Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Загиналият таксиметров шофьорДискусия

• Заключена тема Тази тема е заключена
79 мнения по тази тема

#16 stilldark

stilldark

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 9 Мнения:

Публикувано 10 февруари 2007 - 00:19

Били без защита, абе ние като се возим каква ни е защитата че не се качаме при някой ненормалник :dontknow

Едно бронирано стъкло като във американските полицейски коли или същите таксита.
  • 0

#17 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 10 февруари 2007 - 00:23

Били без защита, абе ние като се возим каква ни е защитата че не се качаме при някой ненормалник :dontknow:

Едно бронирано стъкло като във американските полицейски коли или същите таксита.

така е .оня ден един такъв возил жена ми,разправя ми ...тоя беше некъв луд,умрех от страх.....засичал колите,гонил се с некво бмв ,като го дръпнел некои после го изпреварвал засичал го и му биел спирачки абе такива простотии :dontknow:
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#18 W140

W140

Майстор

• Потребители на форума
  • 4552 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:фото, музика, пътувания
  • Автомобил:
    Двуколка '87

Публикувано 10 февруари 2007 - 00:42

Били без защита, абе ние като се возим каква ни е защитата че не се качаме при някой ненормалник :dontknow:

така е .оня ден един такъв возил жена ми,разправя ми ...тоя беше некъв луд,умрех от страх.....засичал колите,гонил се с некво бмв ,като го дръпнел некои после го изпреварвал засичал го и му биел спирачки абе такива простотии :dontknow:

имаги и такива екземпляри
и таксиджиите (някои от тях) не са китка за мирисане, ама все пак не всикчи са такива
  • 0
=> W140 <=
"Jeder Tag ist ein neuer Anfang, jede Nacht eine neue Versuchung."
Галерия W140
Публикувано изображение

#19 W140

W140

Майстор

• Потребители на форума
  • 4552 Мнения:
  • Автомобил:
    Двуколка '87

Публикувано 10 февруари 2007 - 00:50

http://snimka.bg/alb...8...w=1&photo=1
  • 0
=> W140 <=
Галерия W140
Публикувано изображение

#20 W140

W140

Майстор

• Потребители на форума
  • 4552 Мнения:
  • Автомобил:
    Двуколка '87

Публикувано 10 февруари 2007 - 02:11

Шофьорът дълго развеждал собствения си убиец

Извършителят на убийството на 51-годишният таксиметров шофьор Емил Емилов е 28-годишният Г.Т.П., който не е криминално проявен, съобщи главен комисар Румен Стоянов, директор на Столична дирекция на полицията.
Специална експертиза ще докаже дали в момента на убийството задържаният е бил под въздействието на наркотик, тъй като е установено, че той е употребявал марихуана, предаде БГНЕС. Извършителят на убийството сам е завел полицаите до шахтата, където е скрил ножа, с който е убил шофьора. Убиецът е бил първоначално в центъра на София, след което се е качил в таксито. След като дълго време Емил Емилов е развеждал собствения си убиец, го попитал няма ли да плаща, тогава извършителят на убийството е “решил да изскочи от колата”, а Емилов се е опитал да го задържи, вследствие на което убиецът го е наръгал с нож. Престъпникът е натрупал 15 лева сметка, съобщи директорът на Столичната полиция. Градският прокурор на София Николай Кокинов заяви, че прокуратурата ще поиска постоянен арест за убиеца на Емилов. Няма да има проблем със събирането на доказателства, допълни прокурорът. Убиецът на шофьора е бил задържан след обяд. Шофьорът Емил Емилов е женен с две деца. Данните на полицията сочат, че той е бил добър професионалист и добър човек. Главен комисар Румен Стоянов заяви, че това е една изключително банална и нелепа случка.

Публикувано изображение
  • 0
=> W140 <=
Галерия W140
Публикувано изображение

#21 sky

sky

Майстор

• Потребители на форума
  • 2135 Мнения:
  • Град:София;Казанлък
  • Автомобил:
    190E 2.3

Публикувано 10 февруари 2007 - 18:12

Вярно е ,че много от таксиметровите шофьори се мислят за господари на пътя,но това не е причина да бъдат убивани.
За мен вината е в скапаната ни държава с нейните неуредици.Няма една институция която да си върши работата.С такъв народ ,такава държава :dontknow:
  • 0
Публикувано изображение

#22 Bustter

Bustter

Напреднал

• Потребители на форума
  • 615 Мнения:
  • Град:Не се знае, знае ли се...
  • Интереси:Финикийски знаци.

Публикувано 11 февруари 2007 - 03:55

Вярно е ,че много от таксиметровите шофьори се мислят за господари на пътя,но това не е причина да бъдат убивани.
За мен вината е в скапаната ни държава с нейните неуредици.Няма една институция която да си върши работата.С такъв народ ,такава държава :dontknow:

Е значи грешката е в нас, а не в държавата :dontknow:
  • 0

#23 Dezki

Dezki

Майстор

• Потребители на форума
  • 1517 Мнения:

Публикувано 11 февруари 2007 - 10:52

снимки и от мен от мястото на събитието
  • 0
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR

#24 sky

sky

Майстор

• Потребители на форума
  • 2135 Мнения:
  • Град:София;Казанлък
  • Автомобил:
    190E 2.3

Публикувано 11 февруари 2007 - 11:10

Е значи грешката е в нас, а не в държавата :dontknow:

Да,все пак ние си избираме управниците
  • 0
Публикувано изображение

#25 W123

W123

Майстор

• Потребители на форума
  • 2824 Мнения:

Публикувано 11 февруари 2007 - 11:22

Аз викам тая тема да не я обръщаме на политика.
Гадните бакшиши никой не ги обича,а аз направо си ги мразя,ама за едно нещо им правя евала на момчетата.Те са като циганите - един да има проблем и всички скачат.Няма 6-5...много са задружни...И това са сигурно единствената организация в Бг която е толкова добре организирана при шествия,демонстрации и т.н....
  • 0

#26 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 11 февруари 2007 - 12:21

Уважаеми приятели.

Не ви прави ни най- малко чест за давате такива определения като "Боклуци,мафия,педери и тн."

Това е като фразата "Всички с Мерцедес са Мутри"

Колко от вас са практикували тази професия за да дадат реална обосновка за спецификата и!?

Аз съм я практикувал цели 12 години и не се срамувам от това.

Тези същите таксиметрови водачи са шофьори като вас, но с друга цел.

Вярно, че всяко стадо си има мърша, но едва ли те са виновни за това което се случва в България или за "За глобалното затопляне или Живота на мравките!?" Я вие се връткайте по 12 часа из Софийските улици задръстени от паркирани автомобили,новоизлюпени пилоти или гримиращи се за волана жени или качвайте какви ли не индивиди до вас и зад вас в колата!?

Така до тук с поученията, по темата ще изкажа своето мнение така:

"Целта оправдава средствата" та всъщност същите тези "бакшиши" ни показаха за пореден път, че са по сплотени, по-будни, по- организирани от нас (Авто клубове и други организации) криещи се в Интернет пространството, седнали удобно в столовете си и псувайки по форумите.

Те отново ни показаха как държавата трябва да си върши работата бързо и ефективно и най- важното, че може да го прави стига да поиска.

Липсата на работещо гражданско общество,на коректив на власта е причината  това, да се случва.
И за сетен път ни показаха, че сме "Кукли на конци" и не диктуваме живота си а просто го до изживяваме.И не на последно място отново доказаха, че не те са "%=:=:?+" пред парламента а онези "Мишоци" вътре.
Къде беше Кмета да отиде при тях и със своя авторитет да договори да не се спира Градския транспорт?

И в заключение ще спомена.
Убит е Човек и то по зверски начин,убит и син, брат,баща, и тн., а не "Таксикар"

Мога само да кажа : РЕСПЕКТ вам!!!

Р.с не ми стига красноречието да изразя всичко което мисля.

С Уважение: Александър Михайлов Председател на МБК България

• 0

#27 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 11 февруари 2007 - 22:05

Защо се спекохте :dontknow: това си е дискусия.
Всеки може да се исказва свободно.
Тук няма дискриминация.
  • 0

#28 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 11 февруари 2007 - 22:40

как реши че сме спекли :dontknow: напълно съм съгласен с това " Убит е Човек и то по зверски начин,убит и син, брат,баща, и тн" ама не мисля че това е начина :dontknow: като преебеш деня на 2 милионна София :angry: а и нещо не разбрах за кво протестираха,кво ще направят тия у парламента,че има дадат охрана от нсо ли?по една пура да кара по тех на буркани :lol: .просто използваха смърта на човека да си искат некви други работи
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#29 Dezki

Dezki

Майстор

• Потребители на форума
  • 1517 Мнения:

Публикувано 11 февруари 2007 - 22:46

Не сме спекли, ама за всичко ли да ходим пред парламента да протестираме? А кога ще си гледаме наща си работа? Че ще вдигат горивата- там, че ще вдигат винетките-там. А ако сме все пред парламента няма да как да си ги плащаме и на стари цени- и за това по добре си копай, щото пред парламента я те огреят, я не, деня си си го загубил.
И каква им е толкова организацията на таксиметърите, освен да запушат центъра?
10-30% знаеха защо са там. Останалите бяха за сеира и да сеят смут и да изразходват излишна енергия.
Ако са толкова сплотени, защо тогава освиркваха и собствените си хора, които преговаряха в парламента?
Дойде волен и се почнаха скандирания "оставка". Просто доста хора не знаеха за какво са дошли. До 14 часа представените искания бяха удовлетворени, ама решиха до последно да преебат движението.
За какво се прави протест- за да ти обърнат внимание и да ти решат проблема- е всичко което искаха- колани, паникбутони и др. го приеха и пак недоволни. Попитаха ги какво искат още и от тълпата се чу само "уууу". - Така че организация има , но не и сплотеност.
А и друго- за "ПОМПИ" доста от таксикарите пари ще дадат, а за ЖПС се стискат.
Бунтуват се че им поставят ограничения за възрастта на автомобилите - е извинявай ама като даваш пари за превоз, то поне нека е по-луксозно от градския транспорт. Трябва да въведат и изисквания за състоянието на автомобилите- да са чисти вътре и вън, да са им изправни коланите и на задните седалки, да имат използваем багажник. И тези проверки да не се правят веднъж в годината а целогодишно и на случаен принцип.
  • 0
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR

#30 Esper

Esper

Майстор

• Потребители на форума
  • 1531 Мнения:
  • Град:Pernik

Публикувано 11 февруари 2007 - 22:57

Добре де, аз не разбирам конкретно в този случай каква е вината на държавата?
Какво трябва да направи тя така че да ги защити и хората от бранша да го отценят?
Аз съм съгласен че няма нищо по-нормално от това едно такси да изглежда точно както тези в UK.
Само че техните коли са предвидени конструктивно да бъдат таксита, със всичките средства за защита и т.н.
Ако в близко време същата тази държава реши да въведе изисквания за вида на автомобилите които извършват таксиметрова дейност, и тези изисквания са за подобряване безопасноста на шофьора, мислите ли че тази идея ще се посрешне радушно в бранша?
Предполагам че ще има ентусиазъм само ако държавата купи на таксиметраджиите тези автомобили. Само че това е утопия!
Почти съм сигурен че в най-скоро време ще се появи изискване за наличие на GPS по колите.
Стана ми много смешно като коментираха по телевизията кой щял да ги купи.
Ами естествено че таксиметраджиите трябва да си ги купят. Ама тогава пак ще псуват държавата че им бърка в джоба.
Няма сгода, хората сме така устроени че винаги сме недоволни от нещо. За това трябва тояга.
Силните налагат правила. Слабите ги следват. Ако не ги следват правилно, силните бият.
Прости житейски правила които демокрацията замъглява и завоалира.
Малко съм краен, обаче мнението ми за блокадата в града е зверски негативно.
А дори не съм потърпевш - миналата седмица бях в отпуск.
Сигурно ако съм бил в центъра из задръстванията, мнението ми нямаше да бъде по-умерено :lol:
  • 0

879897.png

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни