Предложение за Пролетен събор на МБКБ - 06-08.04.2012г.
Започната от hammer^BaTe, 20 мар 2012 - 18:32:53
84 мнения по тази тема
Публикувано 21 март 2012 - 22:01
1 апартамент за двете нощувки 2ма + чаве
ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - ПРОДАЖБА, МОНТАЖ И НАСТРОЙКА ОТ МАКС ГАЗ
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
Публикувано 22 март 2012 - 07:10
Чакай аз да ти обясня(като най благ)Хубаво всичко , но някой може ли да ми отговори на моя въпрос
Който съм написал в началото на темата
Принципно няма нищо лошо в това ,което си намислил,но!
понеже цените ,както се вижда от прикачения файл,са специално за нас като група и ще ползваме и групови отстъпки във всичко(включително и ресторанта) ,се получава малко ,,,ъъъъ,,,абе сещаш се-та затова е така.....така ,че си прецени не е ли по добре да сложиш още 30-40 лева отгоре и да знаеш ,че може да си пийнеш-па после да си легнеш ,а не да шофираш тепърва-40-60 км...
Поздрави
Публикувано 22 март 2012 - 09:14
Аз си запазвам една двойна стая за 7-ми срещу 8-ми, но още не съм говорил с половинката и децата, та може да се променят нещата към апартамент или единична стая.
Поздрави от Добруджа!
Поздрави от Добруджа!
Този пост е редактиран от Blond: 23 март 2012 - 17:57
Публикувано 22 март 2012 - 10:40
Чакай аз да ти обясня(като най благ)
Принципно няма нищо лошо в това ,което си намислил,но!
За това , питах тук в темата , и зададох въпроса може ли да стане това което съм намислил и се обосновах какво искам да направя Но , щом не може , значи си има ред и дисциплина , за което ама нямам нищо против Можеше и без да ви питам да си дойда и да ме гледате намусено За това питах
Значи , аз запазвам една двойна стая за две нощувки - ще бъдем двама човека .
Този пост е редактиран от mbthepower: 22 март 2012 - 10:41
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 30 март 2012 - 08:09
Ааа ще пишеме отсъствия ,нещо ми малеете?
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 30 март 2012 - 09:44
Хари , ходих до пистата и входа е 2лева и караш колкото искаш , яко искаш стой цял ден там , пистата е добра и широка , само трябва да и се обадя да ги питам за кога ще е удобно да идем , кой ден петък или събота , защото там постоянно има джигити с голфове , опели , бързи 16кии , само трябва да ми кажеш г/д колко ора ще идем на пистата , за да им кажа там на управата , като се свържа с тях.
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 30 март 2012 - 09:50
Според мен е най-добре за Събота след обяда ,за да сме се събрали всички.
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 30 март 2012 - 09:51
Хари и аз ще се включа по-късно. Трябва да разбера колко човека ще идват с мен.
И аз съм на пистата.Хари , ходих до пистата и входа е 2лева и караш колкото искаш , яко искаш стой цял ден там , пистата е добра и широка , само трябва да и се обадя да ги питам за кога ще е удобно да идем , кой ден петък или събота , защото там постоянно има джигити с голфове , опели , бързи 16кии , само трябва да ми кажеш г/д колко ора ще идем на пистата , за да им кажа там на управата , като се свържа с тях.
Публикувано 30 март 2012 - 09:52
Аз може ли евентуално?
Този пост е редактиран от alipi: 30 март 2012 - 09:53
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 30 март 2012 - 11:41
Понеже май никой не го даржи това летище в понеделник лично ще ида да видя дали има някой там, и дали може да идем 10коли да си направим кефа, в понеделник ще ви кажа какво са ми казали от там.
Публикувано 30 март 2012 - 19:42
привет колеги.потвърждавам че ще дойда но още не знам със сигурност дали петак вечерта или събота през деня.за момента ще бъда сам.като имам повече информация дали ще има някой с мен ще пиша веднага.
Публикувано 30 март 2012 - 19:45
А бе и за мен един апартамент, и аз не знам колко човека точно, ама повече от двама при всички положения.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 30 март 2012 - 21:21
Аз не знам още. Кацам на 5ти вечерта, да сме живи и здрави!
Ако ви събуди V8-мак, да знаете, че ще има 1-2 шишета за изпиване и всичко е по план!
Ако ви събуди V8-мак, да знаете, че ще има 1-2 шишета за изпиване и всичко е по план!
Публикувано 30 март 2012 - 21:55
дано да ми се наредят нещата, че и аз да дойда с бегачка да пробвам виражите на пистата.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни