Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * * 1 гласа

Колко сме вдигали най-много

• Заключена тема Тази тема е заключена
75 мнения по тази тема

#61 Pe6o666

Pe6o666

極真会館

• Потребители на форума
  • 2222 Мнения:
  • Град:Варна
  • Интереси:Apple & Mercedes
  • Автомобил:
    ML 270 CDI '02
    ML 320 CDI 4matic '05
    S 500L 4matic '06
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 февруари 2013 - 22:47

Ето с едно друго животинче...
Пак там :)

• 0

#62 cyberpig1

cyberpig1

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2027 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    PK3333PK
    BT1111KK
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 февруари 2013 - 22:49

мигаш нещо лошо с тия ми ти дълги :D
  • 0

#63 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 01 февруари 2013 - 22:50

Ето с едно друго животинче...
Пак там :)

Бе това по-бавно ми се види.
  • 0

#64 xTry

xTry

Напреднал

• Потребители на форума
  • 293 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W210 E300 Turbo Diesel
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 02 февруари 2013 - 11:18

Offer Nissim и Maya Simantov :yeah
Колега Пешо просто настръхнах от кеф само като гледам как върви тоя S65 :harabe Веднъж съм се возил в w221 но с 3.5 мотор мисля беше(нямаше надпис) и направо онемях от комфорт и динамика,а сега като гледам този клип ... :harabe
  • 0

#65 batmusorat

batmusorat

Чирак

• Потребители на форума
  • 134 Мнения:
  • Град:Бургас
  • Автомобил:
    W124TE 200

Публикувано 02 февруари 2013 - 20:55

205 км//ч с бмв 1,6 компакт:)Това ми е максимума сигурно ограничен от старите коли които съм карал:)Иначе лично сега имам втори мерцедес 124ка,откакто купих първият с повече от 140 км/ч не съм карал и това е от доста време.На извън градско не ми е интересно;)Виж градско много се кефя да накажа някой с 130 примерно,дето на 1ва и 2ра много се пъне а после нааква в гащетата.Истинските мъже в града поне в Бургас насират на 160:) Максимум толкова градско съм правил.Е сега с възраста много ама много рядко правя такива неща а и мерджана си ми е кеф газарската да го карам,бавно спокойно,някак си ме предразположиха към спокойствие тия 124-ки;)Новия е само на бензин каня се като се постопли да го пробвам колко ще вдигне просто да видя;)Иначе с тия цени на бензина и разход 15/100 пак си се позамислям,чесно казано хем ми се напъва хем като се сетя с 500-600 лв заплата как се живее :)
  • 0

#66 batmusorat

batmusorat

Чирак

• Потребители на форума
  • 134 Мнения:
  • Автомобил:
    W124TE 200

Публикувано 02 февруари 2013 - 20:58

Аз имам една комична ситуация в Немечко ,карам от Щутгарт към Берлин с 140-ката и в момента карах с 210км/ч поглеждам в огледалото ме застига кола, Мерцедес - Бенц 190. Сега вие кажете какво е това чудо ,колите бяха две 190-ки и ме изпревариха сравнително бързичко. Ще имаме ли познал верния отговор?

ево ;)
  • 0

#67 phoenix679

phoenix679

Напреднал

• Потребители на форума
  • 354 Мнения:
  • Град:,,,

Публикувано 02 февруари 2013 - 21:02

Лек ти сигурно голям мъж си станал щом си карал с 130(160) в Бургас?

Този пост е редактиран от phoenix679: 02 февруари 2013 - 21:02

• 0

#68 batmusorat

batmusorat

Чирак

• Потребители на форума
  • 134 Мнения:
  • Автомобил:
    W124TE 200

Публикувано 02 февруари 2013 - 21:17

Казвам просто,иначе случката беше с компакта пак и с един друг старозагорски компакт който много държеше да се състезаваме изравнява се и форсира 2-3 пъти не му обърнах внимание накрая му показах как се прави в Бургас.В моята бяхме 3ма човека те бяха двама после се засякахме в града на едно друго кръстовище.Пусна ме свети с фаровете,бипитка.Мисля че ме призна.А за мъжете имах предвид че има уж много отворени а след 130-140 се отказват иначе не че съм мъж,ама съм много ЛЕК,както ти казваш ;) Иначе от 18 годишен карам бусове и е идиотско наиситна.Случката е преди 3 години като имах и бмв-то както казах иначе,отдавна не правя така.Има и защо въртял съм се и в мантинели и по таван,за едно лято 2 пати,единият карах аз другият път едно друго момче и двамата опитни.
  • 0

#69 phoenix679

phoenix679

Напреднал

• Потребители на форума
  • 354 Мнения:

Публикувано 02 февруари 2013 - 21:26

Пич виж какво ще ти кажа,не ме разбирай погрешно ама гонки в града не се правят.Щом си имате мерака да си мерите чурките излизате на писти,магистрали и си карате колите.АМА в града където има хора и то предимно деца изкачат на пътя,не го правете.Как може големи хора пък с 130 в града,нямам думи просто...
  • 4

#70 batmusorat

batmusorat

Чирак

• Потребители на форума
  • 134 Мнения:
  • Автомобил:
    W124TE 200

Публикувано 03 февруари 2013 - 09:08

Аз не си я меря с никой,стана вече доста отдавна случката както ти казах.За всичко това си прав,като шофъор на товарни автомобили още повече те подкрепям,защото ежедневно се сблъсквам с най големите олигофрени.Но има хора които си го търсят а още като го видиш ти е ясно че не може да кара,сигурен съм че и ти си наказвал не един и двама ;)А в града може и с повече да се кара от 160 и пак да няма риск от искачащи хора и превозни средства,мацваш по околовръстното в 3-4 сутринта пак става;)Но за съжаление вече не взимам по 1000-1200 лв заплата както преди,карам спокойно и икономично,а и си пазя живота най вече.А смятам че и на магистралата има вариант да застрашиш човешки живот;)Вече не с повече от 140 и то ако съм на зор извън града;)Е сигурен съм че е290ката с повече я караш даже ;)
  • 0

#71 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2833 Мнения:
  • Град:Pleven D'ge
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Публикувано 03 февруари 2013 - 11:23

Пич знаеш ли такива който напират и дават зор , как се процедира с тях :?
Просто ти в момента си слабия с глупавата постъпка , както и другите колеги който са правят такива неща !
Просто може да си го пуснеш и да ти е мирна главата , нито караш бърза кола нито имаш някаква цел , нито ще ти предложат 1000 лева за тая гонка , ако може се нарече гонка !
Казва ти го човек , който много много много ама знаеш ли колко рядко съм правил глупости из града , а да не говорим за гонки и да застрашавам човешки животи !
Един единствен път , проявих слабост и се гоних с едно бмв , но то както викаш ти ме изчака намали и ми присветна че иска да се гоним и то се гонихме до 80-90 км не повече , какви са тия шантави скорости в града , можело и повече от 160 ми , като си гъзар иди и си плати на писта Калояново и си карай ако искаш и из тревата , айде няма пиша повече , че почнах да се ядосвам.
Всички допускаме грешки , но важното е че си осъзнал че е нередно и граничеще с глупоста !
Нищо лично нито към теб , нито към други колеги , професионализма в шофирането не се изразява в такова каране !
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.

#72 phoenix679

phoenix679

Напреднал

• Потребители на форума
  • 354 Мнения:

Публикувано 03 февруари 2013 - 15:59

Аз не си я меря с никой,стана вече доста отдавна случката както ти казах.За всичко това си прав,като шофъор на товарни автомобили още повече те подкрепям,защото ежедневно се сблъсквам с най големите олигофрени.Но има хора които си го търсят а още като го видиш ти е ясно че не може да кара,сигурен съм че и ти си наказвал не един и двама ;)А в града може и с повече да се кара от 160 и пак да няма риск от искачащи хора и превозни средства,мацваш по околовръстното в 3-4 сутринта пак става ;)Но за съжаление вече не взимам по 1000-1200 лв заплата както преди,карам спокойно и икономично,а и си пазя живота най вече.А смятам че и на магистралата има вариант да застрашиш човешки живот ;)Вече не с повече от 140 и то ако съм на зор извън града ;)Е сигурен съм че е290ката с повече я караш даже ;)

Лек виж сега то вече на всякъде е пълно с идиоти.И аз съм попадал на разни тунинговани голфъри и изтръщкнали вектраджии,но не се състезавам в града.Гледам ги уж граждани а със селски манталитет,не им обръщам внимание на такива лекенца,подминавам ги.До нас има старо футболно игрище,зимата там си я качвам колата и там си я пързалям налево надесно.Както и да е да не разводняваме темата.Карай си колата със здраве колега и без изпълнения по светофарите. :beer
  • 0

#73 cyberpig1

cyberpig1

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2027 Мнения:
  • Автомобил:
    PK3333PK
    BT1111KK
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 03 февруари 2013 - 16:37

За изпълнения съм си купил ... TV + PS3 + Logitech G25 + GT5 .... там и над 300 вдигам. Карам навсякъде по света където ми е кеф. :D
  • 0

#74 miro0

miro0

Напреднал

• Потребители на форума
  • 647 Мнения:
  • Град:Варна
  • Автомобил:
    Стартира с Мазда 121 75Hp '91,
    след това продължи с C220D 95Hp '96 classic
    и сега се вози на E230 150Hp '96 Avantgarde.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 03 февруари 2013 - 22:16

190км/ч със C220D 1996 :)
  • 0

The best or nothink.

#75 batmusorat

batmusorat

Чирак

• Потребители на форума
  • 134 Мнения:
  • Автомобил:
    W124TE 200

Публикувано 04 февруари 2013 - 20:27

Пич знаеш ли такива който напират и дават зор , как се процедира с тях :?
Просто ти в момента си слабия с глупавата постъпка , както и другите колеги който са правят такива неща !
Просто може да си го пуснеш и да ти е мирна главата , нито караш бърза кола нито имаш някаква цел , нито ще ти предложат 1000 лева за тая гонка , ако може се нарече гонка !
Казва ти го човек , който много много много ама знаеш ли колко рядко съм правил глупости из града , а да не говорим за гонки и да застрашавам човешки животи !
Един единствен път , проявих слабост и се гоних с едно бмв , но то както викаш ти ме изчака намали и ми присветна че иска да се гоним и то се гонихме до 80-90 км не повече , какви са тия шантави скорости в града , можело и повече от 160 ми , като си гъзар иди и си плати на писта Калояново и си карай ако искаш и из тревата , айде няма пиша повече , че почнах да се ядосвам.
Всички допускаме грешки , но важното е че си осъзнал че е нередно и граничеще с глупоста !
Нищо лично нито към теб , нито към други колеги , професионализма в шофирането не се изразява в такова каране !

Е не се ядосвай де,все пак и темата е за скорост а не за колко най-спокойно сме карали;)Споделям случка просто,ама май ме помислихте за някав прост вие?Казах нещо и се нахвърлихте,не забравяйте че не се познаваме така или иначе и едва ли ви е ясно дали застрашавам животи;)Аз пък педалчетата си ги наказвам и съм си такъв особенно тези дето нито зачитат предимство правила и т.н.
  • 0

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни