Искам мечо
Започната от phoenix679, 31 дек 2011 - 05:37:36
106 мнения по тази тема
Публикувано 31 декември 2011 - 15:28
колегата ми се обади по телефона..обясних му на две на три състоянието на колата.Попита ме за цената казах му че под 7500 лева колата няма да я продам.
Той ми каза, че не разполага с такъв кеш в момента.А пък аз като ги сметна неговите са 7000-7500 и немога да разбера къде е проблема
Живи и Здрави да сме аз зор нямам Винаги съм казвал, че няма по скъпа кола от евтиния Бенц.
Към колегата phoenix679 ако има някакви въпроси относно 210-ките дизелите да пита и да не се срамува Ще ти помогнем да си намериш това което търсиш
Не искам да се притесняваш от това, че си отхвърлил моята оферта....
Той ми каза, че не разполага с такъв кеш в момента.А пък аз като ги сметна неговите са 7000-7500 и немога да разбера къде е проблема
Живи и Здрави да сме аз зор нямам Винаги съм казвал, че няма по скъпа кола от евтиния Бенц.
Към колегата phoenix679 ако има някакви въпроси относно 210-ките дизелите да пита и да не се срамува Ще ти помогнем да си намериш това което търсиш
Не искам да се притесняваш от това, че си отхвърлил моята оферта....
By Batev
Публикувано 31 декември 2011 - 15:45
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Колеги моля кажете мнение за тези автомобили.Коментирайте свободно,ако не ви харесат може и някой линк да вметнете.
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Колеги моля кажете мнение за тези автомобили.Коментирайте свободно,ако не ви харесат може и някой линк да вметнете.
Публикувано 31 декември 2011 - 20:20
Колега не ти правиме сметка на парите, но наистина ако можеш да се вместиш и да докопаш на Илиян колата, няма да сгрешиш.
Естествено Бенца не се продава с 18ките ами си има оригинални 15ки с перфектни зимни гуми. Всичко му е платено и най-важното,колата е обслужена. Нямаш разходи по нея. Имай пред вид че евтиният Бенц,после излиза скъп...камо ли дизел. Неговия мърморко хем е гледан, хем е симпатяга.
Дори е възпят
Естествено Бенца не се продава с 18ките ами си има оригинални 15ки с перфектни зимни гуми. Всичко му е платено и най-важното,колата е обслужена. Нямаш разходи по нея. Имай пред вид че евтиният Бенц,после излиза скъп...камо ли дизел. Неговия мърморко хем е гледан, хем е симпатяга.
Дори е възпят
Този пост е редактиран от бай Васил: 31 декември 2011 - 20:22
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 31 декември 2011 - 21:28
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Аз едно не мога да разбера .. дават ти поддържана и сервизирана Е 290ка за 7 бона ти се буташ на 6800 и като я сервизираш какво ще се получи ? Даже и отгоре може да качиш
От изброените никоя не ми хваща окото
Поздрави
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 01 януари 2012 - 00:56
Първо Честита нова година на всички съфорумници.Второ от сърце ви казвам на мен много ми хареса колата на колегата,НО тъй не ми я дава за 7 а за 7500,проблема е че ако му дам 7500 оставам на 0.Иде нова година требе винетка,кат-регистрация,данъчно отделно имам да мина 484 км отиване и враштане до софето,2 коли,каско и др. просто и ясно колата е хубава но аз не мога да си я позволя.
Пожелам Ви много здраве и всичко най-хубаво.Наздраве.
Пожелам Ви много здраве и всичко най-хубаво.Наздраве.
Публикувано 01 януари 2012 - 01:05
Аз съм на 80% сигурен че ако се чуете пак с Гангстерчето-все ще измислите нещо.Някакъв компромис от негова страна...може би.Разбиране и желание за покупката на точно неговата кола-от твоя страна...Почерпка...две..И може да се разберете.Все пак колата е много хубава и гледана но в интерес на истината пазар за колите в БГ за сега няма.Читавите екземпляри все не се оценяват.А ти си му дошъл на крака дет се вика.Айде чуйте се и опитайте пак.Не вярвам 500лв да са проблем за сделка.Айде честита нова година.
Публикувано 01 януари 2012 - 08:19
Публикувано 01 януари 2012 - 11:08
Първо Честита нова година на всички съфорумници.Второ от сърце ви казвам на мен много ми хареса колата на колегата,НО тъй не ми я дава за 7 а за 7500,проблема е че ако му дам 7500 оставам на 0.Иде нова година требе винетка,кат-регистрация,данъчно отделно имам да мина 484 км
Честита колега!
Какво значи 484км и защо трябва да ги изминаваш с кола. Нали си от Карнобат, колата е в София,.......чуйте се, доразберете се, рипни у един хубав рейс за 20/30 кинта.....ела и се прибери с изправен Бенц.
Мисля че ще ти я даде около 7те. За регистрация ти трябват 50 лв а нотариалният договор около 100 и малко. Нито еко такси ще плащаш, нито за данъчното ти трябват. Сметката ти ще стане много по-крива ако се наденеш на прилежно замаскиран Бенц със скрити проблеми!
Получаваш кожа с подгрев, перфектен аутомат и още много други. Колата има система за сигурност а ти се вглеждаш в доста постни модели. Що бе мамка му?
Говорили сте с Илиян и той ти е казал: Какво предлагаш след като 7.5 са ти много? Ти си замълчал. Що си трайкаш? Ние тук сме разбрани пич! Ще спечелиш и много приятели.
Грабвай хубавия Бенц и си свиркай, отговаря на това което търсиш.
Успех!
п.с
Ако той не беше луднал по голям бензинов мотор,никога нямаше да я даде за тези пари!
и друго: Мога да ти докарам Бенца до Пловдив а там да ти съдействам с нотариат!
Ти гониш!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 01 януари 2012 - 11:36
Баце за километрите до Петрич са 484,просто бех пийнал снощи бех забравил че колата е в София.Говорих с бащата той е нещо скептично настроен към автомматите.А за сумата като говорихме с колегата той каза просто под 7.5 не би я дал и аз си замълчах.Хайде пазарлък пазарлък ама не ми се верва да я даде за 7(щото 7 ми е максимума).Здраве да е.Нема да се сдържа след малко тръгвам до Бургас да видя другата кола
Публикувано 01 януари 2012 - 11:46
Мисля че ще ти я даде за 7.
Баща ти няма да го коментираме. но скептиците към автомата са така само и единствено защото са наплашени от невежи!
Живи и здрави,весели и щастливи през новата бъдете,но от нас запомнете....АВТОМАТИКА е най-яката опция!
Баща ти няма да го коментираме. но скептиците към автомата са така само и единствено защото са наплашени от невежи!
Живи и здрави,весели и щастливи през новата бъдете,но от нас запомнете....АВТОМАТИКА е най-яката опция!
Публикувано 01 януари 2012 - 12:05
О... преди бащата да си вземе Ес-ката... все повтаряше как автомата е най-гадното нещо.. и никога не би си купил. Е да де... ама Ес-ка... без автомат... рядко срещатно - та си взе автомат. Сега не мога да го накарам да ми покара 124-та... че е ръчка
А кат му пееше радиото.. да си вземе 500... пак... голям мотор.. много харчене.. и кат видя на Павката разхода.... само каза... че следващата е с голям.. бензинов мотор.
Колега.. само да спомена... че най-евтиния вариант за теб е --- Отивате при нотариус.. прави се пълномощно генерално , с което Илиянчо те опълномощава да правиш каквото искаш с колата , и вмъква клаузата , че можеш да я продадеш само на себе си когато пожелаеш. След което докато има каско , ГО и прочее.. си я караш с тези номера , без да даваш веднага пари за прехвърляне , каско , ГО и сие...
Ти си решаваш... От горния вариант излиза... че ти трябват 100тина лв само... за да се прибереш от София...
Винетка си има целогодишна (ако не се лъжа ) , а нова трябва да се купува ... едва към края на месеца
А кат му пееше радиото.. да си вземе 500... пак... голям мотор.. много харчене.. и кат видя на Павката разхода.... само каза... че следващата е с голям.. бензинов мотор.
Колега.. само да спомена... че най-евтиния вариант за теб е --- Отивате при нотариус.. прави се пълномощно генерално , с което Илиянчо те опълномощава да правиш каквото искаш с колата , и вмъква клаузата , че можеш да я продадеш само на себе си когато пожелаеш. След което докато има каско , ГО и прочее.. си я караш с тези номера , без да даваш веднага пари за прехвърляне , каско , ГО и сие...
Ти си решаваш... От горния вариант излиза... че ти трябват 100тина лв само... за да се прибереш от София...
Винетка си има целогодишна (ако не се лъжа ) , а нова трябва да се купува ... едва към края на месеца
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 01 януари 2012 - 12:11
Отивам до едно място и като се върна ще напиша какво виждам у тая дето си дал
Публикувано 01 януари 2012 - 12:12
....АВТОМАТИКА е най-яката опция!
+1, бай Василе! =)
/off-topic: Аз като избирах кола преди 9 месеца тръгнах от това, че искам задълже да е автоматик и след 2 месеца яко четене се спрях на марката Мерцедес. Въобще не съжалявам! /off-topic
Колкото до колата на Гангстера - това да купиш кола от с известен произход е безценно. Мислиш ли, че Илиян ще си рискува името във форума и клуба, да ти пробута лимон?
Ако вземеш от частно лице/автокъща вие се виждате 1-2 пъти и после "приятен живот" платилият - платил, битият - бит. Знаеш много добре, че ако се вземе такава кола, веднага й се сменят всичките консумативи (задължително 4 филтъра, масло. После евентуално свещи и спирачна течност, ролки). Сметни си това колко ти струва и дали ще трябва да го правиш веднага и на Генгста-мобила.
Ама стига сме те навивали - ти си знаеш най-добре.
Публикувано 01 януари 2012 - 12:21
Честита Нова Година Българииииии ! Честит Имен Ден на Бай Васил, Васил Колев, Васко Реал МАдрид. бъдете все така готини и усмихнати и най вече здрави
Искрено Ваш Гангстерчето
По същество на темата, с колегата се чухме цената е уточнена всичко е окей, но той много се притеснява за аутомата и най вероятно ще си търси ръчка.
Искрено Ваш Гангстерчето
По същество на темата, с колегата се чухме цената е уточнена всичко е окей, но той много се притеснява за аутомата и най вероятно ще си търси ръчка.
By Batev
Публикувано 01 януари 2012 - 12:24
Ама стига сме те навивали - ти си знаеш най-добре.
Аз като си продадох 124та автомат....си страдах. Автомата си е автомат!
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни