Покупка на CLK
Започната от ivaka_90, 03 дек 2012 - 00:34:20
221 мнения по тази тема
Публикувано 09 декември 2012 - 01:09
Публикувано 09 декември 2012 - 10:40
Супер...
Това е едно от най-базовите 208ици, които съм виждал, но за сметка на това има най-рядката екстра в 208 -> задна ел.щора.
А и тази музика, която са наболи... Иначе цената е супер.
Това е едно от най-базовите 208ици, които съм виждал, но за сметка на това има най-рядката екстра в 208 -> задна ел.щора.
А и тази музика, която са наболи... Иначе цената е супер.
Публикувано 09 декември 2012 - 15:59
Aйде стига де, базова била????
Климатроник, темпомат, ел. седалки, ел. щора, хубавия мотор. Никак не е базова Липсата на кожа я прави толкова постна.
Базовата 208-ца изглежда така:
-двигател 2.0 136 коня
-седалки плат, с ръчно регулиране
-климатик с врътки.
(всички други "екстри" ел. стъкла, ел. огледала с подгрев и т.н. които за другите марки се доплащат, тук са серийни.
Климатроник, темпомат, ел. седалки, ел. щора, хубавия мотор. Никак не е базова Липсата на кожа я прави толкова постна.
Базовата 208-ца изглежда така:
-двигател 2.0 136 коня
-седалки плат, с ръчно регулиране
-климатик с врътки.
(всички други "екстри" ел. стъкла, ел. огледала с подгрев и т.н. които за другите марки се доплащат, тук са серийни.
Публикувано 09 декември 2012 - 16:53
Погледни я пак.
Всички имат темпомат (или поне не съм виждал без).
Седалките са й електрически, ама друг път. Не съм виждал CLK с изцяло ръчни никога до сега. На тази само дъното се движи напред назад, останалото е ръчно. Според мен това също е базово.
Има като екстри дигиталната клима, задна ел.щора и не съм сигурен дали това вдясно от лоста е за прибирането на огледалата или щората. Ако е прибиране на огледалата, и това е екстра.
Моторът е супер, да И колата изглежда отвън приятно.
Седалките са й електрически, ама друг път. Не съм виждал CLK с изцяло ръчни никога до сега. На тази само дъното се движи напред назад, останалото е ръчно. Според мен това също е базово.
Има като екстри дигиталната клима, задна ел.щора и не съм сигурен дали това вдясно от лоста е за прибирането на огледалата или щората. Ако е прибиране на огледалата, и това е екстра.
Публикувано 09 декември 2012 - 17:08
Погледни я пак.
Далеч не всички имат темпомат
С абсолютно ръчни седалки има хиляди ЦЛК-та
Единия вид ел.седалки са това, другия са с всички позиции и паметта
Не е базово ЦЛК-то
Eто няколко базови
Загледай имат ли темпомат и някаква ел. настройка на седалките, каквато и да е.
http://nfs.mobile.bg...ls&slink=1fgy5p тая има дигитален климатроник като екстра.
http://nfs.mobile.bg...ls&slink=1fgy5p тази пък освен че няма нищо освен стандартните е и със счупен мотор, базова отвсякъде
http://nfs.mobile.bg...ls&slink=1fgy5p ТОВА ми е представата за базово ЦЛК
Публикувано 09 декември 2012 - 17:09
За ел щората е ,за пребиране на огледалата е под него ,там го няма!не съм сигурен дали това вдясно от лоста е за прибирането на огледалата или щората. Ако е прибиране на огледалата, и това е екстра
Този пост е редактиран от doich: 09 декември 2012 - 17:09
Бий червените докато побелят и бий белите докато почервенеят!Батько Махно
Публикувано 09 декември 2012 - 17:42
Прав си, но и 3те са преди фейса, при тях корите на вратите са такива.
Фейсова не знам дали има без (но може и да бъркам)
doich, има някакво копче вляво от лоста пак горе, аз си мислех че то е за щората. При мен огледалата бяха точно вдясно горе от лоста на 208ицата.
Ебаси, ква яка 208ица имах Липсва ми повече от 209ката.
Фейсова не знам дали има без (но може и да бъркам)
doich, има някакво копче вляво от лоста пак горе, аз си мислех че то е за щората. При мен огледалата бяха точно вдясно горе от лоста на 208ицата.
Публикувано 09 декември 2012 - 18:42
а бой ?
ще ти долипсва . няма да спра да ти напомням за нея
Публикувано 09 декември 2012 - 18:43
Ел щората при мен е най- горе вдясно ,под нея е прибиране на огледалата,в ляво горе е ЕSP под него е парктроника.Лилоф днес си играх с мултиконтура колко и да не ти се вярва наистина имат функция за масаж но си е някаква програма която не можеш да регулираш,просто си масажира по един и същи начин.Твоята наистина е била много красива и с много подобрения ,ама и моята не й отстъпва откъм екстри даже има повече Трябва да кача снимки ама все не ми остава време.Искам да питам за cup holder за задния подлакътник екстра ли е или стандарт за Elegance,понеже не мога да видя по снимките.На мен честно казано интериора на 208 с квадратните въздуховоди ми харесва повече отколкото на 209 с кръглите.
Този пост е редактиран от doich: 09 декември 2012 - 18:59
Бий червените докато побелят и бий белите докато почервенеят!Батько Махно
Публикувано 11 декември 2012 - 20:07
Щори съм виждал на не малко CLK-та но до сега друго с лингвотроник - не съм....но за сметка на това има най-рядката екстра в 208 -> задна ел.щора....
Публикувано 13 декември 2012 - 13:46
Някой знае ли нещо за тази. На снимки изглежда добре. Май е само с климатик , но пък е с кожен салон с подгрев.
http://nfs.mobile.bg...ls&slink=1ekcm9
http://nfs.mobile.bg...ls&slink=1ekcm9
Публикувано 13 декември 2012 - 14:05
Хубава е!
Публикувано 13 декември 2012 - 14:25
Една от най-хубавите на пазара в момента, но затова и цената и е такава
Публикувано 13 декември 2012 - 14:43
Надявам се да не я вземе някой, че най-рано след седмица мога да ходя към София да я видя. Ще ми препоръчате ли сервиз за диагностика в София?
Публикувано 13 декември 2012 - 22:44
Кожен салон + климатик = отврат .. това за мен е като лимозина с 2 врати.. иначе като изключим това е адската! Лично мнение!!
The best or nothink.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни