Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * * 1 гласа

Искам мечо

• Please log in to reply
106 мнения по тази тема

#46 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Град:5Rich-California
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W 140 S500 L
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 януари 2012 - 18:40

1. Класик отнова е много боса и е със сменявани махагони и ужасен салон.Като видя, че е класик даже не се и заглеждам много

2.Това, че бронята е за боядисване не е критерий, малко е циганска с тея огледала и волан но и това не е проблем.Не е климатроник, но и това не е фрапално.Ако цвета ти допада може да се каже, че горе долу става.

3.Отново класик без екстри, отново сменяван махагон дори и без джанти

4.тази е с лоши снимки и нищо неможе да се каже за външния вид, но е без темпомат и климатроник и счупено копче на огледлата ама как искаш така го смятай това копче е 100 кинта.

5.Тази изглежда много изпонена и до момента е най добрата, но пак от старна на екстри не си заслужава парите

6. На същото мнение съм като 5-тата

7.Няма снимки вътре ама като четем екстрите не става.Незнам дали е от снимките ама ми се вижда ръжда под стоповете, но може и да е нещо друго.

8.Няма кожа, няма подгрев, не е климатроник, а и плюс това в обявата пише че е комън рейл мотор, демек ти сметай колко разбира, и е нов внос и за тая кола и 8000 няма да ти стигнат да я вкараш в ред.

Не забравяй, че ако екстрите не са ти проблем 5 и 6 май са най добре.Това са резултати на повърхностен поглед.
  • 0
Публикувано изображение

By Batev

#47 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 януари 2012 - 18:45

Феникс... от тия всичките дето си ги постнал.. бих отишъл да гледам само и единствено тази :
цък
Всички други са от гробник до курник .... :thumbdown
Ти май искаш колата не само да няма екстри... а и да е проблемна ?
Половината от тия дет си ги дал луфтовете им не съвпадат... Отделно постни от към екстри... Че една от тях.. даже имаше поне 3 цвята по себе си :D

А после споко... всички дет ти пишем сега... сме тук... да ти отговаряме на въпросите относно проблемите на тия коли които гледаш...
Иначе... ти сега няма ли да ги набиеш почти тия 484 км ? :D Като слезеш до Пловдив.. и си на час от София.. ако това е проблема кажи...
Най добрия вариант за теб е... да убедиш баща ти... че автомата не е лошо нещо...

Между другото.. има един въпрос който искам да те питам... Колата на гангстера... харесва ли ти ? Ако да.. колко ? И ако не.. кое не те кефи в нея ?
Питам защото гледам какви коли показваш.... а в нито една от тях няма ама нищо доближаващо се дори до неговата....
  • 2
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#48 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 януари 2012 - 18:54

Колега ако си купуваш кола нов внос смятай

1.Еко такса 100 кинта
2.Регистрация в Кат около 100 кинта заедно с прегледа и превода на договора от страната в която е внесен автомобила
3.Застраховка около 350 кинта
4.Каско около 400 кинта
5.Винетка 67 лева ама то и в момента каква и да вземеш ще си е за винетка
6.Консумативи........това вече е ,много относително, но ако проявяваш интерес мога да ти напиша цените на частите, маслата и лубриканитите
7.Данък.....120 кинта

Този пост е редактиран от Gangsta Man: 01 януари 2012 - 18:54

• 0
Публикувано изображение

By Batev

#49 phoenix679

phoenix679

Напреднал

• Потребители на форума
  • 354 Мнения:
  • Град:,,,

Публикувано 01 януари 2012 - 19:02

Повтарям(от първи пост) НОВОБРАНЕЦ съм нищо не разбирам от коли,ако разбирах от коли нямаше да бъда тук в този форум да искам помощ.Колата на Генгста много ми хареса ,единствено автомата ме плаши.Живея на стръмна улица и зимата тук като завали сняг става ад,виждал съм хора които немогат да се искачат улицата.Един колега с Е39 автомат всяка зима закъсва някъде по трасето.Живи и здрави
До колегата Генгста
Благодаря колега за мненията.И между другото страхотна песен баце,фен съм ти.Защо не пробаш музикалния бизнес?Вервам че ще пробиеш.
  • 0

#50 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 януари 2012 - 19:05

Малко като добавка към това което е написал бро-то по-нагоре..

1. Салона е за пране + има изгорено на подлакътника от цигара.. което значи , че ако те дразни.. поне 40 кинта си назад вече. Страниците на седалките са с друг плат , което ми говори че са били изядени и не е намерил дори същия плат , за да го направи като хората. Няма емблема - ако те дразни.. оригиналната е 67 лв..

2. Като изключим всички циганиики , предната броня е за боя (100тина лв ако си късметлия) , волана ми изглежда претапициран.. отвратително , Луфт на багажника .

3. Луфт при фаровете , до колкото ми се вижда има отчупено парче долу на бронята до дясното капаче , задната емблема ако те дразни така... е към 50тина лв..

4. Плаче в най-добрия случай за полиране (само погледни предна лява врата и заден десен калник... :X) огънатото под левия фар.. Кожата е доооста износена , а плаче и за пране. Дори калъфа на волана се е изял... кой знае на колко милиона км е.

5. е същата като 4... май си пуснал линка 2 пъти :D

6. Одраскана предна броня , лек луфт на задната броня спрямо задния капак - В интерес на истината.. тази ми е фаворита...

7. Тази също ми хваща окото долу горе... Само калъфа ме дразни .. .ама не е проблем (Това е като изключим всички изброени неща за нея до сега )

8. Предната броня е някак на вълни.. може би удар някакъв... Лек луфт на капака отзад.. Бро.. това са лепенки някакви... не е ръжда.. но може и да покрива ръжда :D

9. Предна броня.. за боя. Полиране на фаровете... С тия лоши снимки.. толкова за сега :D
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#51 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 януари 2012 - 19:08

Всички сме били новобранци... За да се изкачиш където и да е... ти трябват хубави гуми и повечко тренинг. Имаме колега тук който живее на доста неприятен баир и въпреки това няма негова кола не автоматик и не Мерцедес. Това какво ти говори ? ;)
Колегата с Е39... може и да има някакви проблеми или да не се е изкачвал никога на байр знам ли... но не му е проблема в автомата.. това трябва да го знаеш ;)
  • 0

#52 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 януари 2012 - 19:16

Повтарям(от първи пост) НОВОБРАНЕЦ съм нищо не разбирам от коли,ако разбирах от коли нямаше да бъда тук в този форум да искам помощ.Колата на Генгста много ми хареса ,единствено автомата ме плаши.Живея на стръмна улица и зимата тук като завали сняг става ад,виждал съм хора които немогат да се искачат улицата.Един колега с Е39 автомат всяка зима закъсва някъде по трасето.Живи и здрави
До колегата Генгста
Благодаря колега за мненията.И между другото страхотна песен баце,фен съм ти.Защо не пробаш музикалния бизнес?Вервам че ще пробиеш.

И аз живея на баир и то на два големи баира ама няма да говоря от мое име. Ще се опитам да цитирам приятел и колега тук, 'МерцедесТони'....умен човек от Варна и вероятно добре обигран водач:

Варна,кучи студ и лед, баири, закъсали коли и само един победител - Мерцедес Бенц аутомат!
_________

Прочети малко повече за автоматика и не бързай да рипаш у кола оти 'от мерак се боледува' братко!

• 1

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#53 alipi

alipi

Майстор

• Потребители на форума
  • 2185 Мнения:
  • Град:селяндурин от класа

Публикувано 01 януари 2012 - 19:19

Колега,бях решил да не се обаждам тъй като 210-ките не са ми на сърце.
Искаш кола,имаш бюджет,гледаш да се вместиш в този бюджет.За да се вместиш в твоя бюджет трябва да се заглеждаш в коли доста под 6000лв.
Ако си вземеш някоя от тези коли от обявите ще надвишиш 7500лв.Вярвай ми,и няма да получиш необходимите екстри.
После задължително ще плюеш марката мерцедес,колко скъпа е за поддръжка.
Предлага ти се напълно обслужен и качествен автомобил по който имаш не повече от 500лв разходи за бюрокрация.Ти си знеш най добре какво искаш да караш,но като чета отстрани какво ти се предлага,а ти по какво се заглеждаш,извинявай,приятелю,но твоето граничи с мазохизъм.
Дано да намериш автомобила който ти е на сърце.Успех.
  • 2
Не хапи този,който може да те изяде.

#54 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 януари 2012 - 19:26

До колегата Генгста

Колега тука си правим парчета ние да си се кефим.В този бизнес хляб няма.Ако обърна на чалга това вече е друга бира......но просто няма шанс.

Радвам се че песента ти харесва, като си вземеш Бенц слушай си я в него с мерак :)
  • 0
Публикувано изображение

By Batev

#55 Pe6o666

Pe6o666

極真会館

• Потребители на форума
  • 2222 Мнения:
  • Град:Варна
  • Интереси:Apple & Mercedes
  • Автомобил:
    ML 270 CDI '02
    ML 320 CDI 4matic '05
    S 500L 4matic '06
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 януари 2012 - 19:31

BMW е кошмарно зимно време, защо изобщо го сравняваш с Мерц?!?
Автоматик = голем кеф!
Ако ми трябваше кола, Гангстеровата веднага щеше да се зачисли към автопарка ми :)
  • 1

#56 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 януари 2012 - 19:37

Ако ми трябваше кола, Гангстеровата веднага щеше да се зачисли към автопарка ми :)

Хеххехех Пешка като ти знам автопарка, нямаше ли да те е срам да паркираш тази 210-ка пред вкъщи :)

П.С Ама и ти си прав сега като стана известен Рапър, утрешния ден в ибей само снимка с мен ще струва една маса паунди :) Па камо ли колата на Гейнгста :)

Еееее позитивно мислене имаш тиии :) Инвестираш в бъдещото :)
  • 1
Публикувано изображение

By Batev

#57 Ivan W210

Ivan W210

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2836 Мнения:
  • Автомобил:
    E320 4MATIC
    E 250 TD
    150hp,1999
    ОГИН БЕШЕ!!!

Публикувано 01 януари 2012 - 19:42

...и шибидах...(значи ...трите)

(Трите, а не двете :harabe )

Поздрави
:mbcb

След автомата и климатроника,всичко друго е глезотий. :hailandkill
  • 0

#58 Yumerov

Yumerov

Напреднал

• Потребители на форума
  • 538 Мнения:
  • Интереси:Високо строителство, ВиК, риболов, фитнес
  • Автомобил:
    Mercedes W202 200 kompressor 1996g.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 януари 2012 - 20:00

Аз за да отида да гледам някой автомобил на живо, трябва първо да ми хване окото на снимки. Не знам в автомобилите, които си постнал какво намираш. Общо взето са с изтормозен външен вид и бедни от към екстри. От снимките си личи даже, че не са добре поддържани. Не те съветвам да гледаш нито един от тях за цената, която им искат, но в крайна сметка избора си е твой.
Дали колата ще е ръчка или автомат лично за мен няма никаква разлика, предпочитам ръчката защото е по евтина от към подддръжка, но карам коли, които са автоматик и не мога да отрека, че автоматика е голямо улеснение. Няма за какво да се притесняваш за него и зимата.
  • 0
Луд умора нема, само се поти

Публикувано изображение

Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.

#59 aalexieff

aalexieff

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 692 Мнения:
  • Град:Павликени
  • Автомобил:
    W124 2.5 D 1987 продаден
    W210 E300 D 1996 продаден
    Mitsubishi Colt IV 1.3 1995 продаден
    Mitsubishi Colt VI 1.5 2005
    Renault Clio III 2007
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 януари 2012 - 20:03

Феникс... от тия всичките дето си ги постнал.. бих отишъл да гледам само и единствено тази : цък

Марто, на тази нали виждаш колко и е оригинален ксенона.... :kill_myself
Момчето не ни вярва, мисли си, че ние искаме да му пробутаме колата на Gangsta Man но сам ще се убеди след време за грешката си.
Към phoenix679, виж разликите между моделите тук!

Този пост е редактиран от aalexieff: 01 януари 2012 - 20:16

• 0
W210 E300 D 1996
W124 and E300

#60 mimo160

mimo160

Майстор

• Потребители на форума
  • 2203 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes w221 s320 cdi
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 януари 2012 - 20:43

Феникс я кажи какво толкова те плаши в автоматика,ако е цената за ремонт като се счупи ,еми обърни внимание при ръчката и смяната на съединител и маховик (демферния)колко излиза.Само маховика е около 2000 и съединител около 1300 комплект еми то излиза колкото ремонт на автомата ако се наложи.

По линковете имам само един фаворит - Сивия авангард но огледай луфта на задната броня (че е като усмика разбираш ли ) и имай на предвид че шоферската врата е боядисвана.
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни