Колко сме вдигали най-много
Започната от Stanislav02, 13 яну 2013 - 17:33:20
75 мнения по тази тема
Публикувано 15 януари 2013 - 09:21
Аз имам една комична ситуация в Немечко ,карам от Щутгарт към Берлин с 140-ката и в момента карах с 210км/ч поглеждам в огледалото ме застига кола, Мерцедес - Бенц 190. Сега вие кажете какво е това чудо ,колите бяха две 190-ки и ме изпревариха сравнително бързичко. Ще имаме ли познал верния отговор?
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 15 януари 2013 - 09:22
Публикувано 15 януари 2013 - 09:29
Аз знам верния отговор, защото и мен ме задминаха същите, по същото време Пешо е уцелилАз имам една комична ситуация в Немечко ,карам от Щутгарт към Берлин с 140-ката и в момента карах с 210км/ч поглеждам в огледалото ме застига кола, Мерцедес - Бенц 190. Сега вие кажете какво е това чудо ,колите бяха две 190-ки и ме изпревариха сравнително бързичко. Ще имаме ли познал верния отговор?
Аз пък имах друга комична случка - карам си по магистралата, не е с 200, но бързичко и в скоростната лента. И изведнъж виждам, че Наско и Хари са спрели на една бензиностанция. Десен мигач, престроявам се и влизам на бензиностанцията... ала нещеш ли - засякох (силно казано, щото нито е набил спирачки заради мен, нито нищо, просто минах пред него) една патрулка от магистралната полиция... дойде един дойчовец, обясни ми, че в Германия така не се прави, че ще ме глоби, че ще ми вземе книжката, мота ме 15 - 20 минути и накрая ми пожела приятен път.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 15 януари 2013 - 09:52
Даам имаме участник познал верния отговор , 190-ките бяха ЕВО 2 ,после ги видяхме и спрели едната беше на 60 000км ,а другата на по-малко. Пешо Вие печелите нашата награда : Дъвка с косъм ,поради липсата на дъвка -само косъм Моля обадете се в ефира за да кажете на кой адрес да ви пратим наградата
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 15 януари 2013 - 10:16
Като поощрителна награда за втория познал : усмивка по радиото
Публикувано 15 януари 2013 - 10:24
Братле твоя мерц ли се продава в мобилето като каза че с твойто 250 си дигал 240км и че си със чип значи може би и аз съм вдигал толкова просто на киометража ми показа 225км/ч и не бях с чпс аз съм с 190 коня след чипа+1. Не мога да открия разумна причина да го правя...но е факт.Поне не съм само аз
...а топ-спиид-а ми е 240км/ч, като вярвам на шофьора на А8-та 4.2 тди ,който ме гледаше странно залепнал до него с видимо по стара и доста по-евтина кола , ....ама Бенц!!! А по километраж съм до 220
Публикувано 15 януари 2013 - 10:24
С w124 230CE - 215км/ч по километраж, но като е засичам с GPS-а явно са около 209км/ч (гаден син Golf с кърджалийски номер) ама поне умаля. Тая скорост съм е поддържал и аз незнам колко км.
Максималната моментна скорост която съм развивал е 245 с Х6-ца, но честно си признавам ме достраша.
Пресен случай от снощи постоянна скорост Пловдив-София 210-220км/ч само на мостовете и по-големите завой около 160км/ч, много бързо стигнах, но се налагаше, няма да споменавам колата защото сигурно ще чакам снимки и призовки, казвам само, че е на 2 години, дизел автомат и даде разход 7.2 Привърженик съм на бавното каране, 120 магистрала, 90 извън града. Тия скорости ги развивам само когато съм сам в колата и се налага да бързам
Максималната моментна скорост която съм развивал е 245 с Х6-ца, но честно си признавам ме достраша.
Пресен случай от снощи постоянна скорост Пловдив-София 210-220км/ч само на мостовете и по-големите завой около 160км/ч, много бързо стигнах, но се налагаше, няма да споменавам колата защото сигурно ще чакам снимки и призовки, казвам само, че е на 2 години, дизел автомат и даде разход 7.2 Привърженик съм на бавното каране, 120 магистрала, 90 извън града. Тия скорости ги развивам само когато съм сам в колата и се налага да бързам
Публикувано 15 януари 2013 - 11:36
Нормално, сигурно е била със 7-8 скорости....
Публикувано 15 януари 2013 - 13:43
Днес карах по Цариградско.
Вдигнах 80. Изпреварих няколко коли.
Чувствам се добре.
Извод : Страхотно е
Мисля да повторя
Вдигнах 80. Изпреварих няколко коли.
Чувствам се добре.
Извод : Страхотно е
Мисля да повторя
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 15 януари 2013 - 16:44
Аз пък доста често вдигам от 0 до 100 за около секунда, но повече немога.
Публикувано 15 януари 2013 - 16:55
Аз 1052 май беше, и тъкмо викам на колегата,като раздадоха кафето,викам айде да пушим, и той вика ей,тука не се пуши е,викам ще питам сервитьорката да излезем на стълбите, и тия като викат скорост 1052....викам, малеее, я дай да си вземем якетата,че ще духа май.
...иначе скромно 150-160
...иначе скромно 150-160
Този пост е редактиран от milenm: 15 януари 2013 - 18:21
Мъдрецът сочи Луната, а глупакът гледа в пръста му!
Публикувано 15 януари 2013 - 18:36
Сещам се за една история която са ми разказвали едни хора които
нямат навика да изкривяват истината и са достатъчно плиближени
на Вълка, демек Румен Гайтански .
Карал си преди години човека Бугатито Veyron от София към Пловдив с 300-350 км в час,
звъннал телефона в колата, натиснал той бутончето и се чул приятен женски глас с
лондонски акцент :
Мистър Гайтански, тази скорост не е подходяща за този път, моля намалете .
... .
нямат навика да изкривяват истината и са достатъчно плиближени
на Вълка, демек Румен Гайтански .
Карал си преди години човека Бугатито Veyron от София към Пловдив с 300-350 км в час,
звъннал телефона в колата, натиснал той бутончето и се чул приятен женски глас с
лондонски акцент :
Мистър Гайтански, тази скорост не е подходяща за този път, моля намалете .
... .
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни