петна , не ми изглежда да е прецакано нещо. Мирише малко странно обаче и не стана бляскава кожата. След това реших на читавата седалка да пробвам с лосиона. Капнах доволно на кърпата и започнах да търкам, направи ми впечатление, че попива бързо, аз съм бежовия салон с дупките, не се запълваха много не долових дали чисти, но кожата омекна и стана леко лъскава. Пак мирише малко странно, хем готино така свежо ама хем и на препарат. Не се сетих да снимам. Та това е моя опит с тези препарати. Не знам стават ли не стават ли,нямам база за сравнение
  • 0

#89 Krasi.Martinov

Krasi.Martinov

Майстор

• Потребители на форума
  • 891 Мнения:
  • Град:Sofiq
  • Автомобил:
    W212 350cdi 4matic

Публикувано 14 юли 2017 - 19:46

Най добрия препарат който съм ползвал е Glipton. Има лосион и клиинър. Поръчвам от английския ибей.
Препоръчвам!

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Officeservices.bg

Този пост е редактиран от Krasi.Martinov: 14 юли 2017 - 19:47

• 0

#90 Bokouser

Bokouser

Напреднал

• Потребители на форума
  • 637 Мнения:
  • Автомобил:
    CL203 SportCoupé

Публикувано 14 юли 2017 - 21:45

Винаги ли ползваш и клиинъра или понякога само лосиона?
На какъв цвят кожа го ползваш и как се отразява, мисълта ми е да не е прекалено агресивен?
С четка ли го разтъркваш, както е в описанието?

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни