Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Въпрос относно COMAND Audio APS50

APS50 COMAND Clock Часовник Audio

• Please log in to reply
35 мнения по тази тема

#31 sami

sami

Администратор

• Администратори
  • 2840 Мнения:
  • Град:Дармщат
  • Автомобил:
    W215 CL500
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 15 октомври 2016 - 11:10

Това от първата снимка се води Audio 50 APS. Това от втората снимка се води Comand APS NTG2. Да може да се замени Audio 50 с Comand. Смяната е плъг енд плей без слагане на допълнителни работи. Единствено за да е всичко 100% съвместимо се иска кодиране на другите модули по колата.

• 0

#32 NaniG

NaniG

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 27 Мнения:
  • Град:Банкя

Публикувано 15 октомври 2016 - 11:20

Това от първата снимка се води Audio 50 APS. Това от втората снимка се води Comand APS NTG2. Да може да се замени Audio 50 с Comand. Смяната е плъг енд плей без слагане на допълнителни работи. Единствено за да е всичко 100% съвместимо се иска кодиране на другите модули по колата.

Много благодаря за информацията. Както знаеш от темата При покупка на w203, смятам да си купя такава кола и съм харесала две. Обаче едната е с Audio 50 APS, а другата с Comand APS NTG2. Исках да разбера ако взема тази първата дали после може да се ъпгрейдне навигацията.

Имам такава чуденка и за климатроника дали може да се смени понеже си търся с дигитален (по-удобен е и по-красив интериор), а почти няма такива обяви. Първата е с климатроник с врътки, а втората с дигитален.

Този пост е редактиран от NaniG: 15 октомври 2016 - 11:23

• 0

#33 sami

sami

Администратор

• Администратори
  • 2840 Мнения:
  • Автомобил:
    W215 CL500
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 15 октомври 2016 - 15:29

Може да се сложи и управление от дигитален към такъв само с врътки. Обаче някои функции на дигиталния няма да работят. Единственото което постигаш е по-модерна визия.

• 0

#34 NaniG

NaniG

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 27 Мнения:
  • Град:Банкя

Публикувано 15 октомври 2016 - 15:57

Може да се сложи и управление от дигитален към такъв само с врътки. Обаче някои функции на дигиталния няма да работят. Единственото което постигаш е по-модерна визия.

Много благодаря. Точно намерих един чуждестранен форум, в който се дискутираше тази тема и там това пишеше, че има функции, които не работят на дигиталния след смяната на този с врътките. В такъв случай трябва да решавам на място, коя кола е по запазена и какво ще покаже диагностиката.

• 0

#35 snarlev

snarlev

Прохождащ

• Нови потребители
  • 7 Мнения:
  • Град:Силистра
  • Автомобил:
    C 200 CDI W204

Публикувано 21 декември 2016 - 14:11

Здравейте колеги. Оригиналните навигации на МБ вършат ли работа. Аз от години съм с Garnin Nuvi и там имам пешеходните пътеки и легналите полицаи по селата дори. Да не говорим за камери и ограничения на скоростта. Колата ми е 204 с Audio 20. Да мисля ли изобщо за смяна или ефекта е само в пинизчийското завъртане на дисплея.

• 0

#36 sami

sami

Администратор

• Администратори
  • 2840 Мнения:
  • Автомобил:
    W215 CL500
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 декември 2016 - 15:02

Ако така си те кефи не се занимавай.

• 0

Also tagged with one or more of these keywords: APS50, COMAND, Clock, Часовник, Audio

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни