Абе, аз какво ви питах.. Вие за какво спорите.. Маслото което си вземах е само 1 туба момчето си го е донесло от Англия.
Вече е сменено, впрочем има едно предаване което дъщеричката ми гледа "Кой е по по май" и като ви чета много ми напомняте на децата който участват в предаването.
Мислите ли че автоматика на моята кола няма да върви нормално добре с ДЕКСТРОН 2 или непременно трябва да е с ДЕКСТРОН 3? Та това е автоматик на 13 - 14г. все едно ми е.. ако работи, работи ако не работи..боли ме... карамфила Моля Ви, не спорете за глупости всеки да си слага каквото иска аз не мисля да давам 34лв. на литър за оригинално масло МБ.
ТЕМАТА Е КАК СЕ СМЕНЯ МАСЛОТО.
Колега никой не спори.Всеки да си слага каквото иска естествено може да пусна тема как ръгам масло чауш оил и ми дреме на фара ...кутията е 400лв...
просто показваме информация писана от производителя точно по темата - смяна масло на АСК.
Гледаме да сме си взаимно полезни това е целта...никой не се доказва че е най...най...
погрешно си разбрал дебата... с какво е най, некой дето цитира факти?
Кутията ше върви нормално с всеки АТФ. Колко дълговечно и безпроблемно е въпроса...
Маслото за кутията ти е 236.10 или 235.12 това иска мерцедес! - декстрон 2 или 3 или 5 е друга опера ..показвам одобрено такова на Фукс http://www.motorni-m...roducts_id=3918 на цена 24лв и те помолих да споделиш какво масло си купил от Самоков?
Доколко разбрак декстрон2 каква марка и цена? по какви критерии го избра? цена? донесено от Англия ? и какво още?
Може маслото да е добро и на добра цена да сме полезни на някой.... не е за кутия 722.7 и това трябва да се знае...
Този пост е редактиран от polaris: 24 март 2013 - 13:45