Jump to content

•  

Photo
- - - - -

Нагла кражба от Лукоил...

• Please log in to reply
93 replies to this topic

#46 SJambazov

SJambazov

Чирак

• Потребители на форума
  • 88 Posts:
  • Интереси:YAMAHA,музика,Берое,архитектура,мерцедес,ДЪЩЕРИЧКАТА МИ...в обратен ред
  • Автомобил:
    W202 250 TD_powered by Carlsson

Posted 20 April 2012 - 20:56

Може би има значение и от персонала / ръководството / на отделните обекти. От 2007ма карам служебно "Берлинго" и зареждам на ЕКО. Освен мен има още 20-тина коли 10-на камиона и др. строителна техника. Никой не съм чул да се оплаква.....докато не ми дадоха обект в Гълъбово и през ден не пълнех резервоара до горе от ЕКОто на Ст.Загора посока Хасково /не другото/...там резервоара на Ситроена едва не достигаше обема на Ц-класата /48 и 62л.?/...Няма да повярвато какво видях:...МОМЧЕТАТА, КОИТО СА НА КОЛОНКИТЕ ДА НАЛИВАТ НАФТАТА МИ В ЛЕЙКА ЗА ВОДА !!! ... Разправиия с управители и персонал...това не било от моята кола, не била лейката за вода /естествено че е друга/...и т.н. и т.н. Наглите ко?????нца използваха че съм сам /а не с колегата /, дори се познаваме, за 2 години всеки ден поне за кафе, че и почти "приятели" станахме....
  • 0
Публикувано изображение

#47 M23J

M23J

Чирак

• Потребители на форума
  • 152 Posts:
  • Град:София

Posted 20 April 2012 - 21:55

Е това са 5 лв. на резервоар, ако сипваш по три резервоара на месец са ти 15 лв. Иначе е 2% отстъпка... Ако на 10 литра те лъжат с 2 (както се писа в тая тема) те цакат с 20% за да ти дадат отстъпка от 2%. Така или иначе продължава да е загадка?!

Да, но ще се изненадаш колко малко хора я правят тази сметка (особено без калкулатор). Едно време като картите се раздаваха с лотария бях дал моята на един приятел и той си мислеше, че е егати далаверата 5ст. на литър отстъпка.
Сега вече всеки има карта и са безсрочни така че Лукойл са му хванали цаката - едва ли работят на загуба - зарибяват с разни отстъпки и после си го избиват тройно-петорно-осморно?! като удрят в качеството и количеството.
  • 0
It is nice to be important, but it is more important to be nice.

#48 rado32

rado32

Майстор

• Потребители на форума
  • 1,197 Posts:
  • Автомобил:
    W203 C280 4matic 2006г. 231к.с.
Garage View Garage

Posted 20 April 2012 - 22:12

Аз лично зареждам повече газ отколкото бензин или дизел и 5-те стотинки отстъпка на литър газ си ми идват добре, защото с тикото минавам доста километри седмично и през ден зареждам от порядъка на 22-28л. (зависи колко км съм минал) и мерцедеса го пълня един път седмично пак в порядъка на двайсетина литра.
Имам карта за отстъпка не от Еко а от SDI и с нея отстъпката си ми е винаги и на всички горива 5ст.
  • 0
Публикувано изображение

#49 nikolai4eto

nikolai4eto

Напреднал

• Потребители на форума
  • 726 Posts:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    W202 C 200 CDI 2000г T VITO 110 CDI 2000г CLC 203 220 CDI 2002г 143Hp

Posted 20 April 2012 - 22:43

Моята карта е за Ромпетрол и отстъпката е пак 5 ст,много съм доволен и не зареждам другаде.Последно като пробвах Лукойл,колата ми стана по-мудна и шумна,това бе преди окло 6мес.От тогава не си и помислям да заредя другаде.Картата ми за Лукойл я изхвърлих,з-то ми заемаше място в портмонето.Оставил съм си само тази на Еко,като за резервна алтернатива на Ромпетрол,з-то чувам само добри отзиви за Еко.
  • 1

#50 crush

crush

Напреднал

• Потребители на форума
  • 451 Posts:
  • Интереси:Автомобилни климатични системи
    Газови инжекциони
  • Автомобил:
    Ford Fusion '04 1.4 16V

Posted 21 April 2012 - 00:38

Добре де, ама някой те попита в темата по напред как и на какво основание си издействал отстъпката в Ромпетрол. Сподели моля те и на нас.

П.П. Днеска реших да пробвам Лукойл в Люлин след Киров, тъй като ми беше попът. Зарибиха ме да си сипя от екто 95 тъй като промоционално бил с 10 ст. отстъпка до края на месеца. Помислих си, че след като се опитват да наложат това гориво на пазара ще бъде мнооооого нагло да излъжат в количеството или качеството и заредих. Не посмях за повече от 20 лв. за пробата, туко-виж разсъжденията са ми грешни. И о чудо, стрелката отиде там, където предния път на Велик ден отиде с 30 лв. заредени. Смятайте! Сега ще видя има ли разлика в качеството, но в количеството всичко беше ок.
  • 0
http://www.CarProfi-BG.com/
Монтаж и поддръжка на газови инжекциони; зареждане и ремонт на автоклиматици!
Най-атрактивните цени в София!

#51 crush

crush

Напреднал

• Потребители на форума
  • 451 Posts:
    Газови инжекциони
  • Автомобил:
    Ford Fusion '04 1.4 16V

Posted 21 April 2012 - 13:13

Мерси!
  • 0

#52 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2,833 Posts:
  • Град:Pleven D'ge
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Posted 21 April 2012 - 15:48

Или ако сте по нагли като мене :) Си искате отстъпката от 5 стотинки , дори и без карта , тази отстъпка я има и без карта , но вие не го знаете това и търсите карти.
Сега ви го казвам , отстъпката я има винаги , дори и без карта , но тези който не знаят или зареждат на 2.65 или търсят карта :)
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.

#53 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2,833 Posts:
  • Град:Pleven D'ge
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Posted 21 April 2012 - 16:20

Ами винаги , нагласят колонката на отстъпка , просто иди и кажи , че искаш и отстъпката от 5 стотинки и съм сигурен , че ще ти я налеят :) Поне тука в Плевен е така .
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.

#54 nikolai4eto

nikolai4eto

Напреднал

• Потребители на форума
  • 726 Posts:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    W202 C 200 CDI 2000г T VITO 110 CDI 2000г CLC 203 220 CDI 2002г 143Hp

Posted 21 April 2012 - 17:41

Картата е на фирмата на баща ми.Попълват се докумени и се подпечатват с печата на фирмата.Чака се месец,че и повече и издават 6 карти с отстъпка.photo (11).JPG Size: 151.47K, Downloads: 60photo (11).JPGphoto (1).JPG Size: 122.08K, Downloads: 63photo (1).JPG
  • 0

#55 top

Майстор

• Потребители на форума
  • 2,100 Posts:
  • Автомобил:
    MB 2010 SL350 316hp;2015 E350 BlueTEC 258hp.
Garage View Garage

Posted 22 April 2012 - 12:02

Общо взето е невъзможно да се докаже:

Темата на нова - как ни лъжат бензиностанциите:

• 3

#56 rado32

rado32

Майстор

• Потребители на форума
  • 1,197 Posts:
  • Автомобил:
Garage View Garage

Posted 22 April 2012 - 18:26

Общо взето се разбра, че само газта не я маниполират все още, затова на някой дизеловия (бензиновия) двигател ако издържи по-малко от някой газов да не се чудиме. :(
  • 0
Публикувано изображение

#57 rado32

rado32

Майстор

• Потребители на форума
  • 1,197 Posts:
  • Автомобил:
Garage View Garage

Posted 22 April 2012 - 18:27

Общо взето се разбра, че само газта не я маниполират все още, затова на някой дизеловия (бензиновия) двигател ако издържи по-малко от някой газов да не се чудиме. :(

Преди имаше митове, че колите на газ по-бързо им се прецаквал двигателя, но май ще стане обратното :( :(
  • 0
Публикувано изображение

#58 crush

crush

Напреднал

• Потребители на форума
  • 451 Posts:
    Газови инжекциони
  • Автомобил:
    Ford Fusion '04 1.4 16V

Posted 22 April 2012 - 23:26

Направо ужас! Вече почвам да се чудя дали не излиза по-евтино и безопасно да си купя на партия с комшиите гориво от порядъка на 2-3 тона. Поне няма да ми е разредено от нечия бензиностанция. Но тогава сигурно ще дойде някой си сульо актове да пише, че го съхраняваме в мазето...
  • 0

#59 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4,931 Posts:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Posted 22 April 2012 - 23:37

Направо ужас! Вече почвам да се чудя дали не излиза по-евтино и безопасно да си купя на партия с комшиите гориво от порядъка на 2-3 тона. Поне няма да ми е разредено от нечия бензиностанция. Но тогава сигурно ще дойде някой си сульо актове да пише, че го съхраняваме в мазето...

В сърбия горивата същия боклук като в БГ ли са ?
Щото границата е доста близко ...
Камионджиите зареждат навсякъде но само не и в БГ ..
дизела скъп , горивата скапани :)

Edited by Наско, 22 April 2012 - 23:38 .

• 0
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче

#60 crush

crush

Напреднал

• Потребители на форума
  • 451 Posts:
    Газови инжекциони
  • Автомобил:
    Ford Fusion '04 1.4 16V

Posted 23 April 2012 - 01:15

Неизгодно е при моя резервоар да правя такава гимнастика, едва ли ще ми излезне икономия... Виж да беше 300 литра е друго нещо...

Яяя ми дай ти линк на твойта тема, че нещо не я намирам ;)
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users