Първо Честита нова година на всички съфорумници.Второ от сърце ви казвам на мен много ми хареса колата на колегата,НО тъй не ми я дава за 7 а за 7500,проблема е че ако му дам 7500 оставам на 0.Иде нова година требе винетка,кат-регистрация,данъчно отделно имам да мина 484 км
Честита колега!
Какво значи 484км и защо трябва да ги изминаваш с кола. Нали си от Карнобат, колата е в София,.......чуйте се, доразберете се, рипни у един хубав рейс за 20/30 кинта.....ела и се прибери с изправен Бенц.
Мисля че ще ти я даде около 7те. За регистрация ти трябват 50 лв а нотариалният договор около 100 и малко. Нито еко такси ще плащаш, нито за данъчното ти трябват. Сметката ти ще стане много по-крива ако се наденеш на прилежно замаскиран Бенц със скрити проблеми!
Получаваш кожа с подгрев, перфектен аутомат и още много други. Колата има система за сигурност а ти се вглеждаш в доста постни модели. Що бе мамка му?
Говорили сте с Илиян и той ти е казал: Какво предлагаш след като 7.5 са ти много? Ти си замълчал. Що си трайкаш? Ние тук сме разбрани пич! Ще спечелиш и много приятели.
Грабвай хубавия Бенц и си свиркай, отговаря на това което търсиш.
Успех!
п.с
Ако той не беше луднал по голям бензинов мотор,никога нямаше да я даде за тези пари!
и друго: Мога да ти докарам Бенца до Пловдив а там да ти съдействам с нотариат!
Ти гониш!