Те тия тука са ЦЛК фенове :P Благодаря на колегата Vencislav за инфото. Да имам човек тука,заради който най-вече мога да си взема С-ката. Разчитам много на него и даже предполагам,че говорим за един и същ човек. Справя се идеално с електрониката и с другите неща. 2000г е колата,S500L. Покарах я и като усещане е мноогоо различна от ЦЛК-то,има си стандартните екстри,подгряване,обдухване на седалките,задни ел.седалки с подгряване,двоен стъклопакет,вакум на вратите,ксенон,парктроник,дистроник,Keyless Go,ел щора,чейнджър,телефон,навигация която не успях да подкарам. Има малко счупени пластмаси на шофьорската седалка,люка не се отваря,чува се "цък" само. Кутията е добре сменя без да се усеща изобщо,ако нямах автоматик трудно щях да разбера кога ги сменя. Двигателя си работи равномерно,вдига 140 за нула време,не се запъва или да забива. Джантите са АМГ 16" с гуми 225/60 както ги дават по каталог. Airmatic-a работи,макар че колата видимо се вдига и сваля с около 3-4см с бутона от купето,четох че по толкова се вдигали по принцип. Както казах има си леки поправими забележки,но мисля,че ще се справя с тях с времето. Знам,че е по-скъпа за поддръжка,но качете се вие вътре,покарайте и кажете честно...не е ли прекрасна кола