Ремонт на механичната част на дросела
Започната от Вай Басо, 09 юни 2012 - 22:21:23
54 мнения по тази тема
Публикувано 15 юни 2012 - 16:55
правена е....повече от половин година я карам....ама карането винаги на S
" самозадоволяването е за удоволствие-
еването за престиж"
Публикувано 15 юни 2012 - 18:06
Какви опити, освен тези които споменаваш, си правил за отстраняването на прекъсването?
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 16 юни 2012 - 10:42
само палец и свещи....но сега няколко дни никакви ядове...освен спукана гума
навсякъде с вратите напред и никакви грижи....ама не е оферта....четвъртак пътувам за морето....а за там си трябват всичките цилиндри и всички коне
еването за престиж"
Публикувано 16 юни 2012 - 22:17
Дано да няма ядове и занапред.
Разхода как е?
Разхода как е?
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 16 юни 2012 - 22:45
е тука ме настъпи по мазола....градско над 40л/100км не съм успявал.....
като ми беше заминал единия палец разхода градско беше 19 литра!!!!
извънградско магистрала на пилотче с 90км (бях в несвяст и зверски преял) ми даде 9-10/100
което за тази кола е срамота....
извънградско магистрала на пилотче с 90км (бях в несвяст и зверски преял) ми даде 9-10/100
еването за престиж"
Публикувано 17 юни 2012 - 08:26
Като вратите са напред , 30/40 са добре.
Публикувано 21 юни 2012 - 09:47
аааааа 3 дни не я бях карал и на първото каране пак ми го направи този номер....на ниски обороти или като не и давам много газ всичките цилиндри....напъна ли я прекъсва ....
еването за престиж"
Публикувано 21 юни 2012 - 10:29
За всеки случай погледнете състоянието на маншона между дросела и дебитомера но след като се явява след престой, за мен проблема е някъде където инсталацията ти не е правена.
Снопа от купето до стартера, динамото....... правен ли е? Не е от него, но ако ми отговориш ще бъда по смел в следващото предположение?
Снопа от купето до стартера, динамото....... правен ли е? Не е от него, но ако ми отговориш ще бъда по смел в следващото предположение?
Този пост е редактиран от Вай Басо: 21 юни 2012 - 10:31
Публикувано 22 юни 2012 - 12:33
идея си нямам за него
еването за престиж"
Публикувано 22 юни 2012 - 16:04
Погледни дали е правен, цепни го, после го изолирай ама много внимателно. Кабелите са около от 7 до 10бр.
Ако, там не е ремонтирана, значи и нагоре е подходено несериозно.
Виж я, погледни кабелите на алернатора, стартера и другите около тях за датчици , от там започни за да не цепиш. Те влизат в един сноп, снопа върви до букса, чиято една част се намира от към краката на пасажера, другата от външната страна от към страната на хебела. Така са решили да направят връзката с колата. На мен не ми аресва! Тази букса също често е проблемна. По този сноп вървят напрежения от основна важност а разположението му е на много евано място, близо до генерацията и близо до локвите.
Оправи го ако не е оправен и ако проблема не изчезне, ревизирай инсталацията на мотора. За мен проблема е на едно от двете места!
Ако не те дразни, не го барай.
Ако, там не е ремонтирана, значи и нагоре е подходено несериозно.
Виж я, погледни кабелите на алернатора, стартера и другите около тях за датчици , от там започни за да не цепиш. Те влизат в един сноп, снопа върви до букса, чиято една част се намира от към краката на пасажера, другата от външната страна от към страната на хебела. Така са решили да направят връзката с колата. На мен не ми аресва! Тази букса също често е проблемна. По този сноп вървят напрежения от основна важност а разположението му е на много евано място, близо до генерацията и близо до локвите.
Оправи го ако не е оправен и ако проблема не изчезне, ревизирай инсталацията на мотора. За мен проблема е на едно от двете места!
Ако не те дразни, не го барай.
Публикувано 22 юни 2012 - 17:03
сега като връщам назад....като ми правиха стартера....незнам кво е било ама после така прекъсваше даже и гаснеше....после пък се оправи....тръдно ли се подновяват тези буксички и кабелчета...има ли някъде схема и снимки с подход
еването за престиж"
Публикувано 22 юни 2012 - 18:23
На буксата и няма нищо, просто трябва да се почисти . Откачаш от нея, мисля че се завърташе, едната и част остава на купето а другата на снопа, тръгваш по скобите, откачаш от стартера, алтернатора, датчици, размотаваш го и без да режеш изолираш. Ако не ти се мотат изолации. Режеш, надяваш термошлауфх , запояваш, запечатваш с бишоп и си ти. 
Ако запецнеш, звънкаш.
....не е трудно, щом караш с вратите напред, ще се справиш.
Ако запецнеш, звънкаш.
....не е трудно, щом караш с вратите напред, ще се справиш.
Публикувано 25 юни 2012 - 19:39
погледни кабелите на алернатора, стартера и другите около тях за датчици
Като оправиш снопа, ще изчезне и проблема с канчето.
Проблема идва от движението и положението на мотора при спускане с малко или без газ!
Снопа се движи заедно с мотора и ако не го опраиш, един ден ще го чуеш и през радиото.
Публикувано 26 юни 2012 - 09:31
И аз съм с проблем с тва канче. Е сега се обади жената че е светнало пак за момент а масло има.Като оправиш снопа, ще изчезне и проблема с канчето.
Проблема идва от движението и положението на мотора при спускане с малко или без газ!
Снопа се движи заедно с мотора и ако не го опраиш, един ден ще го чуеш и през радиото.
Та ще трябва и аз явно да правя тоя сноп. А какво се случва?
Като мърда мотора на празен ход при спускане мърда и снопа и окъсява ли ?
Този пост е редактиран от staniola: 26 юни 2012 - 09:32
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 26 юни 2012 - 09:46
В движение, при подаване на газ мотора е на едно място, при отпускане е на друго. От единия край снопа е фиксиран за купето а другия му край е с линии закачени по мотора.
Усуква се и някъде окъсява....най-точно ще добиеш представа като скиваш състоянието му.
Усуква се и някъде окъсява....най-точно ще добиеш представа като скиваш състоянието му.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА