от много скоро съм собственик на фейсова w203. За момента колата е повече от страхотна, но имам няколко въпроса и се надявах вие да можете да помогнете. Доста четох из този и разни други (америкаски, английски и немски - с помощта на google translatе) форуми и получих част от информацията която ми трябва, но малко не структурирано и хаотично, така че реших да пусна нова тема.
Та, да започнем по същесто. COMAND модула е, поне по информацията, която получих, АРS 50. Примерна снимка отдолу:
И от тук първият ми въпрос - как да си настроя часовника на колата ??? Разбрах, че става през команд модула, дори намерих менюто от което уж става (Serv->System->Time) но не мога да влезна в него. Четох някъде, че става чрез навигацията, но доколкото знам за APS50 няма карти за българия, така че вече се изчерпах от към идеи, освен да разкача акумулатора в 12:00, но това не ми харесва като идея.
Втори въпрос - CD-то чете дискове, без проблем, ноо от време на време се "бъг"-ва и не мога да изкарам диска - в повечето случаи след като изгася автомобила и пак го запаля, вече мога да го изкарам. Някакви идеи на какво може да се дължи това? Мислих да купя почистващ диска и да го пусна малко да поизчисти четец ала бала, но нз това как би помогнало.
И последното нещо, което ме интересува - на този команд модул, някой знае ли как се влиза в Engineering менюто и как са кодовете за unlock? Също, какво евентуално ще може да се unlock-не като функции?
Благодаря предварително