Този пост е редактиран от doich: 06 декември 2012 - 18:54
Покупка на CLK
Започната от ivaka_90, 03 дек 2012 - 00:34:20
221 мнения по тази тема
Публикувано 06 декември 2012 - 18:49
Не знам дали е точно масаж ,на моята след 20 мин и надуване над 50% на долна и средна лумбална възглавница започват да се движат и наистина масажират.Аз даже в първия момент се стреснах понеже помислих че нещо ме е полазило! Да наистина е германка и по VIN излезе че е била собственост на служител на Даимлер и човека явно много се е поглезил или са му направили отстъпки и си я поръчал с всички екстри!
Бий червените докато побелят и бий белите докато почервенеят!Батько Махно
Публикувано 06 декември 2012 - 19:23
Много хубава тази, която постна
Публикувано 06 декември 2012 - 19:27
Здравейте колеги! Какво ще кажете за тези двете?
http://www.car24.bg/...335008107615961
http://www.car24.bg/...330084746642129
http://www.car24.bg/...335008107615961
http://www.car24.bg/...330084746642129
Публикувано 06 декември 2012 - 19:37
Че са неоправдано скъпи, това ще кажем.
И двете са на цени, които като ги купиш, регистрираш, застраховаш смениш това онова (щото на приказките че са като нови дори и продавача не си вярва) и обслужиш ще стигнат цените на W209, което вече е съвсем съвсем друга кола.
За да не съм голословен
http://nfs.mobile.bg...ls&slink=1ekcm9
И двете са на цени, които като ги купиш, регистрираш, застраховаш смениш това онова (щото на приказките че са като нови дори и продавача не си вярва) и обслужиш ще стигнат цените на W209, което вече е съвсем съвсем друга кола.
За да не съм голословен
Този пост е редактиран от Алфонсо: 06 декември 2012 - 19:39
Публикувано 07 декември 2012 - 15:45
Така е, аз повече от 8k не бих дал за такова Clk. Пък w209 за 11k много ме съмнява да има в добро състояние.
Публикувано 07 декември 2012 - 16:44
То за 8 май трябва да е в доста добро състояние. Тия за по 6 сигурно с 2-3 подготвени за ремонт може да са ти по-добре, ако на пръв поглед изглеждат читави. Аз мойто го взех за 7 и пак трябваше да дам 1000 за разни глупости.
"My armies are all slain. My castle lies in ruins. My enemies have taken everything from me, all my wealth and power. But they could not kill me. I still walk the earth, weak but alive. They have taken everything but the beating of my undead heart.
Now they will learn of fear, these mewing babies who thought they could destroy me. I shall regain my powers, and I shall come to them in the night. And my visits shall not be kind."
Now they will learn of fear, these mewing babies who thought they could destroy me. I shall regain my powers, and I shall come to them in the night. And my visits shall not be kind."
Публикувано 07 декември 2012 - 16:53
Според мен 10 е минимума за доста интересна 208ица с Компресорен мотор и по-голям.
Хубави екстри, хубав интериор и заодоволително състояние на кола след фейса.... то 10 е минимум.
При много модели се наблюдава застъпване на цените. Напр. кола от стария модел с много екстри и отлично състояние редовно струва доста повече от първите от следващия модел, но базови... без значение, че на снимки новият модел е адски лъскач.
Хубави екстри, хубав интериор и заодоволително състояние на кола след фейса.... то 10 е минимум.
При много модели се наблюдава застъпване на цените. Напр. кола от стария модел с много екстри и отлично състояние редовно струва доста повече от първите от следващия модел, но базови... без значение, че на снимки новият модел е адски лъскач.
Публикувано 07 декември 2012 - 17:14
Минимум 10 ще дам за 208 ама някой друг път
Няма какво да му струва 10 бона на това ЦЛК на тия години. Все пак да не забравяме, че това е една външно модифицирана 202-ка с две врати.
Може и да не се съгласи някой, обаче по-добре си купи колата за 6-7 с ясната представа че ще набуташ още някой лев по ремонти, отколкото да дадеш 10, мислейки че колата е трепач, нова от магазина (е била преди 12 години) и после като светнат лампи и се разтропа след 1000км да си умреш от яд и пак да ремонтираш.
Няма какво да му струва 10 бона на това ЦЛК на тия години. Все пак да не забравяме, че това е една външно модифицирана 202-ка с две врати.
Може и да не се съгласи някой, обаче по-добре си купи колата за 6-7 с ясната представа че ще набуташ още някой лев по ремонти, отколкото да дадеш 10, мислейки че колата е трепач, нова от магазина (е била преди 12 години) и после като светнат лампи и се разтропа след 1000км да си умреш от яд и пак да ремонтираш.
Този пост е редактиран от Алфонсо: 07 декември 2012 - 17:18
Публикувано 07 декември 2012 - 17:30
Абсолютно съгласна... Мойта беше видяла няколко хиляди лева в ремонти още преди да я взема и пак трябваше да дам още. Старото си е старо и човек трябва да има едно на ум. Ама това все пак си е старо и здраво
"My armies are all slain. My castle lies in ruins. My enemies have taken everything from me, all my wealth and power. But they could not kill me. I still walk the earth, weak but alive. They have taken everything but the beating of my undead heart.
Публикувано 07 декември 2012 - 17:39
Абсолютно съгласна...
- Град:София
- Автомобил:
CLK 200 Kompressor 1997
Кайни, аз що те мислех за колега???
Този пост е редактиран от Алфонсо: 07 декември 2012 - 17:40
Публикувано 07 декември 2012 - 17:53
Ха ха ха ха Да определено не съм добре Нека остане за нарицание, да си преглеждам правописа
Но да грешка е... колега съм споко, да не вземе да ми звъните са за по кафенце :P
Но да грешка е... колега съм споко, да не вземе да ми звъните са за по кафенце :P
Публикувано 07 декември 2012 - 19:41
Позволи ми да съм първия, дето няма да се съгласи. По едно стечение на обстоятелствата съм имал и W202 и още имам W208 - като изключим двигателите и няколко части на кръст по предното окачване - двата модела нямат нищо общо. А като комфорт и интериор - изобщо не може и да става дума за сравнение... Ако им видиш цените като чисто нови - също нямат нищо общо, те и на старо нямат нищо общо...Все пак да не забравяме, че това е една външно модифицирана 202-ка с две врати.
Може и да не се съгласи някой...
Иначе по темата с парите, и цените - ОК, съгласен съм.
Аз лично за моята, ама преди 5 години, съм дал над 20 хил. лв. и до сега не съжалявам.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 07 декември 2012 - 19:49
Позволи ми да съм първия, дето няма да се съгласи. По едно стечение на обстоятелствата съм имал и W202 и още имам W208 - като изключим двигателите и няколко части на кръст по предното окачване - двата модела нямат нищо общо. А като комфорт и интериор - изобщо не може и да става дума за сравнение... Ако им видиш цените като чисто нови - също нямат нищо общо, те и на старо нямат нищо общо...
Иначе по темата с парите, и цените - ОК, съгласен съм.
Аз лично за моята, ама преди 5 години, съм дал над 20 хил. лв. и до сега не съжалявам.
Важното е, че за цените/парите си съгласен
Относно приликите с W202... доста повече са от колкото подозираш.
А това, че масовите 202-ки са пълни дараци без грам екстри, нямащи нищо общо с масовите W208 наистина е така.
Публикувано 07 декември 2012 - 22:46
С какво толкова W209 е по добра от W208-за мен само по интериора, без волана.По технически данни и форма на купето W208 мисля че е по-добра.Не знам само дали е по-здрава.И двете са на цени, които като ги купиш, регистрираш, застраховаш смениш това онова (щото на приказките че са като нови дори и продавача не си вярва) и обслужиш ще стигнат цените на W209, което вече е съвсем съвсем друга кола.
За да не съм голословен
Публикувано 07 декември 2012 - 23:00
Не е по-здрава, окачването е доста кекаво в сравнение с 202/208/R170.
Има по-приятни модули вътре по интериора и управлението на двигателите е по-съвършено, което е оправено при 208/170 през 2001ва, като има междинки от 2000г, които също са перфектни.
Само воланът е много по-добър при 209. С рейка са, по-директно управление имат 209ките.
Иначе 208ицата е много интересна кола, особено ако се попадне на здрава такава. Понеже не останаха здрави Е36ици, 208ицата е идеалният избор на масивна кола, тип coupe.
Климатрониците са им шедьовър. Частите са доста евтини и наистина имат доста общо с 202, но основно по ходовата част. След 05.2000г. двигателите и кутиите имат значителни разлики.
Има по-приятни модули вътре по интериора и управлението на двигателите е по-съвършено, което е оправено при 208/170 през 2001ва, като има междинки от 2000г, които също са перфектни.
Само воланът е много по-добър при 209. С рейка са, по-директно управление имат 209ките.
Иначе 208ицата е много интересна кола, особено ако се попадне на здрава такава. Понеже не останаха здрави Е36ици, 208ицата е идеалният избор на масивна кола, тип coupe.
Климатрониците са им шедьовър. Частите са доста евтини и наистина имат доста общо с 202, но основно по ходовата част. След 05.2000г. двигателите и кутиите имат значителни разлики.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни