Предложение за Пролетен събор на МБКБ - 06-08.04.2012г.
Започната от hammer^BaTe, 20 мар 2012 - 18:32:53
84 мнения по тази тема
Публикувано 01 април 2012 - 14:55
Една двойна и за мен събота срещу неделя! Срамота е да ми дойдете на крака (на 40 км. от Павликени) и аз да не присъствам.
P.S. Към организаторите: може ли да донеса бяло и червено вино, ама от грозде?
P.S. Към организаторите: може ли да донеса бяло и червено вино, ама от грозде?
W210 E300 D 1996
W124 and E300
W124 and E300
Публикувано 01 април 2012 - 17:54
Направо мисля да съберем и парички и за децата , поне аз лично ще дам някой лев 100 %.
Радвам се че ще дойдеш
Радвам се че ще дойдеш
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 02 април 2012 - 10:33
Последно за събота ли да питам да запазят пистата, след малко отивам да видя дали има някой там да ми обърне внимание.
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 02 април 2012 - 13:33
До вниманието на всички който ще присъстват на събора, устройва ли ви събота по обед, да идем на пистата, моля някой от управата или който сте по близки да ми кажете колко коли ще са, попринцип няма значение, но човека каза че иска просто да знае. Важно: говорих с управата на летището, преди малко се върнах, няма проблем да правим каквото си искаме на пистата, може и барбекю да си направим и дс се състезаваме цял ден, цената на кола е 3 лева, не на човек а на кола.при потвърждаване че ще идем на пидтата ще му се обадя пак, да му потвърдя на 101% , извинявам се за правописа но пиша от телефона.
Публикувано 02 април 2012 - 14:28
За пистата ме бройте и мене колеги идваше ми се и на другото, но няма как, трябва да се работи иначе събота следобеда май е най-добре за всички
M112.940 inside
Публикувано 02 април 2012 - 14:50
Може ли някой да даде точни джипиес координати на хотела?
Публикувано 02 април 2012 - 17:16
Който иска да идва, пистата е готова за събота, сега съм се обадих на човека за потвърждаване.
Публикувано 02 април 2012 - 19:19
Приятно изкарване на всички, които ще са на събора!
Аз за съжаление няма да мога да присъствам, въпреки че много ми се искаше.
Аз за съжаление няма да мога да присъствам, въпреки че много ми се искаше.
Публикувано 02 април 2012 - 19:56
И аз да питам организаторите капаро дали ще се дава, или всичко ще оправиме на място? Има ли яснота кой кога ще пътува.
Публикувано 02 април 2012 - 21:04
Е аз малко ще променя колоната на 140-ките ,понеже днес я продадох и най-вероятно ще съм с 124-ка.
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 02 април 2012 - 22:08
Моята приятелка потвърди, че ще дойде , което означава, че запазвам две единични стаи за две нощувки - 6-ти и 7-ми (ако са останали).
В колата ще има местенце за нечие дупенце..така че, ако някой иска да се вози с нас..да заповяда.
В колата ще има местенце за нечие дупенце..така че, ако някой иска да се вози с нас..да заповяда.
Публикувано 02 април 2012 - 22:56
тия над 100 кила сме аут по дифолтМоята приятелка потвърди, че ще дойде , което означава, че запазвам две единични стаи за две нощувки - 6-ти и 7-ми (ако са останали).
брех брех...и нищо не казваш,,,Заядлица!!!! Е аз малко ще променя колоната на 140-ките ,понеже днес я продадох и най-вероятно ще съм с 124-ка.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни