Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * * 1 гласа

Искам мечо

• Please log in to reply
106 мнения по тази тема

#16 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Град:5Rich-California
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W 140 S500 L
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 31 декември 2011 - 15:28

колегата ми се обади по телефона..обясних му на две на три състоянието на колата.Попита ме за цената казах му че под 7500 лева колата няма да я продам.

Той ми каза, че не разполага с такъв кеш в момента.А пък аз като ги сметна неговите са 7000-7500 и немога да разбера къде е проблема :)

Живи и Здрави да сме аз зор нямам :)Винаги съм казвал, че няма по скъпа кола от евтиния Бенц.

Към колегата phoenix679 ако има някакви въпроси относно 210-ките дизелите да пита и да не се срамува :) Ще ти помогнем да си намериш това което търсиш :)

Не искам да се притесняваш от това, че си отхвърлил моята оферта....
  • 0
Публикувано изображение

By Batev

#17 phoenix679

phoenix679

Напреднал

• Потребители на форума
  • 354 Мнения:
  • Град:,,,

Публикувано 31 декември 2011 - 15:45

Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Колеги моля кажете мнение за тези автомобили.Коментирайте свободно,ако не ви харесат може и някой линк да вметнете. :mbcb
  • 0

#18 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 31 декември 2011 - 20:20

Колега не ти правиме сметка на парите, но наистина ако можеш да се вместиш и да докопаш на Илиян колата, няма да сгрешиш.

Естествено Бенца не се продава с 18ките ами си има оригинални 15ки с перфектни зимни гуми. Всичко му е платено и най-важното,колата е обслужена. Нямаш разходи по нея. Имай пред вид че евтиният Бенц,после излиза скъп...камо ли дизел. Неговия мърморко хем е гледан, хем е симпатяга.

Дори е възпят ;)

Публикувано изображение

Този пост е редактиран от бай Васил: 31 декември 2011 - 20:22

• 1

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#19 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4931 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Публикувано 31 декември 2011 - 21:28

Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Линк към мен
Колеги моля кажете мнение за тези автомобили.Коментирайте свободно,ако не ви харесат може и някой линк да вметнете. :mbcb

Аз едно не мога да разбера .. дават ти поддържана и сервизирана Е 290ка за 7 бона ти се буташ на 6800 и като я сервизираш какво ще се получи ? Даже и отгоре може да качиш :)
От изброените никоя не ми хваща окото :)

Поздрави
  • 0
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче

#20 phoenix679

phoenix679

Напреднал

• Потребители на форума
  • 354 Мнения:

Публикувано 01 януари 2012 - 00:56

Първо Честита нова година на всички съфорумници.Второ от сърце ви казвам на мен много ми хареса колата на колегата,НО тъй не ми я дава за 7 а за 7500,проблема е че ако му дам 7500 оставам на 0.Иде нова година требе винетка,кат-регистрация,данъчно отделно имам да мина 484 км отиване и враштане до софето,2 коли,каско и др. просто и ясно колата е хубава но аз не мога да си я позволя.
Пожелам Ви много здраве и всичко най-хубаво.Наздраве.
  • 0

#21 Васил Колев

Васил Колев

Чирак

• Потребители на форума
  • 124 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    Мерцедес

Публикувано 01 януари 2012 - 01:05

Аз съм на 80% сигурен че ако се чуете пак с Гангстерчето-все ще измислите нещо.Някакъв компромис от негова страна...може би.Разбиране и желание за покупката на точно неговата кола-от твоя страна...Почерпка...две..И може да се разберете.Все пак колата е много хубава и гледана но в интерес на истината пазар за колите в БГ за сега няма.Читавите екземпляри все не се оценяват.А ти си му дошъл на крака дет се вика.Айде чуйте се и опитайте пак.Не вярвам 500лв да са проблем за сделка.Айде честита нова година. :drunk
  • 0

#22 phoenix679

phoenix679

Напреднал

• Потребители на форума
  • 354 Мнения:

Публикувано 01 януари 2012 - 08:19

На 2 или 3 ще ходя да видя ей тази http://www.cars.bg/u512967
Колеги моля дайте мнение.
  • 0

#23 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 януари 2012 - 11:08

Първо Честита нова година на всички съфорумници.Второ от сърце ви казвам на мен много ми хареса колата на колегата,НО тъй не ми я дава за 7 а за 7500,проблема е че ако му дам 7500 оставам на 0.Иде нова година требе винетка,кат-регистрация,данъчно отделно имам да мина 484 км

Честита колега!

Какво значи 484км и защо трябва да ги изминаваш с кола. Нали си от Карнобат, колата е в София,.......чуйте се, доразберете се, рипни у един хубав рейс за 20/30 кинта.....ела и се прибери с изправен Бенц.
Мисля че ще ти я даде около 7те. За регистрация ти трябват 50 лв а нотариалният договор около 100 и малко. Нито еко такси ще плащаш, нито за данъчното ти трябват. Сметката ти ще стане много по-крива ако се наденеш на прилежно замаскиран Бенц със скрити проблеми!

Получаваш кожа с подгрев, перфектен аутомат и още много други. Колата има система за сигурност а ти се вглеждаш в доста постни модели. Що бе мамка му?

Говорили сте с Илиян и той ти е казал: Какво предлагаш след като 7.5 са ти много? Ти си замълчал. Що си трайкаш? Ние тук сме разбрани пич! Ще спечелиш и много приятели.

Грабвай хубавия Бенц и си свиркай, отговаря на това което търсиш.

Успех!

п.с

Ако той не беше луднал по голям бензинов мотор,никога нямаше да я даде за тези пари!

и друго: Мога да ти докарам Бенца до Пловдив а там да ти съдействам с нотариат!

Ти гониш! Публикувано изображение
  • 0

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#24 phoenix679

phoenix679

Напреднал

• Потребители на форума
  • 354 Мнения:

Публикувано 01 януари 2012 - 11:36

Баце за километрите до Петрич са 484,просто бех пийнал снощи бех забравил че колата е в София.Говорих с бащата той е нещо скептично настроен към автомматите.А за сумата като говорихме с колегата той каза просто под 7.5 не би я дал и аз си замълчах.Хайде пазарлък пазарлък ама не ми се верва да я даде за 7(щото 7 ми е максимума).Здраве да е.Нема да се сдържа след малко тръгвам до Бургас да видя другата кола
  • 0

#25 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 януари 2012 - 11:46

Мисля че ще ти я даде за 7.

Баща ти няма да го коментираме. ;) но скептиците към автомата са така само и единствено защото са наплашени от невежи!

Живи и здрави,весели и щастливи през новата бъдете,но от нас запомнете....АВТОМАТИКА е най-яката опция!
  • 3

#26 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 януари 2012 - 12:05

О... преди бащата да си вземе Ес-ката... все повтаряше как автомата е най-гадното нещо.. и никога не би си купил. Е да де... ама Ес-ка... без автомат... рядко срещатно - та си взе автомат. Сега не мога да го накарам да ми покара 124-та... че е ръчка :D
А кат му пееше радиото.. да си вземе 500... пак... голям мотор.. много харчене.. и кат видя на Павката разхода.... само каза... че следващата е с голям.. бензинов мотор.

Колега.. само да спомена... че най-евтиния вариант за теб е --- Отивате при нотариус.. прави се пълномощно генерално , с което Илиянчо те опълномощава да правиш каквото искаш с колата , и вмъква клаузата , че можеш да я продадеш само на себе си когато пожелаеш. След което докато има каско , ГО и прочее.. си я караш с тези номера , без да даваш веднага пари за прехвърляне , каско , ГО и сие...
Ти си решаваш... От горния вариант излиза... че ти трябват 100тина лв само... за да се прибереш от София... ;)
Винетка си има целогодишна (ако не се лъжа ) , а нова трябва да се купува ... едва към края на месеца :)
  • 1
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#27 mimo160

mimo160

Майстор

• Потребители на форума
  • 2203 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes w221 s320 cdi
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 януари 2012 - 12:11

Отивам до едно място и като се върна ще напиша какво виждам у тая дето си дал
  • 0

#28 Praetorian

Praetorian

Salat Küchenchef

• Потребители на форума
  • 1682 Мнения:
  • Град:Europe
  • Интереси:Немски премиуми задължително с резервна гума.
  • Автомобил:
    W212, R56

Публикувано 01 януари 2012 - 12:12

....АВТОМАТИКА е най-яката опция!

+1, бай Василе! =)

/off-topic: Аз като избирах кола преди 9 месеца тръгнах от това, че искам задълже да е автоматик и след 2 месеца яко четене се спрях на марката Мерцедес. Въобще не съжалявам! /off-topic

Колкото до колата на Гангстера - това да купиш кола от с известен произход е безценно. Мислиш ли, че Илиян ще си рискува името във форума и клуба, да ти пробута лимон?

Ако вземеш от частно лице/автокъща вие се виждате 1-2 пъти и после "приятен живот" платилият - платил, битият - бит. Знаеш много добре, че ако се вземе такава кола, веднага й се сменят всичките консумативи (задължително 4 филтъра, масло. После евентуално свещи и спирачна течност, ролки). Сметни си това колко ти струва и дали ще трябва да го правиш веднага и на Генгста-мобила.

Ама стига сме те навивали - ти си знаеш най-добре. :beer
  • 6

#29 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Град:5Rich-California
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W 140 S500 L
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 януари 2012 - 12:21

Честита Нова Година Българииииии ! Честит Имен Ден на Бай Васил, Васил Колев, Васко Реал МАдрид. бъдете все така готини и усмихнати и най вече здрави :)

Искрено Ваш Гангстерчето :)

По същество на темата, с колегата се чухме цената е уточнена всичко е окей, но той много се притеснява за аутомата и най вероятно ще си търси ръчка.
  • 0
Публикувано изображение

By Batev

#30 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 януари 2012 - 12:24

Ама стига сме те навивали - ти си знаеш най-добре. :beer

Публикувано изображение

Аз като си продадох 124та автомат....си страдах. Автомата си е автомат! Публикувано изображение

:)

• 0

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни