Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Покупка на CLK

• Please log in to reply
221 мнения по тази тема

#166 doich

doich

Чирак

• Потребители на форума
  • 237 Мнения:
  • Град:Бургас
  • Интереси:Кораби,морета ,океани и Втората Световна Война
  • Автомобил:
    clk 230 cоmpresor
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 10 юни 2014 - 00:00

Мотора М111 е железен,компресора още повече ако ще и да претриса!Вземи си някое турбо че тогава ще видиш как ти заминават парите.Това върху капака не е нито от температура ,нито от възраст а е точкова кавитация от веригата която е под капака.Маслени капчици удрят с една и съща честота по едно и също място и боята се отлепя .Ако си му слагал газово не в Германско ами оттатък германско нема да ти го оправят.За 2 години навъртях 46 х километра,смених свещи (Иридиеви) 2 тампона на стабл.щанга по 9лв,2 амортисьора, и радиатор на климатика(майстора ми каза че няма такъв който издържа повече от 14 години ако ще да е на Ролс -Ройс)и всички течности(хидравлика,спирачна,скоростна кутия,диф.)  с оргинални такива в БС  още като я взех.Карам я само с масло 5W 40 LMolly (смяна 10к,),Филтри Ман(Въздушен смяна 10 к ,маслен  смяна 10к,горивен 30к )премиум бензин ,неам газ  и неам  дертове ама никакви :happy .Имал съм и БМВ,Рено ,все още имам и Алфа ,но по здрава от Мерца съм нямал а пък и никоя не ми е доставяла по голямо удоволствие.Ако ще я сменям ще е само за CL ,или CLS.

Този пост е редактиран от doich: 10 юни 2014 - 00:20

• 0

Бий червените докато побелят и бий белите докато почервенеят!Батько Махно

#167 mr Big

mr Big

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 1953 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 10 юни 2014 - 00:19

и ще намразиш марката като разбереш че здравите модели са свършили :rofl
  • 1

#168 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 10 юни 2014 - 09:45

Не познавам двигателите на БМВ но щом ви се струва простотия защо толко се плачат от тези мерцедрси дори вие г-н Лилов не се сърдете но дори сам писахте за прословутото притрисане на мотора което по ваши думи е намаляло но не е изчезнало а ви бяха казали че се оправя с препасване на клапани ако не се лъжа.Моя мотор също притрисаше но понеже съм малко инат какво ли не правих и накрая се оправи но не от свещи които които могат да замаскират леко проблема а с основен ремонт на мотора...

Aз не го написах с лоши чувства. Извинявай, ако съм те засегнал. Просто не е чак толкова горещо там, че да поломи главата.

111 се прави от средата на 90те години. Това са вече 20 години. Нормално е тук там да има някой двигател в не-отлично състояние, но като цяло е адски кораво добиче.

На 111.944, прословутите 2.0 192к.с. не му харесвам engine management-a. Винаги съм си споделял мнението. Да, може да е малко като пирон по иначе лъскавото реноме на Мерцедес от тези години, но като цяло е недомислица с кофти изпълнение по аксесоарите. Като се почне от всяка буксичка, през странните избори за гарнитура на магнита на разпр.вал, през странното управление на двигателя при гаф на дебитомера, като се мине през тръбите на дебитомера, вече коригирани при 163 к.с. версията, като се мине и през 2те бобини, които по никакъв начин не помагат за имиджа на марката като велик производител на автомобили.

Това с тресенето никога не съм го виждал при 163к.с. версията. Компа го коригира, понеже са се постарали да поработят над запалването.

Съжалявам, че се е наложило да се поправя двигател. От друга страна вече не е толкова трудно и има все повече места, които са достатъчно компетентни, за да се наемат да извършат ремонтни дейности от такъв тип. Поне сега имаш чисто нов мотор.

...Това върху капака не е нито от температура ,нито от възраст а е точкова кавитация от веригата която е под капака.Маслени капчици удрят с една и съща честота по едно и също място и боята се отлепя ...

Това е гениално, не бях се замислял, че винаги почва да се бели боята, точно над веригата.

• 0

Audi_A4_avatar.gif

#169 az_be

az_be

Напреднал

• Потребители на форума
  • 391 Мнения:
  • Автомобил:
    Honda Legend 3.7 VTEC

Публикувано 10 юни 2014 - 12:45

http://p1.cars.bg/ph...8/a2935635o.jpg
Това какво се явява?

Да ви попитам като поддъжка, има ли съществена разлика между 200К и 230? Говорим за 163кс и 193/197?

• 0

#170 alipi

alipi

Майстор

• Потребители на форума
  • 2185 Мнения:
  • Град:селяндурин от класа

Публикувано 10 юни 2014 - 13:23

http://p1.cars.bg/ph...8/a2935635o.jpg
Това какво се явява?

Да ви попитам като поддъжка, има ли съществена разлика между 200К и 230? Говорим за 163кс и 193/197?

Чейнджър,намира се в багажника.

• 0
Не хапи този,който може да те изяде.

#171 dimitar stoichev

dimitar stoichev

Напреднал

• Потребители на форума
  • 320 Мнения:

Публикувано 11 юни 2014 - 21:14

От личен опит казвам, че Mercedes clk w209 е едно голямо недоразумение сега ако си взимах кола щеше да Е или S.

