С 2-3 думи ще ми е много трудно, но ако направиш справка за темите, които съм пускала тук ще видиш, че всяка моя тема е за проблем с А класата.Ако може с 2 3 думи да кажеш какви ядове си имала със старата А-класичка ще съм благодарен, ако не здраве да е
Хм, с кое да започна...
парктроник оригинален..сменях
моторчето на шибедаха..сменях
датчик за налягане на горивото....сменях
датчик за накладките...сменях..
датчик за маслото...сменях
нещо по автоматичната скоростна кутия, свързано пак с маслото ( но не помня какво точно беше, щото беше преди 4 години и още не разбирах толкова)...сменях
комбиниран лост за мигачите и другите работи по него...сменях
някаква серпентина за SRS-то във волана..сменях
стоп-машинки...сменях...
ксенонови фарове...сменях 3 пъти...
клаксон...сменях..
задна чистачка не работеше...като пуснех предната пръскаше задната...сменях/оправях
шайбата на компресора на климатика ми фръкна в движение...сменях компресор
огледало...падаше
акумулатор...сменях
стоп...сменях..
нещо по хидравликата имаше...сменях
предният капак не искаше да се затваря по едно време...сменях/оправях
пластмасовите дръжки за регулиране на седалките...първото нещо, което се чупи в колата..
стрелката ми на горивото се превъртя и отиде в другият край...сменях..
термометър...не показва точно..ма него не съм сменяла..
казанче за течността на чистачките...течеше..оправях..
Сигурна съм, че пропускам много неща..
Искаш ли да кажа колко са ми стрували всички тези ремонти...да кажем, че ако си бях купила още една А класа за резервни части..щеше да ми излезе по-евтино..
Благодаря! Засега е на светлинни години от предният! Дано остана докрай на това мнение.Вярно си е,че А-класата си е боклук.Братовчедка ми има и тя такава и е пълен ужас тая кола... само ремонти.
П.П Ками,готина снимка на профила.Сега теб ще чакаме дали новия модел е по-добър.

Виж ГАРАЖА