Двете най-готини екстри в една кола са автомата и климатроника.
Аз като си продадох 124та автомат....си страдах. Автомата си е автомат!
Искам мечо
Започната от phoenix679, 31 дек 2011 - 05:37:36
106 мнения по тази тема
Публикувано 01 януари 2012 - 12:46
Публикувано 01 януари 2012 - 12:59
Двете най-готини екстри в една кола са автомата и климатроника.
Кой не е карал автомат, само он не знае.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 01 януари 2012 - 13:49
Дали ще има сделка или не.....няма значение........искам да благодаря на ВСИЧКИ, които подкрепят мен и оценяват автомобила ми
By Batev
Публикувано 01 януари 2012 - 14:51
Генста ..чета темата и немога да повярвам че си готов да се разделиш с колата ... перфектно поддържан автомобил !
Недей бе човек ! Не го давай !
Публикувано 01 януари 2012 - 14:55
до колегата phoenix679
извинявай че поспамих малко но не се сдържах , защото ако аз бях на твое нясто хич нямаше да се замислям ...
а относно автомата : напълно излишни са притесненията които имаш ... не мога да рабера кое те тормози в автомата ?
аз откакто се качих на автомат,не искам и повече да чуя за ръчка )))
извинявай че поспамих малко но не се сдържах , защото ако аз бях на твое нясто хич нямаше да се замислям ...
а относно автомата : напълно излишни са притесненията които имаш ... не мога да рабера кое те тормози в автомата ?
аз откакто се качих на автомат,не искам и повече да чуя за ръчка )))
Публикувано 01 януари 2012 - 15:29
Генста ..чета темата и немога да повярвам че си готов да се разделиш с колата ... перфектно поддържан автомобил !
Докторче, аз колата я продавам но никъде не е публикувана за продажба
Просто искам един 8-ак или в краен случай 6-ак...да си му направя една генерацийка и да вдигам с него джабала
П.С Честита Нова Година броо
By Batev
Публикувано 01 януари 2012 - 15:52
за автомата-единственото притеснение и то основателно е ако взимаш кола от автокъща,защото доста често ще имаш проблеми. Но с автомобила на Генгста, не се съмнявай, че всичко ще ти е перфектно-просто му разгледай по-старите теми и виж за кво иде реч А иначе баце, тия коли дето си пуснал, мани че са доста постни обаче са някак си... нехващащи окото
Публикувано 01 януари 2012 - 17:51
Така ходих до Бургас да видя ей това Линк към мен
Колата не става по мое мнение.На деснич калник забелязах кафяво петно,лявото огледало беше сменено,махагона беше нацепен(счупен).Колата е внесена от Австрия,беше на 228ххх км,Elegance изпълнение.Единственото хубаво нещо беше че запали светкавично.Имаше нещо за смяна вдо двигателя некво такова като амортисорче ама малко на размер каза че струвало 40 лв.Поисках да го закараме на преглед и диагностика и ми отказа.Той като ми отказа и аз се отказах от нея.Аз кола без да я ззакарам на преглед диагностика в някой сервиз нема да си купя.И за това целото нещо ми искаше 6.5.На 3 тръгвам на лов Сливен,Стара Загора ,Пловдив,Харманли.
Колата не става по мое мнение.На деснич калник забелязах кафяво петно,лявото огледало беше сменено,махагона беше нацепен(счупен).Колата е внесена от Австрия,беше на 228ххх км,Elegance изпълнение.Единственото хубаво нещо беше че запали светкавично.Имаше нещо за смяна вдо двигателя некво такова като амортисорче ама малко на размер каза че струвало 40 лв.Поисках да го закараме на преглед и диагностика и ми отказа.Той като ми отказа и аз се отказах от нея.Аз кола без да я ззакарам на преглед диагностика в някой сервиз нема да си купя.И за това целото нещо ми искаше 6.5.На 3 тръгвам на лов Сливен,Стара Загора ,Пловдив,Харманли.
Публикувано 01 януари 2012 - 17:55
.Иде нова година требе винетка,кат-регистрация,данъчно отделно имам да мина 484 км отиване и враштане до софето,2 коли,каско и др.
колега написал съм ти че колата има каско до април месец май......
На 2 или 3 ще ходя да видя ей тази http://www.cars.bg/u512967
Колеги моля дайте мнение.
Ами специално за тови автомобил, мога да ти кажа на пръв поглед, че е много постен.Той е изпълнение класик, което означава че няма хром поо броните и лайсните и дръжките на вратите.Няма кожа с подгрев и няма темпомат, а и е с климатик и е възможно най грозния оранжев махагон.
Виждам, че е от човек което означава, че може автомобила да е подържан
By Batev
Публикувано 01 януари 2012 - 17:58
Така ходих до Бургас да видя ей това Линк към мен
Колега, къде го видя това елеганс изпълнение незнам
Амортисьорчето струва не 40 а 105 лева оригинално.Немско струва 60 лева.
By Batev
Публикувано 01 януари 2012 - 18:06
Колега аз не искам да ги обсъждам обявите, които пускаш за да не си мислиш, че нарочно ще ги ругая.Ама като гледам ти наистина не разбираш и затова ти предлагам преди да тръгнеш на пътешествие дай ги линковете и ще ги обсъдим
By Batev
Публикувано 01 януари 2012 - 18:09
Тази е чист класик!Колата е внесена от Австрия,беше на 228ххх км,Elegance изпълнение
W210 E300 D 1996
W124 and E300
W124 and E300
Публикувано 01 януари 2012 - 18:18
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
За сега са тези,по принцип търся от частник но може да видя и по автокъщите.
А това за Елеганса сори още съм пиян,имах в предвид класик.
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
За сега са тези,по принцип търся от частник но може да видя и по автокъщите.
А това за Елеганса сори още съм пиян,имах в предвид класик.
Публикувано 01 януари 2012 - 18:29
...и шибидах...(значи ...трите)Двете най-готини екстри в една кола са автомата и климатроника.
(Трите, а не двете )
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 01 януари 2012 - 18:29
Не знам аз Илиян дали 140ка или 124ка ще си купува/второто е по-вероятно/
Оставете го човека да си купи някой Мердцедес, дето не се знае кога за последно е обслужван, та да е за урок и на други
После ще му четем постовете по форумите/а на нас ни е повече от ясно какво ще четем/
Значи приятел предлага ти се кола на мердцедесаджия у кръвта, на много прилична цена, всичко друго е бош лав
Оставете го човека да си купи някой Мердцедес, дето не се знае кога за последно е обслужван, та да е за урок и на други
После ще му четем постовете по форумите/а на нас ни е повече от ясно какво ще четем/
Значи приятел предлага ти се кола на мердцедесаджия у кръвта, на много прилична цена, всичко друго е бош лав
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни