Тази ваша промоутърка която се вижда на това видео е много отработено момиче, преди 2-3 години когато още беше отворен сервиза ни (R&B Audio), я взимахме нея и една нейна приятелка в продължение на 3-4 години по състезанията в чужбина
ИИИ момичето е много точно и приказливо което е оглям + за една промоутърка!
Само успехи и дано имате възможност следващите години да я ангажирате често ( и още 20 като нея! )
първи снимки на проектно E500...
Започната от Lorinser, 23 яну 2013 - 23:15:58
176 мнения по тази тема
Публикувано 01 юли 2013 - 18:56
Публикувано 01 юли 2013 - 21:02
е как бе братле
кака Нели е номер 1
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 02 юли 2013 - 13:46
Колата на живо е ..... неописуема ! Звук ,визия направо се е*ало мамта Изкефих се максимално и не само на колата но и на колегите нищо че с Наско се видяхме да си кажем "Чао" ,но си пожелавам догодина да имаме поне 3-ма представителя на форума. Да оставим Боби сам да представя Мерцедесите направо си е грехота предвид какви наточени автомобили имаме тука ... няма да изброявам имена !
Публикувано 02 юли 2013 - 21:01
Follow your own star...
Публикувано 02 юли 2013 - 22:02
немога да стигна до компа да отговоря на всички въпроси..
но ще кача и аз някоя снимка
Прикачени файлове
Публикувано 02 юли 2013 - 22:09
Не изглежда made in BG Лепенките ще се махат ли по някое време ?
Немеца го е измислил !
Публикувано 02 юли 2013 - 22:17
До тука не се стига лесно. Браво!
Колко време отне всичко?
Поздравления за труда!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 03 юли 2013 - 05:57
Бояне,евала за визията на колата.Какъв е този лак дето сте го използвали-ебати гланца дето изкара.
Публикувано 03 юли 2013 - 08:13
Колата изглежда много добре евала ! Боянеееее, ша са караме, къв е тоз балон на предната гума вееее .....
@ chochone, представям си твоята как ще изглежда с такъв гланц .....
Този пост е редактиран от joreto: 03 юли 2013 - 08:20
Mercedes-Benz 190E 3.0-24vT @ 0.8 bars ( 1/4 mile: 2.483 / 13.540 / 175.17 km/h )
VW Golf IV GTI 1.8 20v turbo
Публикувано 03 юли 2013 - 11:02
Уникален гланц, уникални джанти, уникален автомобил! евала!
M112.940 inside
Публикувано 03 юли 2013 - 11:43
аз пък се чудя как може да се излага Боянчо с тези селски джанти, фарове и стопове... аааа да и окачването да не е от някоя Г-класа ?
Публикувано 03 юли 2013 - 17:24
аз пък се чудя как може да се излага Боянчо с тези селски джанти, фарове и стопове... аааа да и окачването да не е от някоя Г-класа ?
Гроздето е високо....а после и кисело
Публикувано 04 юли 2013 - 00:31
Без,Асен Асенов,1-ви коридор,България,сме за никъде откъмто попълнения на такива мероприятия.
Асен какви чудеса прави... бедна ти е фантазията.... просто е ...цар. За 2 минути докара всичкото пичка и ги разчепати по колите..
Между другото и трите изглеждат по-зле на снимките от колкото на живо Не са лоши момичетата
Абе Ламбо, ти като си дошъл там и сме се запознали, ми що не каза, АЗ СЪМ ЛАМБО-РАМБО ???
аз сега въобще не мога да си те спомня по физиономия...
айде другия път... ше пиеме и да си полафиме за мерцовете
с праговете и вапцаната броня ще застане два пъти по-добре за окачването какво е предвидено?
още не съм мислил... че изчерпах, та даже надвиших предвидените пари за таз-годишния тунинг.
можеби като за начало ще махна подложките на пружините.
Аз неискам много да я свалям, макс 1 см.
Не искам после да и ставам роб.. тип: "Слизайте че има легнал катажия пред колата", както някои други...
Евалата Боянски!!!!!!! Почвам да се замислям за едно купе с чочонски пакет да го ева.
П.С.Колко ти плати шаката (Васко) за рекламата на шаркифолио.Гледам на първите снимки много се набива на очи ама нещо му куца моделката.
П.С 2 Пета снимка мисля да си я сложа на десктопа.Две супер красиви неща събрани на едно място.
Нищо не е плащал.... нали знаеш... желязна врета с блага дума се отваря... пита: може ли? викам: що да не може...
Наско после за отстъпки се заговори и те така...
Наистина колата е чудесна и повечкото снимки са добра идея.
А иначе Боби онова дето си говорихме вчера в IEC за фаровете, аз съм много навит на едни такива фарове и преди да пуснеш отделен модел с LED лентичката отдолу може да се помисли тази лентичка да е една идея по широка.
качвам снимки!
относно фаровете. Това не е LED, а е 600 Волтов CCFL (ползва се в мониторите и TV-тата)
Засега надали ще се пуска в доработка и продажби. По-скоро ще ти кажа откъде да идеш да си купиш материалите (около 70лв) и ще ти обясня как да си сглобиш всичко.
Тази ваша промоутърка която се вижда на това видео е много отработено момиче, преди 2-3 години когато още беше отворен сервиза ни (R&B Audio), я взимахме нея и една нейна приятелка в продължение на 3-4 години по състезанията в чужбина
ИИИ момичето е много точно и приказливо което е оглям + за една промоутърка!
Само успехи и дано имате възможност следващите години да я ангажирате често ( и още 20 като нея! )
а дано!
А ако тръгне работата в новия шоурум, мисля че тя е подходяща за главен консултант. такаче всеки ден ше може да и се наслаждавате
Публикувано 04 юли 2013 - 00:57
,но си пожелавам догодина да имаме поне 3-ма представителя на форума. Да оставим Боби сам да представя Мерцедесите направо си е грехота предвид какви наточени автомобили имаме тука ... няма да изброявам имена !
амиии, тегаво си беше...сам.
50% БМВ-та, 49,5% японки и други и 0,5% мерцедес.....
Не изглежда made in BG Лепенките ще се махат ли по някое време ?
ще се махат повечето...
Абе всъщност има още доста за боядисване.
Като на първо време лайсните под фаровете.. направо са ужасни, надупчени от камъчета. Ще слагам и чистачки на фаровете.
Колко време отне всичко?
не съм смятал... доста. напасването е много.
Виж датата на темата, откогато започна боядисването на детайлите. преди боядисването имаше голям застой
Бояне,евала за визията на колата.Какъв е този лак дето сте го използвали-ебати гланца дето изкара.
честно казано незнам...
бояджията е от форума, питай го него..
аз само казах: искам the best! и му оставих колата.
Яд ме е само че този гланц излиза само на снимки от хубави фотоапарати, а не като от моя.... всички снимки са матови сякаш..
Колата изглежда много добре евала ! Боянеееее, ша са караме, къв е тоз балон на предната гума вееее .....
Е как па го видя беее.....
Публикувано 04 юли 2013 - 00:59
аз пък се чудя...
колко още има да се чудиш...
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни