Предложение за Пролетен събор на МБКБ - 06-08.04.2012г.
Започната от hammer^BaTe, 20 мар 2012 - 18:32:53
84 мнения по тази тема
Публикувано 20 март 2012 - 18:32
Днес по-рано се чух с Лазар и се разбрахме да пусна тема относно пролетния събор на клуба.
Датите , както се вижда от заглавието , са през месец Април и по-точно - 6,7 и 8 (петък , събота и неделя).
Предложеното място е за гр. Дряново ,а хотела е Парк хотел Дряново. - http://www.parkhoteldryanovo.com/
Настаняване :
Единична стая - стандартна цена - 70 лв
цена за нас - 40 лв
Двойна стая - стандартна цена - 90 лв
цена за нас - 50 лв
Апартамент - стандартна цена - 140 лв
цена за нас - 80 лв
Посочените цени са за стая (не на човек) и включват:
* Нощувка
* Закуска
* Ползване на охраняем закрит паркинг.
* Ползване на 10% отстъпка за всички проседури СПА центъра на хотела
* Застраховка
* Туристическа такса
* ДДС
Прикачения файл е точната оферта пусната от хотела относо мероприятието.
Оферта_6.04-8.04.2012г.doc 152,5K 85 Брой сваляния
За записване, моля да се пуска в тази тема - име, брой хора (колко деца), брой нощувки, предпочитана стая (двойна, единична, апартамент).
Освен за записвания,
моля ползвайте темата да дадете и предложения за организация на някакви "емоционални" и екипни занимания
За повече въпроси моля тук в темата или се обръщайте към Лазо
Нещо важно - за първата вечер (петък срещу събота) има свободни само 45 места. За втората вечер няма ограничение.
Датите , както се вижда от заглавието , са през месец Април и по-точно - 6,7 и 8 (петък , събота и неделя).
Предложеното място е за гр. Дряново ,а хотела е Парк хотел Дряново. - http://www.parkhoteldryanovo.com/
Настаняване :
Единична стая - стандартна цена - 70 лв
цена за нас - 40 лв
Двойна стая - стандартна цена - 90 лв
цена за нас - 50 лв
Апартамент - стандартна цена - 140 лв
цена за нас - 80 лв
Посочените цени са за стая (не на човек) и включват:
* Нощувка
* Закуска
* Ползване на охраняем закрит паркинг.
* Ползване на 10% отстъпка за всички проседури СПА центъра на хотела
* Застраховка
* Туристическа такса
* ДДС
Прикачения файл е точната оферта пусната от хотела относо мероприятието.
Оферта_6.04-8.04.2012г.doc 152,5K 85 Брой сваляния
За записване, моля да се пуска в тази тема - име, брой хора (колко деца), брой нощувки, предпочитана стая (двойна, единична, апартамент).
Освен за записвания,
моля ползвайте темата да дадете и предложения за организация на някакви "емоционални" и екипни занимания
За повече въпроси моля тук в темата или се обръщайте към Лазо
Нещо важно - за първата вечер (петък срещу събота) има свободни само 45 места. За втората вечер няма ограничение.
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 20 март 2012 - 18:38
Я аз да съм пръви.
Двама души за две нощувки в двойна стая.
Ако може да е с едно легло,не две разделени и парко место в подземния паркинг.
Двама души за две нощувки в двойна стая.
Ако може да е с едно легло,не две разделени и парко место в подземния паркинг.
Този пост е редактиран от alipi: 20 март 2012 - 18:41
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 20 март 2012 - 19:08
Само малко оффтопил другарчета
Понеже Дряново е на 20км от Габрово и искам да попитам може ли да дойда да се видим да си полафим и съответно да ползвам ресторанта вечерта ( без привилегиите който предлага хотела : закуска , паркинг , хотел и т.н Ако трябва да се плаща , куверт за ресторанта , ще го платя или ще е на свободна консумация както миналата година :?
Идеята ми е , че ако дойда с брат ми трябва да дам за две нощувки 160 лева , а ако дойда два пъти от Габрово до Дряново , ще дам само 40 лева за гориво и ще си спя в квартирата Малко тъпичко звучи , но така ми е по изгодно в тази ситуация
Понеже Дряново е на 20км от Габрово и искам да попитам може ли да дойда да се видим да си полафим и съответно да ползвам ресторанта вечерта ( без привилегиите който предлага хотела : закуска , паркинг , хотел и т.н Ако трябва да се плаща , куверт за ресторанта , ще го платя или ще е на свободна консумация както миналата година :?
Идеята ми е , че ако дойда с брат ми трябва да дам за две нощувки 160 лева , а ако дойда два пъти от Габрово до Дряново , ще дам само 40 лева за гориво и ще си спя в квартирата Малко тъпичко звучи , но така ми е по изгодно в тази ситуация
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 20 март 2012 - 19:33
За мен една единична стая петък срещу събота. С Тенденция за 2 нощувки.
Публикувано 21 март 2012 - 09:35
От мен заявка за двойна стая за две нощувки /6 и 7 април/ - двама възрастни и едно дете.
Публикувано 21 март 2012 - 10:42
Аз ще взема партамент ,за две нощи 3 или 4 говеда ,ще го дооточня.
За предложение на забави съм отворен , аз предлагам да се надпиваме 72ч.
В района имаше една изоставена писта ,нека някой от района да провери може ли да я ползваме?
За предложение на забави съм отворен , аз предлагам да се надпиваме 72ч.
В района имаше една изоставена писта ,нека някой от района да провери може ли да я ползваме?
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 21 март 2012 - 11:18
"Писта" Междене
Редовно има гонки и любителски драгове
Намира се някъде около Дряново някъде , ама и аз не знам къде
По моя въпрос някакви съветчета или насоки :?
http://maps.google.b...mra=ls&t=m&z=14
Редовно има гонки и любителски драгове
Намира се някъде около Дряново някъде , ама и аз не знам къде
По моя въпрос някакви съветчета или насоки :?
http://maps.google.b...mra=ls&t=m&z=14
Този пост е редактиран от mbthepower: 21 март 2012 - 11:31
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 21 март 2012 - 15:24
Предлагам пикник, пържолки и биричка и музичка на някоя полянла и малко шоу на пистата в междене: )
Публикувано 21 март 2012 - 16:13
Я и аз да се запиша докато има места
Към момента - 1 човек за 3те дни. Ако някой иска може да се комбинираме в двойна стая.
Към момента - 1 човек за 3те дни. Ако някой иска може да се комбинираме в двойна стая.
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 21 март 2012 - 17:25
Там има пейнтбол и може да се разделим на отбори и да се попуцаме?
Може да се разделим на 140-ки и всички останали ,ама май ще сте малко
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 21 март 2012 - 17:32
Става.Предлагам пикник, пържолки и биричка и музичка на някоя полянла и малко шоу на пистата в междене: )
Аз ще си водя с мене цял отбор така че няма да сме малкоТам има пейнтбол и може да се разделим на отбори и да се попуцаме?
Публикувано 21 март 2012 - 18:06
Хубаво всичко , но някой може ли да ми отговори на моя въпрос
Който съм написал в началото на темата
Който съм написал в началото на темата
Публикувано 21 март 2012 - 21:46
За мен двойна стая за една нощувка 7-8 по възможност със спалня.
Но ще дойдем на 7 сутринта да Ви проверя кой не е слушкал предишната вечер.
Но ще дойдем на 7 сутринта да Ви проверя кой не е слушкал предишната вечер.
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни