Ремонт на механичната част на дросела
Started by Вай Басо, 09 Jun 2012 - 22:21:23
54 replies to this topic
Posted 18 July 2012 - 11:55
хахахах не превръщайте боя в скандал
" самозадоволяването е за удоволствие-
еването за престиж"
Posted 19 July 2012 - 08:49
Оправи ли снопа?
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 19 July 2012 - 15:36
С две думи, 140-ките страдат от кофти кабели по инсталацията на мотора, така ли? Ич не съм в час, тъй като и на моята 202-ка също се носи подобна слава, но гледайки кабелите около мотора или по - просто казано, де що има кабел, който с просто око да видя в двигателния отсек на колата, същите ми се видят все едно нови. Няма оронване, няма протриване и дори изхабяване. Поне това съм видял.
Та, така ли е при 140
Та, така ли е при 140
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Posted 19 July 2012 - 16:22
Преди не знам как е била, ама сега макар на паркинг, пак си е под слънцето и без кора под под вигателя. Явно предишния собственик е сменял нещо или още преди да се внесе.
Edited by Dydo, 19 July 2012 - 16:22 .
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Posted 19 July 2012 - 16:59
Оправи ли снопа?
планирам първо тъмни стъкла навсякъде....ама пусти мързел...
" самозадоволяването е за удоволствие-
еването за престиж"
Posted 19 July 2012 - 19:06
Хаххаха, добре.
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 19 July 2012 - 21:19
Не е при всички м/у другото. 97ма или 98ма година се усещат каква простотия са надробили и заменят кабелните снопове с такива с нормална изолация и забравят "еко" тъпотиите, които са им се въртели в главите с кабелите. Т.е. всички w208 CLK-та имат перфектни инсталации, 202ки след тези години и те. 210 не съм чувал да има този проблем.
След тези години нямат проблеми с инсталациите. Както и почти всички други автопроизводители.
Няма БМВ например с кофти инсталация, дори и 22 годишния ми Форд е с перфектна инсталация.
А на Е30 БМВ-тата и по-предните модели, кабелите им са със сечение на домашна ел.инсталация, ама кой ти е мислил за поевтиняване... тогава са ги правили вечни машините.
След тези години нямат проблеми с инсталациите. Както и почти всички други автопроизводители.
Няма БМВ например с кофти инсталация, дори и 22 годишния ми Форд е с перфектна инсталация.
А на Е30 БМВ-тата и по-предните модели, кабелите им са със сечение на домашна ел.инсталация, ама кой ти е мислил за поевтиняване... тогава са ги правили вечни машините.
Posted 19 July 2012 - 21:42
Така е.
Обаче аз мисля че 'екото' е само някво оправдание, те Бенц са ги купили от някъде тия кабели, няма да се учудя ако не са ги купили от Франция.
Без майтап, на всичките ми 124 с М111 им се е трошил стартер, този с редукцията. Е много е келяф! Френски.
Обаче аз мисля че 'екото' е само някво оправдание, те Бенц са ги купили от някъде тия кабели, няма да се учудя ако не са ги купили от Франция.
Без майтап, на всичките ми 124 с М111 им се е трошил стартер, този с редукцията. Е много е келяф! Френски.
Posted 19 July 2012 - 21:49
Някъде бях чел, че са ги планирали био-разградими, в ранните години на ЕКО-мисленето, за да улесняват рециклирането им и т.н.
Ама те хубаво ги планирали 20ина години за разграждане, ама на 10тата година като почне да им пада инсталацията, и айдееее
Всъщност, никога не съм знаел кой произвежда кабелите за инсталациите. Сега ги правят аутсорснати компании като Yazaki и темподобни на конвейер, но преди е било in-house. Няма да се учудя, ако Bosch са ги надробили такива.
Posted 19 July 2012 - 21:55
За кабелите, някъде съм го чувал същото.
М'че то Бош отдавна се доверват на Французите....а па и къде ли не, Бош вече не са ония Бош, по-добре Сименс.
М'че то Бош отдавна се доверват на Французите....а па и къде ли не, Бош вече не са ония Бош, по-добре Сименс.
Edited by Вай Басо, 19 July 2012 - 21:56 .
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users