Здравейте колеги. Някой има ли наблюдения над тази кола http://www.cars.bg/c597842 Вече доста време се продава,и мисля да отида на оглед да я видя. Търся CLK с такъв двигател, и ако някой има наблюдения за конкретен читав екземпляр, ще му бъда благодарен ако сподели мнение. Поздрави!
Ами като за начало не е с всички екстри. Кои точно липсват може да се уточни като се види колата, но най-видимото е че липсва едно от бутончетата на панела с аварийните светлини. Не знам дали тези години имаха фабрично навигация или се слага тази от фейслифта, колеги може да кажат.
Също ми е трудно да повярвам че е на 260 000км. Салона ми изглежда като да е поизтърпял повечко. Волана е претапициран "интересно", но докато не се пипне, не може да се каже дали е читаво. Накрайника на ауспуха също е... първото нещо което трябва да се махне от колата иначе опред решетката не изглежда зле (също е сменяна).
На тази кола основното от което можеш да береш ядове е двигателя. Трбва много хубаво да го прегледаш (казва ти го човек, който сега сменя двигател ). Намери майстор който да му направи пълна диагностика (доколкото е възможно без да се отваря). V6-така е много хубав двигател, но не случайно масово спират да го произвеждат и се връшат на редови. Най-вече се увери че няма течове през гарнитурата на главата (я на масло, я на антифриз), че въздуховодите не са омаслени и т.н.
Автоматика не трябва да бие, ако е малко може и само със смяна на масло и филтри и адаптация да се оправи. Не им позволявай да те минат с "спортна кола е, трябва да рита автоматика! бързо сменя и т.н."