Колеги, днес получих отговор от Ланди ренцо, голям смях падна. Тези хора определено имат умения, но не в поставянето на ГИ, а в разтеглянето на локуми. Понеже казах, че ще ви държа в течение, ето цитат на отговора им от днес:
Здравей Чавдар, За много години, надяваме се си прекарал новата година в добра компания и ти се е паднал късметът от баницата
Ние от фб екипът на Ланди ренцо се радваме когато получаваме коментари от наши клиенти.
Положителни или отрицателни ние ги приемаме като съвет с който можем да подобрим качеството на услугите в нашата партньорска мрежа.
Ланди Ренцо е марка която е утвърдена на международният пазар предлагаща широка гама от решения за фабрично и след фабрично преобразуване на автомобилите от рационални към конвенционални горива.
Съжаляваме за вашите неудобства, ще разговаряме с нашият вносител и ще съберем мнения. Не- мога да обещая,че ще имаме резултат на 100% понеже автомобили като вашият наистина са преобразувани успешно и с изпарител LI02, турбо изпарителят LI10 е новост на пазарът а автомобили като вашият са преобразувани преди 10-летие с по-стари модели изпарители.
Както отговорих по-горе, ще разговарям с официалният вносител и ще почерпя от него решение, за момента приемете нашите
Поздрави,
Понеже не съм от хората които имат търпимост към подобен начин на заобикаляне на проблема, веднага им върнах отговор и смятам , че повече няма да си позволят да ми остроумничат. Ето и отговора ми :
Добър вечер и честита нова година и на Вас и вашия екип. Надявам се и на Вас се е паднал късмета и успеха от празничната баница. Аз ще изчакам отговора Ви най търпеливо. До сега все това правя около половин година с надеждата да се види някакъв напредък и положителен резултат. Но искам да уточним някои неща. Да,съгласих се, че до сега може и да сте ползвали изпарител LI02 , но това не променя факта ,че е неподходящ. И това показва, че ако наистина е ползван този изпарител за по мощни автомобили, то Вие сте правили компромис с качеството и работата на ГИ. Името на Ланди Ренцо е факт на международния пазар и благодарение на това се утвърди и в България. Но Име се гради през цялото време,а се срива за миг не внимание или некоректно отношение. Аз съм убеден, че името на този продукт не струва 100-200 лева и че ще бъде взето правилното решение,поне така вярвам. Успех от мен и приятна вечер.