Оставката на Дянков (анкета)
Започната от kdl, 18 фев 2013 - 18:27:58
179 мнения по тази тема
Публикувано 20 февруари 2013 - 23:41
pig-a е розафф
Публикувано 20 февруари 2013 - 23:44
пепел от рози....
Публикувано 20 февруари 2013 - 23:47
В момента сме на листопадпепел от рози....
Публикувано 20 февруари 2013 - 23:47
pig-a е розафф
друг беше обекта на разсъждението
все мен слагаш в центъра на вниманието , скъпи
Публикувано 20 февруари 2013 - 23:48
Бате, в момента нема разсъждения, само кльоцаница
Публикувано 20 февруари 2013 - 23:49
Да, Ванката трябваше да е слухарядруг беше обекта на разсъждението
Публикувано 20 февруари 2013 - 23:49
Е ся що не дойде да ни упраи или няма време щот има торби с пари за харчене от тия дето отвлече като наследство,мамицата му и на него и всички политически путки които му позволиха да го направи.
Гъзоблизци ниедни.
Ша мъ извините ама почна да ми идва вдъхновението,пцуенето ми идва отвътре от малък.
щото покаже ли се на теферич, няма да понесе толкова много народна лИбоф накуп . и аз да му ева цялата фамилия , да го оправят 800 негри ергенчета!
Публикувано 20 февруари 2013 - 23:54
Веднага ставам уше на милицията....кво сте се размрънкали и разпцували?Да, Ванката трябваше да е слухаря
Публикувано 21 февруари 2013 - 00:02
от политика, разговорът взе така да се каже обратен завой и тръгна в друга посока
Публикувано 21 февруари 2013 - 00:04
Веднага спри пиенето....или го смени с нещо мъжко,не тия дамски питиета.Наздраве!Ванката ме кефи,винаги е усмихнат,весел и с добро чувство за хумор.
Ако беше от женски пол щях да му посегна.
Наздраве Ванка.
Публикувано 21 февруари 2013 - 00:19
Коментарите оставям на вас
Този пост е редактиран от Наско: 21 февруари 2013 - 00:20
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 21 февруари 2013 - 00:31
Аз имам предложение за нов премиер.
Единственият и неповторим Христо Стоичков.
Шампион в тежка категория по псуване на всички езици и диалекти.
Знае и повече думи на английски от Бойко
Освен това числата също са му сила
Айнс , цу цвай , цу дрън и те така
Публикувано 21 февруари 2013 - 00:34
Публикувано 21 февруари 2013 - 01:14
И в последния си ден от царуването си Б.Б. отново се опита да ни заблуди(излъжи) като представи приближената на ГЕРБ Даниела Пеловска като изразител на исканията на протестиращите... Лъжа след лъжа!
Малко инфо за въпросната особа. "Даниела Пеловска е известна фигура в Добрич, приватизатор на Макаронената фабрика. Чрез фирмата Сердика турист тя притежава и голям хотел на морето в Кранево - "София пласт". Проверка в Агенцията по вписванията показва, че Пеловска е доста имотна и на практика е милионер.Била е член е на НС на СДС, напуснала през 2005 г, за да стане водач на листата на Новото време в Добрич на парламентарните избори.
Дъщерята на Пеловска арх. Павлета Пеловска, родена 1984 г. е била управляваща на Макаронената фабрика заедно с майка си, а сега е назначена от ГЕРБ за заместник-кмет в столичната община, район Изгрев. Синът на Пеловска Васил Руменов Пеловски през 2010 г. печели конкурс и е назначен като юрисконсулт в Столична община."
Без коментар!
Какво казва бащата на Дянков, http://www.trud.bg/A...ticleId=1781740
Малко инфо за въпросната особа. "Даниела Пеловска е известна фигура в Добрич, приватизатор на Макаронената фабрика. Чрез фирмата Сердика турист тя притежава и голям хотел на морето в Кранево - "София пласт". Проверка в Агенцията по вписванията показва, че Пеловска е доста имотна и на практика е милионер.Била е член е на НС на СДС, напуснала през 2005 г, за да стане водач на листата на Новото време в Добрич на парламентарните избори.
Дъщерята на Пеловска арх. Павлета Пеловска, родена 1984 г. е била управляваща на Макаронената фабрика заедно с майка си, а сега е назначена от ГЕРБ за заместник-кмет в столичната община, район Изгрев. Синът на Пеловска Васил Руменов Пеловски през 2010 г. печели конкурс и е назначен като юрисконсулт в Столична община."
Без коментар!
Какво казва бащата на Дянков, http://www.trud.bg/A...ticleId=1781740
Този пост е редактиран от Богомил: 21 февруари 2013 - 01:16
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Публикувано 21 февруари 2013 - 09:53
и министър на културата Лепа БренаАз имам предложение за нов премиер.
Единственият и неповторим Христо Стоичков.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни