Никой не говори за разхода при 190+км/ч... Написах го преди известно време. При абсолютно нормално градско шофиране в най-големите задръствания, разхода на бензин е 12/100, а на газ 16/100, като в същото време е спъната на газ. Това е.
Аз не съм чувал градско да пада под 12 и то зимата.Според мен си внушаваш. И аз мислех,че имам висок разход,но този проблем май е при всички ни. Да не говорим, че от постовете ти си личи,че обичаш фа си пръв на светофара; ) Моята я карам 20км на ден. Запалвам сутрин и докато стигна работата и разхода на компа ми е 15/100,като се прибера пада до 13/100. Това е при градско без сериозни задръствания. Предполагам, че единствените цлк с разход под 12/100 градско са в автокъщите ако ме разбираш... Аз с 38л газ + 3л бензин, минавам към 250км при това каране. За спъването на газ при мен няма такъв проблем, но предполагам,че това ти е от настройките на газовата. Вероятно си споделил с газаджията за проблема с разхода и той се прави на магьосник,а в същото време ти спъва вървенето.
Весели празници!