Много красив автомобил но до там нищо повече, а колкото до w208 си е модифицирана 124-ка. Това е моето мнение по добре си вземи по висок клас от същата марка разбира се.

Този пост е редактиран от dimitar stoichev: 11 юни 2014 - 21:15

• 0

#172 mr Big

mr Big

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 1953 Мнения:

Публикувано 11 юни 2014 - 21:35

може ли по конкретни детайли, защото това едно недоразумение звучи смешно...
  • 0

#173 Malkiq1

Malkiq1

Прохождащ

• Нови потребители
  • 1 Мнения:
  • Град:Габрово

Публикувано 11 юни 2014 - 22:00

http://www.mobile.bg...26&slink=6pyoj5
Здравейте,може ли да ми дадете мнение за това цлк,дали си заслужава.Виждам,че е захабено по салона какво и волана е претапициран но на външен вид не ми изглежда толкова зле.Като цяло нямам поглед върху тези мерцедеси и заради това ви питам.Благодаря предварително за отделеното време :)
  • 0

#174 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 11 юни 2014 - 22:32

208 e 124 колкото Българите сме племенно население на Улуру!

колкото до 208ицата под 4000лв: за цената си е направо чудна!

• 0

Audi_A4_avatar.gif

#175 daimler1

daimler1

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5183 Мнения:
  • Град:Варна
  • Автомобил:
    в миналото W111 280E 62г.
    W123 230E 83г.
    W 124 220Е,
    W202Т 250 TD 97г.
    W210 E220CDI
    Сега:
    E500T 4-matik AMG
    SL500 R 230

Публикувано 11 юни 2014 - 23:10

От личен опит казвам, че Mercedes clk w209 е едно голямо недоразумение сега ако си взимах кола щеше да Е или S.

Много красив автомобил но до там нищо повече, а колкото до w208 си е модифицирана 124-ка. Това е моето мнение по добре си вземи по висок клас от същата марка разбира се.

ЦЛК-то е на база на Ц-клас,а не на Е.Иначе колкото по висок клас,толкова по-добре разбира се.

Здравейте,може ли да ми дадете мнение за това цлк,дали си заслужава.Виждам,че е захабено по салона какво и волана е претапициран но на външен вид не ми изглежда толкова зле.Като цяло нямам поглед върху тези мерцедеси и заради това ви питам.Благодаря предварително за отделеното време :)

Явно не търсиш кола,а цена...

• 0

#176 az_be

az_be

Напреднал

• Потребители на форума
  • 391 Мнения:
  • Автомобил:
    Honda Legend 3.7 VTEC

Публикувано 11 юни 2014 - 23:31

Разбирачите, определено вече съм на мнение че има такива. Може ли да ми кажете ето на това радио http://www.radio-cod...dios/be3317.jpg къде се намира чейджъра. Защото според собственика, такъв не може да намери. Няма чейнджър до акумулатора, няма и кабели от които да съдим че е премахнат. Ще се изненадам много ако това животно няма къде и една късета да му ръгнеш. :(

• 0

#177 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 юни 2014 - 10:20

Панелът пада, касетката е вътре.

• 0

Audi_A4_avatar.gif

#178 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C124- 92г 200CE -продаден
    Mercedes-Benz W210-97г E200 Avantgarde- продаден
    Mercedes-Benz C208- 99г CLK200 Kompressor-продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 юни 2014 - 11:32

Ще намразиш колата, марката и себе си след тази покупка. НЯМА читаво цлк, камо ли фейс с газ, за 4000лв. Погледни голф 4 -ките, за тия пари има много слънчеви екземпляри. :)

колкото до 208ицата под 4000лв: за цената си е направо чудна!

А ти не лъжи човека ;)

• 0

#179 az_be

az_be

Напреднал

• Потребители на форума
  • 391 Мнения:
  • Автомобил:
    Honda Legend 3.7 VTEC

Публикувано 12 юни 2014 - 12:03

Айде и аз вече да се похваля вече. МБ ЦЛК 200К 192кс, утре я вземам! Екстрите биват:
*Кожен салон с частичен ел пакет
* Ел стъкла, отопляеми, фолдинг
* Климатроник
* Фабрична аларма
* BOSE :yeah
* Elegance +Sport окачване
* Джантите по вин ги дават 17ски на АМГ, само че... в момента е нормалните от Авангард. Сиг. човека ги е смъкнал хаха
* Сензор за дъжд (според вин-а)
* Чейнджър няма, ама ми дадоха ако мога да си го сложа, сиг и радио ще търся.
* ГИ Ланди слаган в Жабария

Пробвана е колата, не лопа, не тропа, яко набира. Купих си масло Shell Helix Ultra 5w40 от Испания 6литра (една туба от 5л + друга от 1л). Другия месец като се върна в БГ ще си го сменя.
:wub

• 0

#180 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 юни 2014 - 12:45

А ти не лъжи човека ;)

Супер е бре, за още 4-5х.лв. ремонти в началото, може и да заприлича на кола ;)

Айде и аз вече да се похваля вече. МБ ЦЛК 200К 192кс, утре я вземам! Екстрите биват:

А честито ;)

• 0

Audi_A4_avatar.gif

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни