Не шофирайте след употреба на алкохол!ВАЖНО
Започната от KoZmo, 14 мар 2005 - 09:50:35
89 мнения по тази тема
Публикувано 08 август 2007 - 07:34
Но на мен чесно да ви кажа ми писна от псевдо кампании не вършещи никаква работа . Не може да няма отговорни и те да се крият зад такива кампании като тази с г-н Шампиона . Министър на МВР, Началник кат , Регионални началници на КАТ, всички се крият и си траят . Неможе да няма никаква отговорност на тези на които Ние всички плащаме заплатите . То тези от КАТ станаха медийни звезди - която и телевизия да пуснеш се е изтапанил някой от тях и дава акъли . Ми нали точно на тях им плащат да осигуряват безопастност на движението ? Ние Всички ходим на работа и ако не си я вършим - довиждане и толкоз . Министъра на транспорта : София - Бургас бил пътя на смърта , ми като е толкова натоварен защо още няма магистрала и ако има такава дали ще е пътя на смърта ? Моста на река Бяла , ми 1991 от там падна румънски автобус и кво направиха наще НИЩО и затова шефа на полицията в Бяла трябваше да го обесят под моста ведно с кмета а те си намерха виновен и толкоз всичко е ок за тях самоче ако това беше се случило в Германия щяха да асфалтират реката . НЕ МОЖЕ ДА НЯМА ВИНОВНИ
П.П. Ако някой от власт имащите прочете горния пост ше си намери отговор защо хората не ходят да гласуват , ми никой не вйжда смисъл да го прави , защото от 91г до сега са се сменили сигурно 10 кмета и полицейски началника в гр. Бяла и нищо не е направено да се обезопаси тъпия мост .
П.П. Ако някой от власт имащите прочете горния пост ше си намери отговор защо хората не ходят да гласуват , ми никой не вйжда смисъл да го прави , защото от 91г до сега са се сменили сигурно 10 кмета и полицейски началника в гр. Бяла и нищо не е направено да се обезопаси тъпия мост .
The Gods Made Heavy Metal
Публикувано 08 август 2007 - 09:50
Ние българите сме неконтролируеми и правим каквото си искаме! Това си ни е манталитета! Има хора, който пият и карат една част преценяват, че са пили и внимават повече от колкото като са трезви, а другите започват да карат като Колин Макриина рали Корсика. Проблема е, че не сме научени да преценяване ситуацията според обстоятелствата на момента. Ако човек е изпил три бири и внимава няма проблем, но ако е на бутилка водка едва ли ще мисли и разсъждава трезво. Всичко е според зависи! Най-добре е да не се лети по пътищата ни, които на места са под всякаква критика, а да се трагне малко по-рано. На всички ни се налагало да караме бързо поради една или друга причина, в такива моменти човек трябва да е с повишено внимание не само към собствените си действия, но и към другите учасници в движението и пътната обстановка. Колкото и да е сигурун човек в себе си и автомобила си никога незнаеш оня от среща на колко ракии е!
Публикувано 08 август 2007 - 20:54
Значи колеги,въртим,сучим-всички държим за едно нещо-ДА СЕ СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА!!!Щото сме пичове!..Наистина на всеки от нас обаче,се е налагало по некъв повод да ги наруши,но в общи линии сме от хората,които желаят да спазват правилата.
За съжаление обаче,по-голямата част от българите не са като нас и за това има война по пътищата...И 300 евро да станат глобите -няма да се оправим,щото сме си криво племенце-българина нема да стане щвед или немец-това е!
Има индивиди с космически доходи,които нищо не ги плаши,пък и нямат елементарен морал и ценностна система.Така че-sorry-следващите 100-200г. нема да се оправим
За съжаление обаче,по-голямата част от българите не са като нас и за това има война по пътищата...И 300 евро да станат глобите -няма да се оправим,щото сме си криво племенце-българина нема да стане щвед или немец-това е!
Има индивиди с космически доходи,които нищо не ги плаши,пък и нямат елементарен морал и ценностна система.Така че-sorry-следващите 100-200г. нема да се оправим
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Публикувано 14 август 2007 - 01:53
Хванат ли те да караш пиян е 2 дни затвор,глобите са около 10 000$,ходиш на съд и ти взимат книжката като ти дават временна само от вас до бачкането и то в определини часове,хванат ли те пак КНИЖКА НЯМА,одиш пеш.
Ако караш пиян и АЗ те фрасна без да си виновен ти за катастрофата познай какво става - ВИНОВЕН СИ защото пиян не би трябвало да си на пътя,а това значи,че е нямало кого да ударя ако си спазваш правилата.
Пиян ли си е на 100% ВИНОВЕН,има ли загинал се води предумишлено,няма как да не си знаел,че пиеш или че караш,с кука не се спори - лъхни ми бе пич и айде белезниците,после в районото ти взимат проби,там си те откарват в затвора............ти дам 50 кинта и отнасяш още поне 3 дjaкпота за нарушения.
В момента в които си пусне бурканите куката се включва и камера,оди взимай,оди давай,оди по линия.............Колко е една камера и едно записващо???100 кинта,200...........?Ма няма кой да го наложи.
Фирмата която печели тарга за доставка на полицейските коли би трябвало да изпълнява някакви условия към колите - кола без камерa да не се взима,нарушение което не е заснето не е нарушение.Кво излиза???Или ме снимаш и си плащам глобите как си е реда или отиваме пред съдията - ти с празни ръце,а аз ухилен и да видим кой крив кой прав,за 5 дни ше се избият тия камери,а колко хора ще живеят няма да смятам.Не е сложно - МЕРАК се иска,някой да му стуска да го приложи,те хората са го измислили вече.
Ако караш пиян и АЗ те фрасна без да си виновен ти за катастрофата познай какво става - ВИНОВЕН СИ защото пиян не би трябвало да си на пътя,а това значи,че е нямало кого да ударя ако си спазваш правилата.
Пиян ли си е на 100% ВИНОВЕН,има ли загинал се води предумишлено,няма как да не си знаел,че пиеш или че караш,с кука не се спори - лъхни ми бе пич и айде белезниците,после в районото ти взимат проби,там си те откарват в затвора............ти дам 50 кинта и отнасяш още поне 3 дjaкпота за нарушения.
В момента в които си пусне бурканите куката се включва и камера,оди взимай,оди давай,оди по линия.............Колко е една камера и едно записващо???100 кинта,200...........?Ма няма кой да го наложи.
Фирмата която печели тарга за доставка на полицейските коли би трябвало да изпълнява някакви условия към колите - кола без камерa да не се взима,нарушение което не е заснето не е нарушение.Кво излиза???Или ме снимаш и си плащам глобите как си е реда или отиваме пред съдията - ти с празни ръце,а аз ухилен и да видим кой крив кой прав,за 5 дни ше се избият тия камери,а колко хора ще живеят няма да смятам.Не е сложно - МЕРАК се иска,някой да му стуска да го приложи,те хората са го измислили вече.
.
Публикувано 30 август 2007 - 14:57
моа е скрит някъде аз не знам къде е<span style='color:red'>Със снимките вече го разбрах а с това да се удебелява шрифта да се сменя цвета на думите как става ???</span>
undefined остава само с дебелия шри фт
бре ще го направя някога
<span style='color:blue'>Абре аз бързо разбирам .... <_< само дето трябва много да ми се обяснява </span>
Публикувано 05 септември 2007 - 14:58
Naj-bezotgovornoto neshto e chovek da kara sled upotreba na alkohol.
Po-dobre da se polzva uslugata DRINK&DRIVE
Za teritorijata na Sofia znaja telephon 088 66 00 602.
Izkljuchitelno korektni shofjori.
Po-dobre da se polzva uslugata DRINK&DRIVE
Za teritorijata na Sofia znaja telephon 088 66 00 602.
Izkljuchitelno korektni shofjori.
Публикувано 09 ноември 2007 - 19:12
Нещо за хора със здрави нерви и сърце! Не гледайте на пълен стомах! Помислете преди да гледате, за след това съм сигурен.НЕ НА ШОФИРАНЕТО СЛЕД УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ!
Много от вас биха казали, че това е глупаво но НЕ е така!
Виждал съм последствията, и бих казал, че са трагични!
Наскоро един приятел едва не се прости със живота си точно
след като се качи в тъмночервения си Голф 2 GTI след обилна почерпка
по случай Св. Валентин и после Голфа се озова в Надин, а той в ИСУЛ
с множество наранявания и едва не докара на приятелката си която НЕ беше с него (слава богу!) сърдечен удар!
ЛОШИТЕ НЕЩА СТАВАТ ЗА СЕКУНДИ И ЧЕСТО ОСТАВАТ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!
Затова ПИИТЕ както трябва, ОБОРОТИТЕ да са над 5000 но НЕ ГО ПРАВЕТЕ заедно!
http://autoplay.ru/2...ne_smotret.html
Публикувано 11 ноември 2007 - 09:29
Махнали са ги, покъртващи натурални снимки на части от хора, събрани на купчини, черва, глави и т.н. Отрезвяващо на макс!Нещо за хора със здрави нерви и сърце! Не гледайте на пълен стомах! Помислете преди да гледате, за след това съм сигурен.
http://autoplay.ru/2...ne_smotret.html
Публикувано 11 декември 2007 - 13:15
от тогава имало е и по-тежки...
Публикувано 04 февруари 2008 - 23:42
днеска това клипче го гледам за 4-ти път и то се послучаиност го пускам и напрао като го видя ми се реве....как може със такава скорост да се кара по нашите пътища това се чудя.... дане дава господ да ни среща такъв на пътя
Публикувано 21 март 2008 - 16:46
Днес блъснаха и убиха на място един ученик на тротоара до автобусна спирка във Варна. Човека управлявал колата (марката е Мерцедес) е неправоспособен - няма шофьорска книжка, затова и не казвам "шофьора". Управлявал е колата след употреба на алкохол. Снимки БГНЕС
Аз също карам Мерцедес, но се различавам много от този който днес е убил човек. Днес следобед се прибрах в къщи, в петък следобед в нашата фирма не се работи за да не ни умре шефа щото е добър човек. Сипах си чаша, две, три та чак до четири ги докарах вино с лимонада, Слушах Мanowar, Maiden, M-Head, запалих си една пура дърпах със затворени очи на припек на терасата. Да, обаче в такова състоявие където краката ми се огъват като пипала на медуза и главата ми се върти като грамофонна плоча няма да се кача в кола.
Имам 2 автомобилни катастрофи и знам какво е!!! Ламарините издават звук все едно се къса картон или все едно късаш плат в магазин когато го купуваш на метър. И съшите ламарини се късат със същата бързина и лекота както картон или плат... Не го пожелавам на никой.
Аз също карам Мерцедес, но се различавам много от този който днес е убил човек. Днес следобед се прибрах в къщи, в петък следобед в нашата фирма не се работи за да не ни умре шефа щото е добър човек. Сипах си чаша, две, три та чак до четири ги докарах вино с лимонада, Слушах Мanowar, Maiden, M-Head, запалих си една пура дърпах със затворени очи на припек на терасата. Да, обаче в такова състоявие където краката ми се огъват като пипала на медуза и главата ми се върти като грамофонна плоча няма да се кача в кола.
Имам 2 автомобилни катастрофи и знам какво е!!! Ламарините издават звук все едно се къса картон или все едно късаш плат в магазин когато го купуваш на метър. И съшите ламарини се късат със същата бързина и лекота както картон или плат... Не го пожелавам на никой.
Публикувано 03 юни 2008 - 08:39
До скоро не се отнасях с достъчна сериозност по въпроса.
Е, никога не съм си позволявал да карам пиян, но 1 бира или 50гр, твърд алкохол смятах за допустимо.
Наскоро обаче един голфаджия се опита да влезе с колата си директно през шофьорската ми врата със 70-80 км/ч.
Спаси ме конструкцията на колата и страничните въздушни възглавници.
Голфаджията обаче пътувал без колан и беше в много лошо състояние. Колата му пък директно я откараха на вторични суровини.
Катастрафота стана малко следобед. Тъкмо бях обядвал скаричка на едно ОМВ. Обикновено я гарнирам с биричка,. Незма какво ми ми е било станало, обаче този път пих айрян.
Ако бях пил алкохол щяха да изкарат мен виновен и не ми се мисли ... можеше да съм подсъдим в момента ......
Е, никога не съм си позволявал да карам пиян, но 1 бира или 50гр, твърд алкохол смятах за допустимо.
Наскоро обаче един голфаджия се опита да влезе с колата си директно през шофьорската ми врата със 70-80 км/ч.
Спаси ме конструкцията на колата и страничните въздушни възглавници.
Голфаджията обаче пътувал без колан и беше в много лошо състояние. Колата му пък директно я откараха на вторични суровини.
Катастрафота стана малко следобед. Тъкмо бях обядвал скаричка на едно ОМВ. Обикновено я гарнирам с биричка,. Незма какво ми ми е било станало, обаче този път пих айрян.
Ако бях пил алкохол щяха да изкарат мен виновен и не ми се мисли ... можеше да съм подсъдим в момента ......
W123 240 D 1980/Norway edition
W123 230 E 1984
W123 230 E 1984
Публикувано 05 юли 2008 - 03:34
В крайна сметка никой не би искал да е на мястото на нещастника - да убиеш някого след употреба на алкохол:
Публикувано 11 май 2009 - 14:04
Малко да съживя темата със една моя май поредна глупост
Направо немисе казва как карах леко пийнал на 8 бирички (каменица).......
Направо нейскам повече така да става че много не е редно
Тука преди 1 месец едно мое приятелче със най-новата джета се напи спряхаго куките наду 2.96 промила...
Ядосалсе че му я взели книжката и се удря във една кола (опел астра)
Но сега много съжалява за глупостите му за една вечер.
Направо немисе казва как карах леко пийнал на 8 бирички (каменица).......
Направо нейскам повече така да става че много не е редно
Тука преди 1 месец едно мое приятелче със най-новата джета се напи спряхаго куките наду 2.96 промила...
Ядосалсе че му я взели книжката и се удря във една кола (опел астра)
Но сега много съжалява за глупостите му за една вечер.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни