Дайте мнение за една А класа
Започната от sakata, 07 ное 2012 - 09:06:13
44 мнения по тази тема
Публикувано 07 ноември 2012 - 09:06
Здравейте,
оглеждам се за някаква читава А класа. Като критериите са 2001-2004г, дизел, автоматик и да е не повече от 7000лв.
Как ви се струва тази http://nfs.mobile.bg...ls&slink=14s3bj
Поздрави
оглеждам се за някаква читава А класа. Като критериите са 2001-2004г, дизел, автоматик и да е не повече от 7000лв.
Как ви се струва тази http://nfs.mobile.bg...ls&slink=14s3bj
Поздрави
I expect nothing. I fear no one. I am free.
Публикувано 07 ноември 2012 - 09:15
Не знам какво трябва да се гледа на А-класите,но това което видях е че шоферското огледало е с мигач,а пък пасажерското не е.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 07 ноември 2012 - 09:37
Десен фар има разминаване.
MOTOCROSS IS MY LIFE
Публикувано 07 ноември 2012 - 15:30
мерси за мненията, наистина огледалата са различни, а може би и фара се разминава, но въпреки май ще се гледа.
@радо, автоматът е на 1во място(защото няма да излиза от града) в критериите и да е 2001-2004, това ще търсим засега.
Даже има едно ево и много се замислям и за него - http://nfs.mobile.bg...ls&slink=14vz00 Верно е бензиново, но сигурно разликата в разхода между 1,7CDI 2.0 бензин няма да е значителна.
@радо, автоматът е на 1во място(защото няма да излиза от града) в критериите и да е 2001-2004, това ще търсим засега.
Даже има едно ево и много се замислям и за него - http://nfs.mobile.bg...ls&slink=14vz00 Верно е бензиново, но сигурно разликата в разхода между 1,7CDI 2.0 бензин няма да е значителна.
Публикувано 07 ноември 2012 - 16:36
Ако трябваше да си купувам А класа със сигурност щях да взема тази А210 от обявата.
Една А класа да ми напълни окото значи, според мен ходи я гледай нея, не се занимавай с дизелите, много обикновени изглеждат
Една А класа да ми напълни окото значи, според мен ходи я гледай нея, не се занимавай с дизелите, много обикновени изглеждат

Публикувано 07 ноември 2012 - 17:46
още един глас за 210-ката, просто уникална кола за Бг, изглежда супер и е тъпкана с екстри! 900лв е газовия инжекцион и забравяш за разхода, тоя дизел едно 7/100 ще дава, тая А210 и 15/100 газ да гори, ще е същото като пари, а е много по-истинска от другите пръчки...
Публикувано 07 ноември 2012 - 17:59
направо ме убедихте, може да ида да я видя...
Този пост е редактиран от sakata: 07 ноември 2012 - 18:51
Публикувано 07 ноември 2012 - 18:45
още един глас за 210-ката, просто уникална кола за Бг, изглежда супер и е тъпкана с екстри! 900лв е газовия инжекцион и забравяш за разхода, тоя дизел едно 7/100 ще дава, тая А210 и 15/100 газ да гори, ще е същото като пари, а е много по-истинска от другите пръчки...
15/100 газ за тази кола е невъзможно висок разход.
Справка CLK200 Kompressor последно засичане 12.9/100 газ, колата по-мощна, по-тежка, със задно.
А класата било и 210 мотор 140 коня ще гори не повече от 12-13 газ.
С двете ръце съм за А210 пред всякакви дизели, просто трудно ще се намери дизел с тая визия и екстри

Публикувано 07 ноември 2012 - 18:53
Е, колега..да беше казал, че си търсиш А класа да ти продам моята старата. Няма в България А класа с повече екстри от моята, факт! И по-пазена!
Единствено не отговаря на условието да е след 2000, че е точно тогава..и зимни гуми с лети джанти си имаше към нея нови..ма замина..като си траеш..
Щях да ти я дам за много по-малко пари..
Иначе сериозен съвет..питай патило като мен. Не ви трябва А класа! Сериозно!
Единствено не отговаря на условието да е след 2000, че е точно тогава..и зимни гуми с лети джанти си имаше към нея нови..ма замина..като си траеш..
Щях да ти я дам за много по-малко пари..
Публикувано 07 ноември 2012 - 19:09
Защо бе како, на мен са ми толкова симпатични и за дамска кола ми изглеждат супер?
Относно коя от двете и мен 2рата ме грабна повече, даже се чудя какво си харесал в 1вата, която 70% че е с удар!

Справка CLK200 Kompressor последно засичане 12.9/100 газ, колата по-мощна, по-тежка, със задно.
Това е градски разход, предполагам ?
The best or nothink.
Публикувано 07 ноември 2012 - 19:12
Ми за 4 години видях кво ли не от този модел кола. Вярвай ми, ако искаш да направиш кофти номер на жена си и да изпразниш портфейла й..вземи й А клас от старите..
Колкото и да я обичам и да съм пристрастна..повече ме е ядосвала, отколкото радвала..а и нали знаеш приказката, че най-добрата А класа е продадената А класа..Е, вярна е!
Колкото и да я обичам и да съм пристрастна..повече ме е ядосвала, отколкото радвала..а и нали знаеш приказката, че най-добрата А класа е продадената А класа..Е, вярна е!
Публикувано 07 ноември 2012 - 19:25
Това с продаването съм го чувал за к'ва беше оная нарицателната за колите, а да май ford им викаха, то това не знам кола ли е, май то не знае какво е
та чувал съм че най-добрия ford е продадения 
Ако може с 2 3 думи да кажеш какви ядове си имала със старата А-класичка ще съм благодарен, ако не здраве да е

Ако може с 2 3 думи да кажеш какви ядове си имала със старата А-класичка ще съм благодарен, ако не здраве да е

The best or nothink.
Публикувано 07 ноември 2012 - 19:29
Вярно си е,че А-класата си е боклук.Братовчедка ми има и тя такава и е пълен ужас тая кола... само ремонти.
П.П Ками,готина снимка на профила.Сега теб ще чакаме дали новия модел е по-добър.
П.П Ками,готина снимка на профила.Сега теб ще чакаме дали новия модел е по-добър.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни