Аз мога да говоря от личен опит.
Б класата е чудесен автомобил, ама наистина фантастичен.
Това което мога да кажа със сигурност е че отзад има толкова място за седящите колкото например в W 220. Новата Ц класа е в пъти по малка като пространство отзад.
Разположението на водача е идеално, точно толкова колкото трябва на височина - една идея по -високо от лимузините и една идея по - ниско от вановете.
Багажника е голям, не е огромен но е повече от достатъчен, а когато ти се наложи да превозиш нещо наистина голямо или много ама много по -малки неща просто сваляш едната част на задната седалка (2/3 към 1/3 се разделя) и товариш.
Относно визията ....
![:wacko:](http://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/wacko.gif)
въпрос на гледна точка - лично за мен е далеч от визията на пежо, в огледалото погледната има много агресивно излъчване нещо което на пежото липсва, страничната линия донякъде е сходна но донякъде - вижте къде са огледалата за обратно виждане на двете коли. На мен дизаина ми харесва едно умалено копие на Р класата даже и по насъскано.
Двигателите - какво да кажа моита е Б180ЦДИ - малко е шумна при старта но после всичко изчезва, при 130 - 140 звука почти не се чува вътре изолацията е много добра направо учудващо за такъв клас кола.
и накрая един съвет за тезди които искат да си купят ц класа - повозете се в Бетката и ще се влюбите
.... Опита е фенер който свети на гърба ни - Конфуций ....